Hej, tu Phoebe :) Postanowiłam z siostrami i szwagrem założyć ten temat i troszkę sparodiować serial :) Mam nadzieję, że nie będziecie mieć pretensji, a wręcz przeciwnie - będziecie się bawić z nami. Jeżeli pomysł się nie przyjmie - piszcie.
Mam nadzieję, że się spodoba ;)
Buziaki dla fanów :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Hej ! Jestem waszą niewinną ! Ratujcie mnie ! Opisze problem : Właśnie do ,,Księgi cieni'' (kompa) wlazł mi demon o ,,trojan'' ! Mój ,,duch światłości'' , o nazwie ,,avast! Antivirus'' , wykrywa go co kilka godzin . Chce mi zawiesić ,,księgę cieni'' ! Proszę o szybkie ,,unicestwienie'' !
Niech magia się zbierze
niech Jelly stąd zabierze
demon co niewinną udaję, zginie
za nabijane się z nas w tą godzinę
I po kłopocie.
Jelly, Avast! Antivirus to taki duch światłości, który może także zabić demona o nazwie trojan :) Taki jeden uniwersalny ;D Wiesz o co chodzi ;))
jak tam po dzisiejszym odcinku?:D super byl... szkoda tylko mi Piper;) ale za to ładne włosy Phoebe no i moc:D
taaaak mi sie podobal jak niewiem ale tez mi strasznie szkoda Piper heh a jak cos to moj avast tez dziala niezawodnie ;p
nom z opowiadań słyszałam,że odcinek fajny :)),a podoba wam sie phoebe w krutkich włosach??:)
No Phoebe całkiem ładnie wygląda, ale nie moge się do niej przyzwyczaić, tak samo jak do Paige w blond włosach
nooo tak ale mi jej szkoda bylo strasznie ... ja chce juz obote nastepna i czarodziejki
fakt. Phoebe lepiej wygląda w dlugich ale w krótkich też jest jej ładnie:))) pozdrawiam! wszystkich:* dobranoc;***
heh a mam pytanie ma ktos moze jakis film z holly nagrany na plytke ?? na przyklad slaby punkt bo ja szukam i nie umiem sie doszukac ;pp
nom Holly grała przelotnie w (chyba tak to się pisze),,Ocens eleven":) widział ktoś??