bez kitu, vh1 to puszcza tylko po co?? ile razy można oglądać seriale które latały po kablach milion razy,
Masz racje lepiej ogladac Hanna Montana... Dzieki bogu ja sie wychowalam na tego typu serialach jak Cudowne Lata.
taaa bo jak hejetuje ten staroc co latał milion razy to znaczy,ze jestem fanem hany montany
nie jestes jedyny na tym swiecie,
nie kazdy ogladal go miliony razy, wiekszosc akurat go nie zna,
niech mlodsze pokolenie tez ma swoja szanse do ogladania czegos pieknego, do zapoznania sie z serialami ktore sa starsze i na pewno madrzejsze od twojej HM. Ja predzej wylacze tv niz ogladne te badziewie.
Wolalabym zeby moje dziecko ogladalo Cudowne lata, a Ty masz pilot i wybor, proste
Dużo osób przypomina sobie po latach o takich serialach z młodszych lat i z chęcią je oglądają i przypominaja sobie przy okazji pewne sytuacje..
Ja cieszę się, że puszczaja ten serial, bo oglądam go na Vh1 pierwszy raz i nie słyszałam o nim..
Choć nie ma sie co dziwic, bo mam 16 lat.. ;/ ;]
dokładnie. ja np nie miałam okazji oglądać tego serialu gdy leciał w TV dlatego teraz korzystam z tego że na VH1 go puszczają. i bardzo się z tego powodu ciesze nie opuściłam do tej pory ani jednego odcinka i uważam, że ten serial bije na głowę wszystkie inne o podobnym przesłaniu,tematyce. pozdro
tylko dodam, że ja ten serial widziałem raz jak byłem młody na bodaj tvp2 i to nie cały... a teraz widzę go drugi raz na vh1 (niestety puszczają ni z gruchy ni z pietruchy te odcinki i nie mają wszystkich sezonów), więc do miliona jeszcze daleko... a nawiasem co za dekiel :P
To dobry serial dla dzieci, nie demoluje mózgu jak wspomniana Hanna M. więc nie widzę powodu by się tak spinać. Wolę żeby moje dzieci kiedyś oglądały to niż "dzonas brudas" i innych chłam. Zamiast cisnąć seriale, które innym mogą pasować zastanów się nad własną interpretacją bo jak widzę filmy oceniasz niezwykle różnorodnymi ocenami tj. 1 albo 10...
Ja oglądam, jeszcze chętniej niż kiedyś i jestem niezmiernie wdzięczna, że zaczęli go znów puszczać.
Jak miałem 11 lat puszczali ten serial w weekend-y na tvp wtedy go nie ogladałem , teraz mam 21 i z checia ogladam go na VH1
Ja oglądam! Wcześniej widziałam ten serial jak sama chodziłam do podstawówki i byłam młodsza od Kevina, nie rozumiałam jego nastoletnich problemów i strasznie bałam się jego taty. Teraz jestem starsza i odkrywam ten serial na nowo, znacznie lepiej go rozumiem, a większości odcinków i tak nie oglądałam, więc jest dla mnie nowością.
BlackShit, dla Ciebie to tak na pewno wygląda, zgaduję, że jesteś człowiekiem nieco starszym. Ja jednak, muszę Ci powiedzieć, należę do młodego pokolenia i nie znałem tego serialu wcześniej. Po oglądnięciu paru odcinków serial ten stał się moim ulubionym.
żeby denerwować osoby, które nie myślą, dając im zajęcie pisania głupawych postów na filmwebie - to proste :)
Bardzo dobrze, że go emitują. To jeden z najlepszych i najinteligentniejszych seriali obyczajowych wszechczasów. Niech ludzie wiedzą co dobre, bo MTV zrobi im z mózgów breję i niedługo będziemy musieli się takimi warzywami opiekować, podcierając im dupy. Ja ściągam z torrenta, bo telewizja ze swoim reklamowym syfem i tandetą mnie odrzuca.
Jak byłem mały to nie lubiłem tego serialu, a tera chętnie go oglądam na VH1. Nie wiem dlaczego wtedy mnie się nie podobał. W sumie nie lubię oglądać seriali, rzadko to robię, ale cieszę się, że dla tego zrobiłem wyjątek bo jest świetny. Szkoda tylko, że w piątek był ostatni odcinek.
A ja się cieszę. Kiedy byłam mała, nie widziałam tego serialu, teraz z przyjemnością oglądam.
Wczoraj na VH1 puścili ostatni odcinek.. Oglądałam go pierwszy raz. Kiedyś jak byłam dzieckiem widziałam tylko początkowe odcinki. Teraz na VH1 znowu od początku puszczają.
a jak się skończył? bo niestety nie było mi dane go zobaczyć, oglądałem przedostatni odcinek jak Kevin przyjechał do Winnie i został kelnerem, ale czy ułożyło mu się z Winnie czy go rzuciła?
Pojechał po Winnie. Na miejscu pokłócił się z nią i zrezygnował z pracy jako kelner. Wracając "na stopa" spotkał Winnie, która została wyrzucona z pracy jako ratownik za sprawką Kevina. Po paru przygodach pogodzili się i wrócili razem przyrzekając sobie miłość na zawsze choć raczej użyto innego określenia. Końcowe sceny to opowiadanie narratora o tym jak wyglądały dalsze losy bohaterów. Kevin po wakacjach wyjechał jak to określił "w świat" a Winnie do Paryża na studia. Pisali do siebie co tydzień listy. Spotkali się po 8 latach a na lotnisku Kevin przywitał Winnie z żoną i 8miesięcznym dzieckiem. Karen zaszła w ciąże i urodziła chłopca. Brat Kevina po 2 latach przejął firmę ojca- ponieważ ojciec zmarł w 2 lata po tym jak kończy się serial. Aha a Paul - przyjaciel Kevina rozpoczął studia na Harvardzie- prawo.
Widzę że kolega blackshit nie umie liczyć nawet do czterech. Bo serial puszczano góra 3 razy. Z dawien dawna na TV2 później na puls i może jeszcze raz, chociaż ja osobiście nie pamiętam. A co do samego serialu to jak już napisali poprzednicy jest on z zupełnie innej półki niż dzisiejsze pierdoły o niczym.
lPoc co?Ludzie z twoją emocjonalnościa nigdy tego nie pojmą nie pytaj bo to lezy poza twoją zdolnościa odczuwania