Gra polega na tym, że jedna osoba zadaje pytanie np. Haruka czy Michiru, atak Rei czy atak Usagi itp. itd.
Gdy odpowiesz dajesz pytanie od siebie
Pytania mogą dotyczyń scen, odcinków, używanych broni, osób, strojów, koloru włosów i co tylko sobie wymyślicie
Moje pytanie brzmi:
Haruka czy Michiru
No i teraz nie odpowiem, bo nie widziałam (jeszcze) kinówek. :P Ostatnio, że tak powiem je "zdobyłam" ale jakoś nie mam czasu, żeby obejrzeć...
OK to może ja odpowiem hmm ciężki wybór...
R ze świetnym zakończeniem , boską piosenką Moon revange , Powrotem do przeszłości Usagi i Mamoru
S z ciekawą miłością Luny , świetną fabułą oraz outer-senshi chociaz z drugiej strony zakończenie było fatalne stworzenie legendarnego kryształu przyjaźni?!?
Z tego powodu wybieram jednak Sailor moon R movie
Pytanie
Pamiętacie jak Nechelenia porwała Mamoru i Usagi ruszyła sama na ratunek? Później dołączyły pozostałe Sailor senshi jednak Nechelenia je rozdzieliła. Pytanie brzmi który z nietypowych duetów podobał wam się najbardziej Mercury+Uranos , Neptune+Mars , Venus+Pluton , Jupiter+Moon , Saturn+Chibiusa
Wg mnie najlepszy był Neptune+Mars
Saturn i Chibiusa. Ależ ta Hotaru ma śliczne oczęta:)
Które pożegnanie smutniejsze? Pożegnanie Mamoru jak leciał do Stanów czy pożegnanie Chibiusy jak wracała do przyszłości?
Mamoru do stanów, nigdy nie lubiłam Chibiusy, więc cieszyłam się jak wracała :p
Seria Sailor Stars: Sailor Iron Mouse czy duet Sailor Aluminum Siren i Sailor Lead Crow ?
(seria ostatnia) "Nie podobało mi sie jak w ostatniej serii Usagi i Galaxia były nagie;/ za dużo tego; mogli je po dłuższym czasie w końcu ubrać. "
podpisuj e się pod komenatrz
chyba duet, Mysz była zabawna, ale Kruk mi jakoś przypadł do gustu, Syrena - taka ciamajda ale śmiesznie było, jak ją trzeba było wyciągać z tarapatów xD chociaż, jak się zebrała w sobie to też potrafiła być groźna :D
królowa Serenity czy uzdrowiona Galaxia?
Serenity, Galaxia w każdej postaci była dla mnie jakaś nijaka.
seria R:
Diamand czy Rubeus?
o kurde, tegoż to na pewno nie było xD
dziadek Rei, on to był bomba człowiek:D
profesor Tomoe czy Zirkonia - które z nich wydaje Wam się obrzydliwsze?
Obrzydliwsza była Zirkonia, ale ten profesorek też grał mi na nerwach. Ten jego śmiech... wrrr:/
Jak już przy nim jesteśmy to może...
Mimete czy Tellu?
to zależy. Od "złej" Galaxii ładniejsza Nehelenia, od Nehelenii ładniejsza "dobra" Galaxia. A w ogóle najładniejsza jest mała Nehelenia:)
yy, wena mi się skończyła:)
Rubeus czy Tiger Eye?
Haruki *___*
Ktoś pytał jakich. No, takich, takich jak Mamoru, miękkch, megaromantycznych, takich co to wszystko wybaczą, no, takich co już ich nie ma. :p
"Kosa Ciszy" Sailor Saturn czy "Granatowe Berło" Sailor Pluto?
Fighter ;D
Sailor Lead Crow czy Sailor Aluminium Siren? (nie wiem, czy napisałam dobrze ;pp)
Zdecydowanie numer 2 (atmosfera tajemniczości) :)
Star Serious Laser (Sailor Star Fighter) czy Space Sword Blaster (Sailor Uran) ?
Cere-Cere, sympatyczna dzieuszka:)
skończyły mi się pomysły:P
nie wiem czy można to tak nazwać: "fryzura" Ves-Ves czy Cere-Cere?
Bo ja wiem? Nephrite chyba. :)
Od Tygrysa wolałam Sokoła.
O, no dobra.
Oko Sokoła czy Oko Tygrysa? (Jakoś tak chyba brzmiały te polskie tłumaczenia, co? xd)
too już chyba było:) ale ja wolę Tygrysa;)
no to jak już przy tych Oczach, to Oko Ryby czy Coan (jedna z sióstr Ayakashi)?
Oko Ryby jednak. ;d
Tak mi się coś wydawało, że było.^^
Hmmm. Strój Tuxedo czy strój Księcia Księżycowej Poświaty ?
strój? Jak tylko strój to księcia, bo generalnie Tuxedo jest bardziej mrrau, ale strój fajniejszy miał książę:P
kurczę nie mam pomysłów:/ Ail czy Hawk Eye?
zdecydowanie Seiya , Yaten mnie zbytnio wkurzył swoim zachowaniem w stosunku do Usagi po jej ujawnieniu na pokładzie statku podobnie zresztą jak Taiki.
Królowa Metalia czy Pharao 90?
Oczywiście Amazoness Quartet, na czele z Cere Cere
Wiseman - Death Phantom czy Gerumatoido z serii S?
wiseman, tego drugiego ledwo kojarzę
książę księżycowej poświaty czy książę endymion?