PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98666}

Cowboy Bebop

1998 - 1999
8,3 22 tys. ocen
8,3 10 1 21942
8,7 7 krytyków
Cowboy Bebop
powrót do forum serialu Cowboy Bebop

ten serial sprawil że znowu zacząłem żywo interesować się anime, goraco polecam. twórcy bebopa nie spoczeli na laurach i stworzyli kolejny serial o niepowtarzalnym klimacie - wolfs rain. powiem tylko tyle - zróbcie sobie przysługe i go obejrzyjcie.

Mizzrym

poza swietnym Wolfs Rain jest jeszcze Samurai Champloo, kolejne po Cowboy Bebop bardzo udane polaczenie roznych elementow (muzyki, stylu, swiata..) pozornie niepasujacych do siebie, goraco polecam!

ocenił(a) serial na 10
Sieg_Chan

Samurai Champloo jest rewelacyjne, powiem nawet, że dla mnie minimalnie lepsze od Cowboy Bebop, ale ogólnie obydwie serie mnie zabiły i sprawiły, że nic już w moim życiu nie jest takie samo i naprawdę zacząłem się interesować Anime :). Mam ogólnie prośbę, czy mógłby ktoś mi przybliżyć o czym jest owy Wolfs Rain, odrobinę go opisać, bo chętnie bym go wrzucił do sciągania, jak mi zaraz ta neostrada ruszy, a lubię wiedzieć wpierw co nieco o tym co ściągam:). Z góry dzięki i pozdro.

użytkownik usunięty
Snake_bm

ja tam bym się mógł kłucić czy lepszy Samurai czy Bebop czy Wolf's Rain..
rzeczywiście niesamowicie wciąga i też zacząłem interesować się ambitnym anime właśnie od tego tytułu... (co widać na mojej stronie)

użytkownik usunięty
Mizzrym

Zdecydowanie Wolf's Rain rządzi!
Ciekawostka- wyszła manga i jest dostępna po polsku (oryginał, nie piszę o skanlacjach). A zrobiono ją już po anime i minimalnie różni się fabułą.