Uwielbiam Czarodziejkę z Księżyca. To jest połowa mojego dzieciństwa, pamiętam jak byłam mała i codziennie oglądałm to w tv, a teraz wkońcu moge przypomnieć sobie to wszystko. Cieszę się że wkońcu zdecydowali znowu puścić Czarodziejkę w tv, mimo iż mam prawie dwadzieścia lat ogladam ją codziennie.
Ja mam 25 lat. Oglądam tak jak Ty wszystkie odcinki, a nawet posunąłem się do tego stopnia że je nagrywam...Zgadza się to nasze dzieciństwo, stare dobre lata...eh...
ja mam 27, ale sie nie wstydzę :). Oglądam Sailorki juz trzeci raz. Raz jako dziecko. drugi raz dwa lata temu - calutkie 200 odcinków. Teraz oglądam w TV i cieszę się jak dziecko :).
Zmieniło sie tylko to, że kiedyś biegłam na Czarodziejkę po szkole, a teraz po pracy. ale gnam tak samo :).
Ja mam prawie 24 lat i już chyba z 10 raz oglądam Czarodziejkę. Oglądałam 2 razy jako dziecko, parę razy na necie no i teraz. Czarodziejka nigdy ale to przenigdy mi się nie znudzi :D
Ja to kocham mimo, że jestem facetem ale nic na to nie poradzę. Dzisiaj oglądałem odcinki na TV6 i oglądam nawet te powtórki w soboty nie wyobrażam sobie tygodnia bez SM.
TV4 pisze, że na marzec dadzą 2 telenowele, jedna dwa odcinki na dzień więc szybko się skończy.
Ktoś tam pytał o Sailor Moon to odpisali, że jeśli nie puszczają wszystkich serii od razu nie odznacza to, że w ogóle ich nie puszczą sądzę że po tych telenowelach puszczą z powrotem