Podłapałam tą grę od kogoś innego :D Mam nadzieję że tamten założyciel się nie obrazi... jak by coś to wszystko może być odwołane. Jak by co to zasady też skopiowałam xD
12postaci Charmed walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego serialu.
Kilka zasad:
* Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* Po podliczeniu wszystkich głosów, dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się zagrożona.
* Później głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* Odpada jedna postać, gra toczy się dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 bohaterów.
* Na finalistów będziemy głosować przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrać.
* Głosować można raz dziennie!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa się od nowa!
OTO POSTACIE:
Prue
Piper
Paige
Phoebe
Leo
Cole
Billie
Chris
Dan
Jayson
Paty
Andy
Pierwsza runda trwa do poniedziałku, następne już po tydzień.
Pozdrawiam wszystkich fanów CHARMED!
3. Paige bo ją uwielbiam ;)
2. Piper za te kłótnie z Leo xD
1. Prue bo była spoko
Prue - 3p
Leo - 2
Andy - 1p
Kurcze, brakuje mi tu Jacka Sheridana z drugiego sezonu :P Strasznie gościa lubiłam.
Muszę powiedzieć że mnie zaskoczyliście. No ale dobra, wyniki są wcześniej ponieważ wyjeżdżam na kilka dni i ni będę mogła zrobić wyników jutro.
NAJLEPSZA 3:
1. Prue 44 pkt
2. Piper 33 pkt
3. Chris 32 pkt
MIEJSCE 4,5,6:
4. Phoebe 21 pkt
5. PatTy 17 pkt
6. Andy 16 pkt
POZOSTALI:
7. Paige 1331313 = 15 pkt
8. Leo 12 pkt
ZAGROŻENI:
Cole 8 pkt
Jayson 0 pkt
Głosujecie do niedzieli!
Pozdrawiam!
ojć sorki! chyba piszemy kto powinien odpaść xd więc ja wolę cola, niech Jayson spada xd
Juz i tak nic nie da sie zrobic :) Cole ma 1-2 glosy a Jason??
Tak wiec Jason,spadaj.
Ja to sie boje, ze nastepna bd Paige ;P hahah . No ale to tylko gra :) Najwyzej zabije sie,kiedy nie bd w 3 :)