Ja właśnie dziś dostałam. Jeśli ktoś równiez by chciał to już mówie jak to zrobiłam.
Wysłałam e-mail (po angielsku) na adres: charmed@studiofanmail.com
Napisałm w nim mój adres i i coś w stylu prosze o autograf. Po niedługim czasie dostaąłm jakiegoś e-malia po angielsku. prawaie nic z niego nie zkumałam więc olałąm go. I dziś dostałm właśnie zdjęcie Charmed (Holly, Alyssa, Rose)wraza z autografami. Czekałąm jakieś 3 tygodnie. Pozdrawiam xD
ja go dostalem pare miesiecy temu... na zdjeciu sa nadrukowane podpisy... nie do wszystkich odpisują, a w e-mailu wystarczy podac adres, studio fan mail zajmuje sie autografami i ma ich pelno niemalze kazdej gwiazdy(do mnie przyszlo kilkadziesiat roznych gwiazd) :)
ja wyslalem kilka miesiecy temui nie dostalem zwrotnego maila chyba a moze tak.. nie pameitam :P slyszalem ze niektorzy pol roku czekali i dostawali ;p
"tak, wystarczy sam adres, bo oni i tak nie czytaja tych maili "
Grzesiu...<hahaha>
nie nie i jeszcze raz nie. Widać że chłopak nie ma pojęcia o autografach ^^
Nie możesz wysłać im tylko maila. Przecież oni nie będą kupować dla Ciebie znaczka. Jak chcecie autograf to wysyłajcie na normalny adres. Na poczcie musicie kupić Karte Międzynarodową (ok 5 zł) którą wkładacie do koperty.
Ale fakt faktem nikt tego nie czyta ;] ile oni na makulaturze zarobią ? xD
"Nie możesz wysłać im tylko maila"
To może inaczej...wszystkie autografy od tej firmy dostałem po jednorazowym napisaniu emaila! a nie po zadnym wysylaniu 5 zlotych czy cos tam... zadnej karty nie potrzeba :)
mam pewne zapytanie. wysłałam już emiala tam do nich xD po angielsku, otrzymalam od nich emaila. I co mam dalej zrobic? wyslac im moj adres? czekac? czy cos? czekam na pomocna rade :) bardzo prosze o odpowiedz
A napisalas/es swoj adres? Tego e-maila zignoruj...pewnie jest w nim napisane, ze przepraszaja, ale serialu charmed juz nie ma cos takiego...ale autografy przysla :) wiec jak wtedy nie napisales adresu to teraz napisz
ahha :) i oni mi tak za darmo przysla fotke czy mam cos jeszczcze zrobic? dziekuje za odpowiedz :* :)
napisze drukowanymi to moze zrozumiesz: TWOJ ADRES, czyli imie nazwisko, ulica numer, kod i miasto oraz kraj....
Spokojnie. Właśnie tak napisałam i dziś przyszedł e-mail zwrotny. Rozumiem co robić tylko chcę się upewnić aby na pewno dostać, bo to dla mnie bardzo ważne. Przepraszam :)
Aha jeszcze jedno. Ja w e-mailu zwrotnym zauważyłam, że oni proszą o adres i imię... A ja to już napisałam a tamtym liście.
Czarodziejko, oni nawet napisali: musisz podać adres i imię, jeśli zabrakło tego w poprzednim e-mailu. Czyli nie musisz już nic wysyłać :D Pozdro :*
A JEDNAK NIE MA MOŻLIWOŚCI OTRZYMANIA AUTOGRAFU!
Thank you for writing and for your support
of Charmed.
Because Charmed is now out of production,
our contract to answer requests for free photos
within the United States and Canada has expired.
We regret any inconvenience. If you reside outside
of the U.S. or Canada, you are still eligible to
receive a photo. Please check the message you sent
to be sure your NAME and POSTAL ADDRESS was included.
If not, please write again and include your name and
address. Allow 4-6 weeks for request to be processed.
Pictures will be sent by postal mail, not e-mail.
Due to high volumes of mail being handled, we cannot
reply personally to your questions or comments.
One autograph request per e-mail, please.
Any message with more than one recipient in
the "to:" line, or that has undisclosed
recipients, or that uses "cc:" (carbon-copy)
or "bcc:" (blind carbon-copy) may be filtered
and automatically rejected.
We reserve the right to limit the number
of photos which will be sent to any
individual requestor. These complimentary
photos are not approved for auction or resale.
PIERWSZE ZDANIA OZNACZAJĄ MNIEJ WIĘCEj:
Kontrakt wygasł i tylko mieszkańcy USA i Kanady mogą wciąż otrzymać autograf ;(
To znaczy mniej więcej: "ponieważ produkcja ustała, mieszkańcy USA i Kanady NIE MOGĄ OTRZYMYWAĆ autografów. INNE PAŃSTWA MOGĄ" Mieszkasz w USA lub w Kanadzie??? Zakładam, że nie, więc nie masz się co martwić!!! Angielskiego trzeba się uczyć ;p Pozdro :*
przepraszam , ale te ,,autografy to bujda ! taka moja koleżanka od lutego czeka !! ja bym tam nigdy czegoś takiego nie wysłała
grzesiek134 on line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 15 maja 2008 20:31 odpowiedz zgłoś do usunięcia
A napisalas/es swoj adres? Tego e-maila zignoruj...pewnie jest w nim napisane, ze przepraszaja, ale serialu charmed juz nie ma cos takiego...ale autografy przysla :) wiec jak wtedy nie napisales adresu to teraz napisz
przysylaja mi doszlo teraz kolejne , a wysylalem w grudniu.... poczekaj!
działa,ale trzeba długo czekać, ja dostałem, aż nadto :) ide oglądać czarodziejki :)
Przyszło że jakiś problem z dostarczeniem wiadomości.. wie ktoś o co chodzi może :D ?
a ja mam prośbę do założyciela.
Ide teraz dopiero do II gimnazjum i nie specjalnie wiem jak taki mail
napisać po angielsku. Pewnie dałbym radę ale to byłoby coś w stylu: "Kali,
kochać jeść". Mógłbyś mi napisać szablon takiego e-maila.
Bardzo byłbym wdzięcznu.
pzdr dla fanów
"nurekharry", nie dziwię się. Nie potrafisz pisać(bardzo niepokojące jest to, że mówić też nie!) po polsku, co dopiero po angielsku...
zamknij się. nie mówie do ciebie. Patrz na siebie bo ty po angielsku nie
potrafisz powiedzieć ile masz lat. Dla twojej wiadomości z angielskiego mam
5
to było do phoebe123 a nie do leo wayatt. Jakby co to polecam mój temat
"klub anty-phoebe123)
Patrzcie jak się miga xDD ha ha xD
nurekHARRY - im chyba wystarczy jak napiszesz im adres (patrz wyżej) ^^
dzięki wielkie:)
a do phoebe123:
Ty to po angielsku potrafisz pisać tylko z translatorem i w dodatku
przepiszesz to z błędami
Hah, gdzie ja pisałam cokolwiek po angielsku, i to z błędem?
Może i robię błędy, a co? Przynajmniej po polsku potrafię pisać i mówić, nie to co ty...
Nie chcę się wcinać xdd ale mam pytanie xd czy to na ten adres wysyłać? xdd charmed@studiofanmail.com :D
takk
a do phoebe:
ja też umiem pisać po polsku i nie musisz się mścić za to że napisałem inny
temat. Spierdalaj jak najdalej bo rzygam jak widze twojego avatara
Ano wzajemnie, wzajemnie!
Ty potrafisz pisać po polsku? Ciekawe, ciekawe... Czy biali, cywilizowani ludzie rozmawiają ze sobą w ten sposób?
Znów się wcinam w dyskusje xdd ale mam pytanie :D Wysłałam tego e-maila i przyszła mi wiadomość ''Problem z dostarczeniem twojej wiadomości'' Wie ktoś o co może chodzi? :))
ja też tak miałem ale ja niestety nic ci nie poradzę.
Ja musiałem założyć inne konto na innej poczcie (wcześniej miałem na wp a
teraz na tlen i onet)
a to idiotka znów z tymi rasistowskimi podtekstami. Jesteś żałosną
prowokantką.