PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36656}

Cudowne lata

The Wonder Years
1988 - 1993
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26366
8,0 10 krytyków
Cudowne lata
powrót do forum serialu Cudowne lata

ulubiona postać

ocenił(a) serial na 8

kogo z Cudownych Lat lubicie najbardziej? ja osobiscie uwielbiam Wayne'a, taki jest glupkowaty ze az nie mozna go nie lubic :) a moj drugi ulubieniec to Paul :)

agata_ef

faktycznie wayne jest zarabisty;) lubie tez kevinka, fajnie dzieciak gral;D

w ogole ubóstwiam ten serial!!
pozdro;)

ocenił(a) serial na 10
agata_ef

Wayne nie ma sobie faktycznie równych, jest świetny w tym serialu :) Ale tak naprawdę nie ma tam osoby, której bym nie lubił. Charaktery zostały dobrane naprawdę super, każdy wnosi coś swojego, ciekawego do tego pięknego serialu. Uwielbiam Wonder Years!

agata_ef

Wayne pokazal klase w odcinku "The Lost Weekend", gdzie wzial na swoje barki wine za sajgon w domu po imprezie urzadzonej przez Kevina.
Zreszta bylo jeszcze pare odcinkow (zlaszcza z jego kolega co wrocil z Wietnamu), gdzie Wayne calkowicie "szokuje" dojrzalym i ludzkim zachowaniem...

Jesli chodzi o ulubiona postac, naprawde ciezko sie zdecydowac bo kazdy jest oryginalny i wyrazisty...

Ja polubilem Jacka (ojca Kev'a). Na pierwszy rzut oka odpychajacy i "zwapnialy". Ale po blizszym poznaniu to czlowiek bardzo kochajacy swoja rodzine, dbajacy by robic wszystko dla nich jak najlepiej. Surowy ale i bardzo sprawiedliwy, zawsze podejmujacy przemyslane decyzje.

sss52

Paula oczywiście :)) Uroczy i niezdarny, obok głównego bohatera najsympatyczniejsza postać.

ocenił(a) serial na 10
agata_ef

oczywiście, że najbardziej lubię Kevina

ocenił(a) serial na 10
frycio80

a wayne'a normalnie nienawidzę.

ocenił(a) serial na 10
frycio80

okazało się, że przez ostatnie odcinki polubiłem Wayne'a.

ocenił(a) serial na 10
agata_ef

kevin rulezz. wayne switnie gra idiote fakt;p
uwielbiam ten serial. ogladam codziennie na vh1:) rozbawia do lez.

ocenił(a) serial na 9
agata_ef

jasne, że prześliczna 'Winnie' Cooper !!! zwłaszcza, że była ona chyba... trochę... jakby... skośnooka ;))

bruce1940

Ja tam wszystkich lubie, ale chyba głównie to Kevina i Winnie...
To niesamowite, jak tak porównać pierwsze i ostatnie odcinki, jak sie zmieniali, dorastali na planie serialu.. ;D

deedarcia

Kevin, Winny, Paul

agata_ef

Oczywiście główne postaci: Winnie, Kevin i Paul są "cudowne";-) W pamięć wrył mi się także ojciec Kevina oraz Cara- to była moja ulubiona dziewczyna Kev'a.

agata_ef

A ja Was zaskoczę i powiem, że moją ulubioną postacią był złośliwy Jeff Bilings z późniejszych odcinków:P

ocenił(a) serial na 8
agata_ef

Zdecydowanie Winnie, jest taka śliczna, że aż dech zapiera chociaż jestem dziewczyną :D Bardzo lubię też Karen to taka niezależna hippiska, jaką sama chciałabym być gdybym żyła w latach 60.no i uwielbiam Kevina w końcu to on nadaje wydźwięk całemu serialowi, fajnie że nadają to na vh1 :)

agata_ef

mieli jeszcze takiego kolegę, który zjadł kartkę z książki telefonicznej, ukradzioną z jakiegoś baru, gdy uciekali przed policją. w tym odcinku wybierali się na koncert rolling stonesów, hehe, to też był dobry świr

ocenił(a) serial na 10
skalNY

To był Chuck Coleman. Dość oryginalna postać. Z nim się kojarzy głównie ciągłe rzucie gumy i kłótnie z dziewczyną Alice.