Gra polega na tym, że jedna osoba zadaje pytanie np. Haruka czy Michiru, atak Rei czy atak Usagi itp. itd.
Gdy odpowiesz dajesz pytanie od siebie
Pytania mogą dotyczyń scen, odcinków, używanych broni, osób, strojów, koloru włosów i co tylko sobie wymyślicie
Moje pytanie brzmi:
Haruka czy Michiru
Chyba jednak Death Scream. ;)
Uczepiłam się tej Setsuny. xp Lubię ją i podobają mi się jej ataki.
Ja mam takie pytanie:
Beril czy Cyrkonia?
hmmmm. Nie wiem. Niech będzie w anime, bo nie czytałam całej mangi. ;p
"Księżycowa medytacja" czy "Uzdrowicielska Moc Księżyca" ?
Mars Flame Sniper
"Pierwsza miłość Chibiusy" czy "Koniec Żelaznej Myszy"?? Który odcinek zabawniejszy??:)
tenisówki... są wygodniejsze a i tak na obcasie bym się zabiła :P
chyba czas najwyższy odkurzyć płyty z Sailorką, bo już pamięć mi szwankuje :P
Tuxedo czy Dark Endymion?
hmm, a mnie bardziej kręci ten "zły", więc Dark Endymion:P
Bubble Spray czy Crescent Beam? (ataki z pierwszej serii,piszę bo nie jestem pewna, czy nie pokręciłam nazw:))
Eeem. Chyba Bubble Spray. xD
Księżycowy Sierp czy ta pałka którą Usagi zawsze dostawała od Pegaza? xD
Mała Czarodziejka z Księżyca, była bardzo zabawna, a Mała Dama - taka powaga...to już nie to samo...:)
Gwiezdne Ziarna czy Czyste Serca (w sensie co ciekawsze)
Yaten! :D:D Yaten jako Yaten był świetny, a jako Czarodziejka najmniej... obrzydliwa. Sorry za określenie. I ogólnie go lubię. :D
Skoro jesteśmy w tym temacie, to...
Haruka czy Trzy Gwiazdy? Kto bardziej przekonujący w roli faceta?
hmm, to jest ciężkie...nie wiem, chyba Trzy Gwiazdy:) aczkolwiek Haruka też małą ma konkurencję pod tym względem:P
yyy, mam problem ze sformułowaniem: chodzi mi o te wybijane z ludzi zwierciadła w serii SuperS:
który sposób ciekawszy: ten który stosowało Amazońskie Trio czy Amazoński Kwartet? (mam nadzieję, że zrozumiecie moje pokrętne wywody:P)
Zrozumieliśmy:) przynajmniej ja:P
Amazońskie Trio:)
Medalion Księżycowego Przesilenia czy Medalion Kosmicznych Serc?
Właściwie są podobne... Ale może Medalion Księżycowego Przesilenia.
Seria Stars czy Classic?
Hmm... trudny wybór. Bardzo trudny. To są moje ulubione części, ale chyba wolę Classic.
Który przystojniejszy? Artemis w postaci ludzkiej czy Seyia?
Biorąc pod uwagę fakt, że Artemis jako człowiek w anime nie występował, to w mandze przystojniejszy był on. Zdecydowanie. :p
Hmm.
Setsuna czy Hotaru? xD (odnoszę wrażenie, że takie pytanie już zadałam. a, trudno.)
taak, chyba było już to pytanie:) ale to nic xD
hmm, ciężki wybór, chyba Hotaru.
Shine Aqua Illusion czy Merkury Aqua Rhapsody?
Shine Aqua Illusion
to pytanie też było:P
i ja też uważam, że Artemis dużo przystojniejszy:) Luna też jako człowiek była śliczna... ale mniejsza z tym
moje pytanie:
Cztery siostry Bractwa Czarnego Księżyca czy Amazoński Kwartet?
hmm. Wybiorę chyba Amzoński Kwartet, lubiłam te dziewuchy. :p
Skoro o nich mowa, to VesVes czy JunJun? (ta z czerwonymi czy zielonymi włosami? xp)
chyba...chyba siostry, ten Kwartet to jakoś...nie bardzo;)
przejrzałam wszystkie strony i faktycznie, moje pytanie było rzucone już trzeci raz xD ale inne też się powtarzają:)))
Esmeralda czy Zirconia (w sensie ogólnym, bo z wyglądu to wiadomo:D)
tak. :p
wszystko jest lepsze od Beryl!
Venus Love-Me Chain czy Venus Love and Beauty Shock ?
Venus Love and Beauty Shock
Które postacie ładniejsze? Z mangi czy anime?
A tak apropo mangi; wiecie może czy w Polsce zostały wydane przedrukowane wydania? Jeśli tak to gdzie bym mogła je kupić? Mają kolorowe strony?
W końcu ktoś odpowiedział!
Zdecydowanie Jadeite!:)
Święty Graal czy Tęczowy Puchar Księżyca?
Tęczowy Puchar Księżyca. ;]
Bitwa ostateczna: SM Classic czy SM Sailor Stars?
Seria Classic. Nie podobało mi sie jak w ostatniej serii Usagi i Galaxia były nagie;/ za dużo tego; mogli je po dłuższym czasie w końcu ubrać.
"Ai no Senshi" czy "Moon Revenge"?
chyba Ai no Senshi.
Skoro jesteśmy przy piosenkach to Tuxedo Mirage czy Princess Serenity Theme? (nie jestem pewna co do tytułu drugiego utworu, ale taki znalazłam na ogólnolubianej wrzucie :p )
Jedna i druga bardzo ładna, ale chyba wybiorę Princess Serenity Theme. To taka smutna melodia...:(
No więc dalej ciągnąc ten sam temat to: "Moonlight Densetsu" czy "Sailor Star Song"?
Ciężki wybór. Ale jednak Moonlight Densetsu. 4 serie to nie jedna. :d
Hm. Jakie by tu pytanie zadać.
Burning Mandala czy Mars Flame Sniper?