PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683563}

Czarna lista

The Blacklist
2013 - 2023
7,5 23 tys. ocen
7,5 10 1 23223
7,0 3 krytyków
Czarna lista
powrót do forum serialu Czarna lista

Zaglądam wczoraj, zaglądam dzisiaj i dalej nikt nic o odcinku? ;)

Szczerze powiedziawszy obejrzałem i jakoś tak.. nie za bardzo :D Reda było stosunkowo mało, zwłaszcza pierwsza połowa odcinka. Dopiero pod koniec z akcją w kościele było go więcej.. i nadal nie daje błogosławieństwa Liz na ślub z Tomkiem xD
Rozśmieszyło mnie, że wszyscy ludzie (statyści) Reda poza panem w kucyku padli off-screen. Nie przygotował się, oj nie przygotował.
Solomon miał być sprzątnięty, ktoś go ratuje, oczywiście my nie wiemy kto.. typowa "Czarna lista".
Rozśmieszyła mnie scena z Aranem i jego playlistą na ślub.. :D

Pozostaje mieć nadzieję, że konkluzja tego odcinka będzie lepsza (zazwyczaj są), więc do następnego odcinka :)

ocenił(a) serial na 6
matiiii

Mam podobne odczucia co ty. Odcinek mnie nie zachwycił Reda zupełnie nie ma, za dużo Toma (Może to tylko ja ale mam takie wrażenie ze robią to wszystko pod Tomkowy spin-off, dlatego go bedzie w następnym odcinku jeszcze więcej) i mam pytanie czemu Liz widziała tak dziwnie Reda kiedy wszedł do kościoła przerywajac ceremonie?Ten obraz był taki jakis rozmazany o co kaman??? I Liz jest nie chce tego mowić ale głupia i pierwszy raz zgodziłam sie z Resslerem w tym odcinku. Ale ona jak zwykle swoje i to było po prostu dziwne ze aż prawie porównywała sie do Toma. WTF w ogole??? I dlaczego wszyscy prócz Reda i Resslera maja amnezje co do Tomka??? Cooper juz nie pamięta co on mu zrobił i w ogole co zrobił wszystkim????????? Jedyny pozytyw to to ze Liz widzi Coopera jako ojca a nie Reda ;)

paula125

Chyba chodziło o podkreślenie, że w tym momencie jak widziała, jak Red wchodzi do kościoła z shotgunem/strzelbą/co on tam miał pomyślała, że autentycznie przerwie ten ślub zabijając Tomka.. :D Możliwe, że przez te wszystkie odcinki o ostrzeżeniach o Tomie wewnętrznie się przestraszyła na taki widok podczas ślubu. Ale jeśli ktoś ma lepsze wyjaśnienie proszę pisać.
Ja bym nie powiedział 'dziwne' a raczej chore kiedy zaczęła porównywać się do Toma.. jeszcze w poprzednim sezonie nie wydaje mi się, żeby była zdolna do takich porównań.. i nie chodzi mi o 'uciekanie' z s3 z Redem a o to, że traktuje to na tyle poważnie jakby rzeczywiście coś przeskrobała (a przecież była i jest niewinna).
Inni wybaczyli Tomkowi.. xD Ressler ma duży uraz bo się z nim pobił (:D) a Red.. Red od początku ma coś do Tomka i nie wiadomo o co chodzi, cóż..
Fakt, i nawet ładna scenka z Liz i Haroldem :)

ocenił(a) serial na 6
matiiii

Wybaczyli??? Ooo to naprawdę słodko, w koncu on nic takiego nie zrobił. To przecież tylko przez niego zabili Meere i prawie zabili Coppera, przystawiał spluwę do głowy Liz, ale to nic xD. Przebaczać trzeba xD xD. Tak zgadzam sie scena miedzy nimi ładna :) no i jestem ciekawa co w następnym odcinku nas czeka. Red w trailerze wyglądał na bardzo ale to bardzo smutnego :( czyżby porwali Liz oooo a moze kogos zabija. hmmm co oni kombinują ci scenarzyści i jestem ciekawa jak zamierzają uporać sie z bobasem w serialu...

użytkownik usunięty
matiiii

Co wy chcecie od Toma, jest zajebisty

ocenił(a) serial na 6

Ryan Eggold, owszem jest zajebisty ale nie Tom ;) nie przepadam za jego postacią po prostu

użytkownik usunięty
paula125

mnie sie ta obiektywnosc nie trzyma z powodu jego urody hyh ;3

użytkownik usunięty
matiiii

BTW
aktor grający arama chyba lubi pokazywac, ze umie plakac na zawolanie
taka przepasc z emocjami tam była w tym kosciele
liz papierowa, tom troche tez płasko

i dobra akcja z tą laska w rekach arama, pelno lawek zeby sie pod nimi schowac, albo pod fortepianem bardziej, to nieee na srodek zeby z kazdej strony mogl naboj trafic ;d