PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36656}

Cudowne lata

The Wonder Years
1988 - 1993
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26366
8,0 10 krytyków
Cudowne lata
powrót do forum serialu Cudowne lata

VH1 puszcza "Cudowne Lata", to może kiedyś pokażą "Parkera Lewisa". Chciałabym, chciała...

ocenił(a) serial na 9
MsScissors

Nawet nie jesteś w stanie sobie wyobrazić (ja zresztą również) jaką miałem minę kiedy podczas wieczornego rajdu po kanałach (na których nic ciekawego nigdy nie ma) natknąłemsię na Cudowne Lata na VH1;)Po prostu byłem w szoku. Co do "Parkera" to kto wie;) ale tak naprawdę to chyba bym się teraz ucieszył nawet z "Domku na prerii" :D a tak wogóle to nachodzi mnie ostatnio na "Dzień za dniem"...

MsScissors

A które odcinki teraz leca ?? mam nadzieje ze wszystkie sezony beda pokazane :) oby !

ocenił(a) serial na 9
city_3

Leci pierwszy sezon więc mam nadzieję, że pokażą wszystkie

ocenił(a) serial na 9
prymonm

które odcinki i sezon teraz lecą? dokładnie.. jutro albo pojutrze najlepiej, bo w gazecie coś mam pokićkane ;p

ocenił(a) serial na 10
Pauleta

Ciągle powtarzają pierwsze 17 odcinków. Teraz nawet nie ma się z czego cieszyć. Ciekawe, czy będą nowe odcinki

ocenił(a) serial na 10
frycio80

Czy to prawda że na VH1 ze względów jakichś tam licencyjnych częściowo zmieniona jest ścieżka dźwiękowa?

ocenił(a) serial na 10
panaho

w wikipedii jest napisane, że emitują na VH1 z częściowo zamienionym soundtrackiem ze względu na prawa

ocenił(a) serial na 10
frycio80

Jeśli to prawda to tragedia. Muzyka jest nieodłączną częścią tego serialu. Jeden z głównych bohaterów. Lepiej już jakby w ogóle VH1 nie pokazywał tego serialu.

ocenił(a) serial na 10
frycio80

chyba nie będzie nowych odcinków

ocenił(a) serial na 10
frycio80

na szczęście są