PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199096}

Czarodziejka z Księżyca

Bishōjo Senshi Sailor Moon Sailor Stars
1996 - 1997
7,7 13 tys. ocen
7,7 10 1 13351
8,0 2 krytyków
Czarodziejka z Księżyca
powrót do forum serialu Czarodziejka z Księżyca

Melodyjka

ocenił(a) serial na 9

Jest taki jeden odcinek (nie pamietam który) kiedy Usagi żali się Seiy'i ze odkąd wyjechał Mamoru to np. słyszy jego głos tylko w sekretarce na telefonie. W pewnym momencie rozpłakuje sie, pada na ziemię , a Seiy'a pyta sie jej czy nie jest wystarczająco dla niej dobry (czy jakoś tak. I właśnie wtedy leci bardzo smutna MELODIA na fortepianie. Prosze niech ktos mi powie czy ją ma u siebie na kompie albo chociaż jak się ona nazywa... Bardzo proszęęę

ocenił(a) serial na 9
Fabienne

Aha! Dla sprecyzowania podaję link :

http://www.youtube.com/watch?v=x4tdbGFewZE

Chodzi mi o tą melodię w tle, na samym początku

ocenił(a) serial na 9
Fabienne

Właśnie znalazłam tą melodię!! Jeśli ktoś by ja chciał mieć (ta instrumentalna) to moge ja przesłać tylko dajcie swoje adresy

ocenił(a) serial na 10
Fabienne

jeśli chcesz to mam tą melodyjkę. jeśli prośba jest nadal aktualna to napisz na maila: wercia.wera@buziaczek.pl

ocenił(a) serial na 10
Wera_2

Takanori Arisawa - Mamoru Tono Wakare Soshite
na płytce z muzyką z tej serii pojawiła się pod takim tytułem,
w sumie na ten kawałek składa się aż 3 melodie: 1) z odcinka pierwszego, kiedy to Mamoru wyjeżdża, 2) smutna przygrywka, często spotykana, 3) słynny motyw Usagi i Seiya.

Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 9
akira894

Wiem, że temat jest stary, ale może ktoś będzie w stanie pomóc... Szukam właśnie wspomnianej piosenki, ale udaje mi się ściągnąć jedynie krótkie, ewidentnie przerwane kilkudziesięciosekundowe wersje :( Podrzuci ktoś linka czy coś w tym stylu?

ocenił(a) serial na 10
Wera_2

Jeżeli bys mogła, to poproszę dla mnie tą piosnkę :) igowa@wp.pl