PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=97466}

Crime Story

1986 - 1988
8,0 4,7 tys. ocen
8,0 10 1 4686
7,5 2 krytyków
Crime Story
powrót do forum serialu Crime Story

Kiedy znów w TV?

ocenił(a) serial na 6

Mogliby powtórzyć ten serial ponownie w telewizji bo już od wielu wielu lat nie był nadawany. Kiedyś leciał w TVP1, później w RTL7 a jeszcze później na TV4. Od tamtej pory nie jest nadawany :(

Axel

jest za stary wyszedl z obiegu

ocenił(a) serial na 8
Axel

Myślę, że dzisiejszy widz woli Kiepskich, albo 13 posterunek. A nawet jeśli nie to ciężko wciśnąć film między kolejną powtórkę z kabaretów i tańce celebrytów.
Wyrzuć telewizor - nie mam od 10 lat i nie narzekam. Wszystko co wartościowe znika z ekranu tv.

Axel

Nie masz co liczyć,że puszczą to w TV teraz w telewizji jest zalew ludzi bez talentu i idiotycznych programów a także plastikowej tandety.Jeżeli lubisz ten serial kup sobie na Dvd pierwszy sezon wyszedł ślicznie wydany i nie jest taki drogi.
Ja kupiłem i nie żałuje.

Axel

Z odpowiedzi jaką uzyskałem od redakcji TVP można wywnioskować, że sprawa emisji jest kwestią otwartą, aczkolwiek odległą czasowo.

"Niestety nie mamy obecnie w planach emisji tego serialu. Ale już przekazaliśmy redakcji filmowej taką prośbę. Może w przyszłości uda się zaplanować emisję."

Pozostaje czekać na decyzję redakcji filmowej. "Kojak" emitowany był w telewizji publicznej wielokrotnie, choć o kontrowersyjnej porze. Być może "Crime Story" też ma szansę znaleźć się w nocnym paśmie TVP, bo na ewentualną emisję o "zdrowej" porze nawet nie myślę. To założenie jest równie prawdopodobne jak to, że Chuck Norris czegoś nie potrafi.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 6
Brudny_Harry

Lepiej pisz do TV4. Oni byli ostatnią stacją, która nadawała ten serial i raczej TV4 szybciej by go puściło niż TVP, w którym "Crime Story" już od 20 lat nie leciało.

ocenił(a) serial na 9
Axel

A ja namawiałbym do wydania sezonu nr 2 na dvd. Podobno są z tym problemy. Telewizja to mi zwisa...

ocenił(a) serial na 10
Axel

POPIERAM CAŁYM SERCEM!!! :))

ocenił(a) serial na 9
Axel

Prędzej ci po raz setny puszczą Janosika, Czterech Pancernych lub Klosa (btw - nie ma nic do tych seriali, ale publiczna i polsacie opamiętajcie się - co za dużo, to niezdrowo)