PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98666}

Cowboy Bebop

1998 - 1999
8,3 22 tys. ocen
8,3 10 1 22016
8,7 7 krytyków
Cowboy Bebop
powrót do forum serialu Cowboy Bebop

last livin cowboy :)

ocenił(a) serial na 10

nawet nie wiedzialem ze w bazie filmwebu jest to arcydzielo :)
dragon balla kiedys szukalem i nie bylo wiec myslaem ze zadnego anime nie ma

dobra do rzeczy :D
dla mnie cowboy to jest drugie najlepsze anime na swiecie, zaraz po dragon ballu :)
swietna muza, rozbrajajacy klimat, fajne glowne postaci, no i ladna kreska :)

ocenił(a) serial na 10
gogi_4

Ja powiem tylko że Cowboy w stosunku do DB jest bez porównania, to zupełnie inna liga! DB przy nim to jak dziecko w powijakach, ale nie z powodu aspektów graficznych czy dośc często cukierkowej fabuły - tylko ilości odcinków - nawet klan nie ma z nim szans! poza tym to 2 zupełnie inne produkcje - bez obrazy;)

imhotep

Taa... Cowboy Bebop to jak dla mnie numer jeden jest. I to prawda ze nie ma porownaniea bo CB jest jakos bardziej ambitny od DB. DB ma jakas prosta fabulke ale to i tak jest pretekst do ciaglych walk. Co nie znaczy ze DB nie lubie.

mungow

Lol, porównywanie DB do Bebopa jest ZŁE i nie na miejscu XD.

Gloot

Mam pytanie.Poszukuje odcinkow i filmow z seri "cowboy bebop"czy ktos by mi odsprzedla,lub wymienil sie na jakies filmy mam do zaoferowania np.lost,kompania braci,i kupe innych filmow na dvd i divix ?

ocenił(a) serial na 10
ronin74

Czy ktoś ma może napisy do wszystkich odcinków bo ja mam tylko do kilku . Kontakt tetsuo@autograf.pl .

tetsuo_2

Chłopie, http://www.animesub.info/ i po sprawie xD. (korzystaj na przyszłośc z googli ;])