VH1 puszcza "Cudowne Lata", to może kiedyś pokażą "Parkera Lewisa". Chciałabym, chciała...
Nawet nie jesteś w stanie sobie wyobrazić (ja zresztą również) jaką miałem minę kiedy podczas wieczornego rajdu po kanałach (na których nic ciekawego nigdy nie ma) natknąłemsię na Cudowne Lata na VH1;)Po prostu byłem w szoku. Co do "Parkera" to kto wie;) ale tak naprawdę to chyba bym się teraz ucieszył nawet z "Domku na prerii" :D a tak wogóle to nachodzi mnie ostatnio na "Dzień za dniem"...
które odcinki i sezon teraz lecą? dokładnie.. jutro albo pojutrze najlepiej, bo w gazecie coś mam pokićkane ;p
Ciągle powtarzają pierwsze 17 odcinków. Teraz nawet nie ma się z czego cieszyć. Ciekawe, czy będą nowe odcinki
Czy to prawda że na VH1 ze względów jakichś tam licencyjnych częściowo zmieniona jest ścieżka dźwiękowa?
w wikipedii jest napisane, że emitują na VH1 z częściowo zamienionym soundtrackiem ze względu na prawa
Jeśli to prawda to tragedia. Muzyka jest nieodłączną częścią tego serialu. Jeden z głównych bohaterów. Lepiej już jakby w ogóle VH1 nie pokazywał tego serialu.