PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104160}

Czarodziejka z Księżyca

Bishōjo Senshi Sailor Moon
1992 - 1993
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 25496
8,1 8 krytyków
Czarodziejka z Księżyca
powrót do forum serialu Czarodziejka z Księżyca

Nie wiem czy moje pytanie jest "legalne" na tym forum.
Otóż mam mnóstwo rzeczy związanych z Czarodziejką i bardzo chętnie bym je komuś przekazała za psie pieniądze. Nie wiem natomiast gdzie szukać fanów. Może ktoś wie?

anather777

ojojoj chcesz się pozbyć takiego dobra :) a z czym się rozstajesz? ;)

martus3011

Nadal chcesz to sprzedać? Bo możliwe, że b yłabym zainteresowana.

majka2115

Trzeba się chyba kontaktować na priv bo ja też już trochę czekam na odpowiedź i niestety... :) pzdr

martus3011

Mam na przykład wszystkie tomy mangi + 2 Sailor V, wiele numerów gazetek Czarodziejka z księżyca, dwa oryginalne filmy na VHS :D, archiwalne numery Kawaii, w których były artykuły o Czarodziejce, jeszcze jakieś pojedyncze "kartki" do segregatora, i pojedyncze egzemplarze jakiś gazet o anime...

anather777

:) dużo dobra. Byłabym zainteresowana np mangą. Nie zasłużyłam sobie na razie na możliwość pisania tu na priv mam więc prośbę o kontakt na gg 553268 żeby nie zaśmiecać forum. Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
anather777

Ja jestem fanką, do tego stopnia że kupiłam dziś Nowości tylko dlatego że w dołączonym programie TV był o niej tyci artykuł mówiąc rzeczy oczywiste, więc jak by ktoś weidział o jakiejś wzmiance w jakiejeś gazecie lub dodatku z logo Sailor Moon to prosiłabym bardzo o info. :|)

sisi252531

ja mam różne materiały do odsprzedania :) Wszystkie są z lat kiedy Sailor Moon robiła w Polsce Karierę, czyli z lat 90.
gg 9566923