PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=838627}
6,1 3,6 tys. ocen
6,1 10 1 3615
3,3 3 krytyków
Cowboy Bebop
powrót do forum serialu Cowboy Bebop

Serio nic nie mam do homoseksualistów. Nic mnie jednak tak nie wkurza jak wszystkie z dupy wyjęte homo wątki w serialach N. Żałośnie dopisane na siłę i nic nie wnoszące do historii tak jąk w Bebopie. Jet i Spike wypadli moim zdaniem super, za to z Feye zrobili chamską homo-wieśniarę której życzyłem śmierci za każdym razem gdy pojawiała się na ekranie.

W anime tez były postacie o nieokreślonej płci i orientacji ale tam było to nienachalne i pasujące do cyberpunkowego świata.

ocenił(a) serial na 5
Wilkinson

Uff myślałem, że to ze mną jest coś nie tak. Pierwszy raz widzę komentarz jadący po tej obrzydliwej, lewicowej propagandzie netflixa. Naprawdę nie rozumiem dlaczego większość tytułów z tej platformy musi być napchana wątkami homoseksualnymi. Dlaczego w każdym serialu jedna z głównych ról musi być obsadzona przez czarnoskórego aktora, latynosa bądź azjatę, to kompletnie bez sensu. Czarnoskóry Achilles w netflixowej Troi, czy czarny elf w Wiedźminie. Przecież to są kretynizmy do kwadratu. Cholera jasna nie jestem homofobem ani rasistą, ale takie zabiegi w produkcjach netflixa są nie do przyjęcia.

ocenił(a) serial na 4
Wilkinson

Wrecz watek Faye zostal zmieniony, by zrobic z niej lesbijke. Z odcinka na odcinek coraz gorzej.

Wilkinson

Hehe witam w klubie, spoko serial ale jak zwykle N musi trzymać się przepisu, bierzemy czarnego jakiś wątek z LGBTQABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ+- i kręcimy

ocenił(a) serial na 10
Wilkinson

Polecam zgłosić się do terapeuty, jeśli postać queer wywołuje u Ciebie tak silnie negatywne emocje to na pewno musisz przechodzić przez coś ciężkiego w swoim życiu. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia!