PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36656}

Cudowne lata

The Wonder Years
1988 - 1993
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26366
8,0 10 krytyków
Cudowne lata
powrót do forum serialu Cudowne lata

Zaczęłam oglądać ten serial odkąd puszczają go na Vh1, jest super, ale kiedy się i kończy i
jak? Czy ktoś mógłby mi powiedzieć?? ;))

ocenił(a) serial na 10
deedarcia

trzeba było oglądać w maju, chociaż póżniej przez całe wakacje powtarzali ciągle 1, 2, 3 (w maju chyba 3 razy powtarzali sezon 1), aż w końcu pod koniec sierpnia wyemitowali 4, potem 5 i 6 i się skonczyło tak pod koniec października chyba. A teraz, odcinki do przodu lecą, ale czasami zauważyłem wpadkę przy odcinkach, że czasami innne puszczają odcinki, raz nie po kolei. Myśle, że może się skonczyć w lutym albo marcu.

frycio80

Wiem, często widzę że dają odcinki nie po kolei. Ale chodzi mi o to jak cały serial się kończy.

ocenił(a) serial na 10
deedarcia

W ostatnim odcinku Kevin kłóci się z Winnie, mówiąc, że widział jak całowała się z ratownikiem. Pogrążony w rozpaczy przegrywa w pokera samochód i na piechotę wraca do domu. W pewnej chwili nadjeżdża samochód, więc Kevin macha ręką prosząc o podwózkę. Pech chciał, że w tym samym samochodzie znalazła się Winnie. W czasie jazdy zaczynają się kłócić, współpasażerowie w końcu mają dość, zostają więc zostawieni przy drodze. Nie przerywa to jednak ich kłótni, na domiar złego zaczyna padać. Postanawiają schronić się w stodole, gdzie koniec końców przyrzekają sobie wieczną miłość. Następnego dnia wracają do rodzinnego miasta, jest czwarty lipca. Kevin spotyka Paula i swoją rodzinę - w tym ciężarną Karen. Od Kevina dowiadujemy się, że było to jego ostatnie święto niepodległości w rodzinnym mieście i że dwa lata później umrze jego ojciec. Paul zaś zostanie świetnym prawnikiem. Stanowisko ojca Kevina przejął Wayne. O Winnie mówi, że wyjechała studiować historię sztuki do Francji, pisali do siebie co tydzień listy, przez osiem lat. Po tych ośmiu latach znowu się spotkali - powitał ją z żoną i kilkumiesięcznym synem.

frycio80

Dzięki wielkie.. ;)
A myślałam, że Kevin z Winnie będa zawsze razem .. .xD

ocenił(a) serial na 9
deedarcia

a widzę że nie tylko ja wracam do wspomnień z dzieciństwa:) cudowny, zjawiskowy i niestety niemożliwy do skopiowania serial, interesujący i w czasach dzieciństwa i teraz u progu dorosłości

gilbgreat

Ja to oglądałem na początku lat 90-ch w "Dwójce", gdy byłem jeszcze mniej więcej w wieku Kevina, dlatego po tylu latach za Chiny nie mogę sobie przypomnieć jak to się kończy. W każdym razie serial zabawny, pouczający, ciepły i przede wszystkim mądry.
Poza tym widzę, że jest na YouTube.