PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51427
5,3 12 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Ja właśnie dziś dostałam. Jeśli ktoś równiez by chciał to już mówie jak to zrobiłam.
Wysłałam e-mail (po angielsku) na adres: charmed@studiofanmail.com
Napisałm w nim mój adres i i coś w stylu prosze o autograf. Po niedługim czasie dostaąłm jakiegoś e-malia po angielsku. prawaie nic z niego nie zkumałam więc olałąm go. I dziś dostałm właśnie zdjęcie Charmed (Holly, Alyssa, Rose)wraza z autografami. Czekałąm jakieś 3 tygodnie. Pozdrawiam xD

Kama06

Ja żałosna? Przynajmniej nie zakładam durnych tematów jak ty.
A może sam jesteś murzynem, skoro ich tak bronisz?

Kama06

Ja żałosna? Przynajmniej nie zakładam durnych tematów, jak ty!
Może sam jesteś murzynem, skoro ich tak bronisz?

Phoebe123

Jak ci się coś nie podoba to nie pisz i tyle!Nie wchodz na to forum jak masz zamiar pisać swoje (pory*e) zdanie którego i tak nikt nie weżmie pod uwage :)

Phoebe123

Jak ci się coś nie podoba to nie pisz i tyle!Nie wchodz na to forum jak masz zamiar pisać swoje (pory*e) zdanie którego i tak nikt nie weżmie pod uwage :)

Phoebe123

d_kaliszewski

Ja jak to wysłałam, to przysłali mi zdjęcie (Holly, Alyssa i Rose), chociaż dość długo czekałam. Z pewnością za długo. Ale to było jakiś czas temu i nie jestem pewna, czy możliwość proszenia o te autografy już nie wygasła.