PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51383
6,2 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Od jutra, czyli od wtorku 31 lipca, "Czarodziejki" polecą na Polsacie o godz. 9:45

ocenił(a) serial na 10
torri1

A kto Cię zmusza do oglądania? ;o Przez to, że gdzieś leci masz dosyć serialu? heh

Mailo91

ja sobie sciogam czarodziejki z you tube

Seba_paj

Też często oglądam na you tubie

ocenił(a) serial na 10
Seba_paj

Ja też :P Bo na innych stronach w wielu odcinkach był spóźniony obraz względem dźwięku, na youtube tylko w kilku odcinkach heh

Peach3a3

Fajnie, że znowu puszczają serial od początku. Czekało się kiedyś na Charmed i czołówkę 'How Soon is Now?' w każdą sobotę o 13 :] Mówcie sobie co chcecie, ale mimo lat 90. i
nie zawsze udanych efektów specjalnych pierwszy sezon bił na głowę większość serialików o podobnej tematyce nadrabiając koncepcją, czarnymi charakterami i świetną fabułą. Dla mnie osobiście ten serial skończył się wraz z odejściem Shannen Doherty po trzecim sezonie. To był przełom i po tym zaczynało być już tylko gorzej. Zapewne mimo lepszych efektów, fabuła stawała się coraz nudniejsza, zerwano z zasadą 1 odcinek/1 demon i zrobił się z tego jakiś mdły romans.
Dlatego fajnie wrócić do korzeni ;)

ocenił(a) serial na 10
rpd0

Też uważam, że schemat 1 demon 1 odcinek był o wiele lepszy. Serial trzymał jeszcze poziom do 5 sezonu, potem niestety coraz gorzej.

HollyShannen19

Mnie podobał się serial aż do momentu, kiedy siostry się uśmierciły, później to zmieniały sobie wygląd, pojawiła się Billy, no i zniknął Leo...e, tam te ostatnie sezony to była porażka.

ocenił(a) serial na 10
Peach3a3

Moim zdaniem już 6 sezon był porażką dobrych odcinków było może ze 3.

HollyShannen19

Ja lubię odcinek z trzema blondynkami xD
:)
No 6 sezon nie należy do moich ulubionych ale to sprawka Chrisa za którym nie przepadam.