Gra polega na tym, że jedna osoba zadaje pytanie np. Haruka czy Michiru, atak Rei czy atak Usagi itp. itd.
Gdy odpowiesz dajesz pytanie od siebie
Pytania mogą dotyczyń scen, odcinków, używanych broni, osób, strojów, koloru włosów i co tylko sobie wymyślicie
Moje pytanie brzmi:
Haruka czy Michiru
Trio, zdecydowanie
Transformacja Sailor Jupiter, czy transformacja... hmmmm może Venus?
Ja nabjardziej ze wszystkich Sailorek lubię transforamcję Jupiter:P
Neptune, bo jest śliczna (ma fajne niebieskie falowane włoski:), chociaż pluto też ładna i elegancka jest:)
Moje pyt:
Minako czy Usagi- która jest ładniejsza? (choć w sumie obydwie wyglądają dosyć podobnie:P)
może to schematyczne ale jednak Usagi:)
mam pytanie wcześniej była wymieniona Mistress 9 kto to jest bo sobie za Chiny nie mogę przypomnieć?
moje pytanie Sailor Jupiter czy Sailor Mars?
Bubble Spray
... chyba:)
"Głupawka" Usagi czy "głupawka" Minako (tej drugiej to szczególnie w późniejszych seriach:)
Zdecydowanie luna:) zawsze fajnie mówiła
Teraz moje pytanko
Shingi Tsukino czy dziadek (Rei Shingo to brat Usagi)
Luna oczywiście - czarne koty są bardziej dostojne niż białe :)
Moje pytanie:
Wiseman Fantom Śmierci czy Farao 90? Który bardziej przerażający?
Dokładnie.
Ami Mizuno nie była wiarygodną postacią- najlepsza uczennica z bardzo bogatej rodziny i do tego jedynaczka. Chyba nie może być gorszego połączenia a Ami została przedstawiona jako aniołek. To już Andrea Zuckermann była lepsza- najlepsza uczennica ale z biednej rodziny albo Hermiona Granger najlepsza uczennica ale szlama. IQ równe 300 też nie jest możliwe, rekordzistka Marilyn vos Savant miała 228. Graficznie też niestety wyglądała słabo- niebieskie oczy włosy spódniczka i kołnierz i buty nawet kokardy miała jasnoniebieskie. Za dużo błękitu:-(
Lol, to chyba myślimy podobnie:D
(teraz to i mnie zlinczują:P)
ODp: Mysz, bo była całkiem sympatyczna:)
pYt: Cynowa kotka czy Crow i Syrena?
Crow i Syrena aczkolwiek za Syreną nie przepadam jakaś taka ciamajdowata i nieobecna, no ale Kruk przeważył szalę:)
(coś chyba ludzie przestali odwiedzać forum:))
trampki Sailor Jupiter czy pantofelki Sailor Neptune?
to zależy:)
ogólnie Usagi jest ładniejsze ale bardziej podobają mi się oczy Rei:)
Tiger Eye czy Hawk Eye? (chyba jakoś tak się to pisze;))
195-200 podobało mi się jak uzdrawiały Galaxię tylko trochę długo to trwało na 5 odcinków się rozciągnęło:)
Deep Submerge czy World Shaking?
World Shaking:)
Mój ulubiony atak chyba w ogóle:)
Pierwsza transformacja Usagi czy ostatnia?
Pytam bo przy pierwszej leciała fajna muza, a potem ją wycieli i już nigdy nie dali :/ :P
hmm hmm hmm... jeśli chodzi o transformację to chyba pierwsza...aczkolwiek bardziej podobało mi się jej wdzianko z ostatniej mogliby tylko te skrzydła wyciąć:D
Diamand czy Saffiro? (nie wiem czy dobrze napisałam:))
Hehe witaj w klubie :)
Ja też wolę Usagi-ciapę^^
Miała taki swój urok...
A Idealna Serenity była ZA IDEALNA moim zdaniem...
A oto moje pytanko:
Seria Classic czy Seria R?
Odpowiem wampire bo pierwsza zapytała:p
R, bo z Bractwem czarnego Księżyca i akcjami Chibi-usy (zaatakowwanie Usagi pistoletem- zabawką było świetne:D)
Pytanie
hmmmm
Usagi czy Michiru (z wyglądu)?
Ja wolę... Michiru :)
Jak dla mnie raczej Serenity. To przez tą historię z Endymionem :P
A teraz: Nephrite czy Kunzite? (osobiście Nephrite - pierwsza historia w serii R, która naprawdę wzrusza :)
Nephrite, Kunzite jak dla mnie był obrzydliwy:) (poza tym to było chyba w serii Classic a nie R czy to mi się zdaje?)
miłość Yuichiro do Rei czy miłość Seyi do Usagi? (może miłość to w tym wypadku zbyt wzniosłe słowo ale nie mam lepszego:)
Do MIster_Y:
Mi też z wyglądu bardziej podoba się Michiru^^
Taka bardziej delikatna, subtelna...:)
Do Godziasia:
MI bardziej do gustu przypadłam miłość Yuichiro do Rei...
Seyia i Usagi byli za bardzo przereklamowani :).
A ja tak mam że zawsze pod prąd xD
A oto moje pytanie:
Królowa Beryl czy Galaxia (z wyglądu)?
"Mi też z wyglądu bardziej podoba się Michiru^^
Taka bardziej delikatna, subtelna...:)"
chyba mamy ten sam sposób myślenia:D
po za tym uwielbiam jej niebieskie, falowane włosy i.... ciuchy:D
Michiru fajnie się ubiera:P
Odp na pyt: Galaxia. Z wyglądu strasznie kojarzzy mi się z grecką boginią Ateną. Ogólnie bardzo mi się podoba:)
Za to Beryl jakaś taka upiorna i nawet za wysoka była (podobno 188cm wzrostu miała, wg wikipedii przynajmniej:P)
Moje pyt: Rei czy uSAGI- KTÓRA MA ŁADNIEJSZE IMIĘ?
Usagi:) jak mi się zdaje jej imię i nazwisko to w tłumaczeniu na polski "księżycowy królik" co bardzo mnie bawi nie wiedzieć czemu:)
Shine Aqua Illusion czy Merkury Aqua Rhapsody?
Aquaa illussion, bo ogólnie bardzo lubię ten atak, chociaż rapsody nie pamiętam...
... ale myślę że aqua tak czy siak
Fiore (kosmita w ludzkiej postaci)czy Saphire?
Mi jakoś bardziej pasuje Saphire...
A tobie Mister_Y?
Tam-da-daam! Oto moje pytanie:
Wdzianko Sailor Pluto czy Sailor Merkury?
Sama nie wiem, czy mi pasuje, ale ma dużą popularność wśród dziewczyn to pomyślałam że go ttuaj wstawię:P
Sailor Stars, zdecydowanie!
Luna w ludzkiej postaci czy Usagi (do tych co widzieli dodakowy film do Sm albo mangę:)
Namiar jest także tutaj w minucie 4.21
http://pl.youtube.com/watch?v=D9TRmkOj_Dc
:D
Jakoś bardziej podobała mi się Luna...
Moje pytanie:
Rei i Mamoru czy Michiru i Mamoru?
(jakie pytania przychodzą mi na myśl xD)
Rei i Mamoru:) uśmiałam się widząc sposób w jaki Rei zaprosiła go na pierwszą randkę:D
Galaxia jako "ta zła"(przez całą 5 serię) czy Galaxia "już ta dobra"(uzdrowiona)?:))
Jak dla mnie to zależy. Np jak miała takie ładne, gdy się przemieniała albo gdy była księżniczką, to tak.
http://www.prose-n-poetry.com/images/anime/sailor_moon/Sailor_Moon-2251.jpg
http://www.xjaymanx.com/toybox/wp-content/uploads/2007/01/xjaymanx_sailor_moon_0 1sm.jpg
http://republika.pl/blog_iv_682830/1288410/sz/sailor_moon2.jpg
Ale jeśli ci chodzi o to, że mają być takie, to mi się nie podobają.
http://www.animegalleries.net/albums/userpics/12514/sailor%20moon%20group.jpg
A oto moje pytanie:
Ail i Ann czy Beryl (jako wróg)?