PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104160}

Czarodziejka z Księżyca

Bishōjo Senshi Sailor Moon
1992 - 1993
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 25424
8,1 8 krytyków
Czarodziejka z Księżyca
powrót do forum serialu Czarodziejka z Księżyca

Uwielbiam Czarodziejkę z Księżyca. To jest połowa mojego dzieciństwa, pamiętam jak byłam mała i codziennie oglądałm to w tv, a teraz wkońcu moge przypomnieć sobie to wszystko. Cieszę się że wkońcu zdecydowali znowu puścić Czarodziejkę w tv, mimo iż mam prawie dwadzieścia lat ogladam ją codziennie.

ocenił(a) serial na 10
kathrina357

Ja mam 25 lat. Oglądam tak jak Ty wszystkie odcinki, a nawet posunąłem się do tego stopnia że je nagrywam...Zgadza się to nasze dzieciństwo, stare dobre lata...eh...

ocenił(a) serial na 10
3ricardo

ja mam 27, ale sie nie wstydzę :). Oglądam Sailorki juz trzeci raz. Raz jako dziecko. drugi raz dwa lata temu - calutkie 200 odcinków. Teraz oglądam w TV i cieszę się jak dziecko :).
Zmieniło sie tylko to, że kiedyś biegłam na Czarodziejkę po szkole, a teraz po pracy. ale gnam tak samo :).

ocenił(a) serial na 10
negrita84

Lubie i podziwiam ludzi z taką pasją ''maratonów'' :D

ocenił(a) serial na 10
negrita84

Ja mam prawie 24 lat i już chyba z 10 raz oglądam Czarodziejkę. Oglądałam 2 razy jako dziecko, parę razy na necie no i teraz. Czarodziejka nigdy ale to przenigdy mi się nie znudzi :D

użytkownik usunięty
kathrina357

Kurczę jak ja to lubiłam

ocenił(a) serial na 10
kathrina357

Ja to kocham mimo, że jestem facetem ale nic na to nie poradzę. Dzisiaj oglądałem odcinki na TV6 i oglądam nawet te powtórki w soboty nie wyobrażam sobie tygodnia bez SM.
TV4 pisze, że na marzec dadzą 2 telenowele, jedna dwa odcinki na dzień więc szybko się skończy.
Ktoś tam pytał o Sailor Moon to odpisali, że jeśli nie puszczają wszystkich serii od razu nie odznacza to, że w ogóle ich nie puszczą sądzę że po tych telenowelach puszczą z powrotem