PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=849793}

Continental: W świecie Johna Wicka

The Continental: From the World of John Wick
2023
6,7 6,6 tys. ocen
6,7 10 1 6573
6,2 4 krytyków
Continental: W świecie Johna Wicka
powrót do forum serialu Continental: W świecie Johna Wicka

Nuuuudy, bez polotu, płaskie postaci

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
RemigiuszS189

Ten jeden raz zrobię wyjątek...
Najwidoczniej sam jesteś niezbyt rozgarnięty skoro nie widzisz, że konto nie jest usunięte, tylko zbanowane (słusznie zresztą).
Uważasz, że tylko jemu przeszkadzały twoje chamskie i burackie posty, a nie również innym userom i samemu OPowi? To uważaj tak dalej;]
Grożę?:D Po prostu informuję i uprzedzam fakty, ale do takiego tr0lla jak ty i tak nic nie dotrze...
Powiedz no, IRL też tak pyskujesz do ludzi czy tylko w "internetach" jesteś takim "odważnikiem"?
EOT

RemigiuszS189

"podczas próby logowania nie pisałoby że konto zostało usunięte lub nie jest jeszcze aktywne"
Wobec tego przyzwyczajaj się, bo na tym już za chwilę będzie tak samo:D

RemigiuszS189

Słychać wycie? Znakomicie. Zbierasz co zasiałeś.

GrandFan

To co, może rozegramy kolejną partię remika?;>

Remigiusz189

"ściągnąłbym taką najbardziej srogą i zieloną melę, taką spod serca i" ...i w tym właśnie momencie obudziłbyś się w zafajdanej pościeli, niczym Spud w "Trainspottingu" nazajutrz po grubej imprezie:D

Remigiusz189

Póki co, to ty tu się szwendasz od mniej więcej dwóch tygodni i obrzucasz swoim śmierdzącym łajnem każdego, kto stwierdza jakim chamem i bucem bez kultury jesteś.
Aż dziwne, że za tyle zablokowanych postów nadal żeś bana nie wyłapał... Ale to pewnie tylko kwestia czasu i wcześniej czy później będzie z tobą spokój:)
Jak dla mnie EOT, gdyż z doświadczenia wiem, że dyskusje z kozaczkami twojego pokroju (których wielu już spotkałem na swojej drodze, niestety tylko wirtualnie, bo żaden swojej pryszczatej gęby IRL odwagi pokazać nie miał), to nic innego jak czysta strata czasu i dżuli. Zatem żegnaj pampersiaku i dalej pyskuj tak, jak pyskujesz, to twoja cuchnąca kwestia sama ostatecznie się rozwiąże;]

RemigiuszS189

"jak mówią konfidenci w dupę rżnięci"
Przez kogo? Przez takich prawilniaczków jak ty (do których najwidoczniej się zaliczasz)? Że tak posłużę się cytatem https://youtu.be/bp0S65ezV8k?t=150

RemigiuszS189

"pewnie ze starym się tak bawicie po wspólnej kąpieli"
Ale swoje chore fantazje erotyczne (czy tam inne traumatyczne wspomnienia z dzieciństwa) zachowaj dla siebie. Albo dla psychoterapeuty.

RemigiuszS189

Z moich obserwacji wynika, że ty jesteś jednym z tych, co by - na ten przykład, czysto hipotetycznie - wsiedli po pijaku za kierownicę, a potem byś opluwał każdego, kto by cię zatrzymał obywatelsko. Ale to, że stwarzasz zagrożenie na drodze to jest nic, wszak winni są źli konfidenci! Myślenie godne paprotki. Analogicznie na forum łamiesz regulamin notorycznie, a potem się dziwisz. xD

RemigiuszS189

Not sure if troll or just stupid.

ocenił(a) serial na 10
GrandFan

Też nie mam pojęcia kto cię spłodził

RemigiuszS189

Na nic twoje aktualizowanie profilu. Pożegnasz się z każdym kolejnym multikontem, mała, żałosna kreaturo. Bez odbioru.

GrandFan

No i elegancko:)

GrandFan

Z tym "odważnikiem" nie ma sensu się przekrzykiwać, te jego "złote myśli" trzeba konsekwentnie zgłaszać - czym więcej osób to zrobi, tym szybciej pożegna się z kolejnym kontem.

ocenił(a) serial na 3
sikorunien

Mi się ten Frankie w miarę jeszcze podobał, dobrze zagrany, no ale oczywiście musiała zostać teraz już tylko ta słaba podróbka Winstona. :/

Danio237

Noo, szkoda, miał potencjał Frankie

użytkownik usunięty
sikorunien

Raczej nie skupiłeś się, bo dobrą robotę wykonali producenci.

W 2 i 3 mi się podobali, skupienie to samo. Mam wrażenie, że grają inaczej, że nie mówią już na pamięć i są postaciami