Podłapałam tą grę od kogoś innego :D Mam nadzieję że tamten założyciel się nie obrazi... jak by coś to wszystko może być odwołane. Jak by co to zasady też skopiowałam xD
12postaci Charmed walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego serialu.
Kilka zasad:
* Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* Po podliczeniu wszystkich głosów, dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się zagrożona.
* Później głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* Odpada jedna postać, gra toczy się dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 bohaterów.
* Na finalistów będziemy głosować przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrać.
* Głosować można raz dziennie!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa się od nowa!
OTO POSTACIE:
Prue
Piper
Paige
Phoebe
Leo
Cole
Billie
Chris
Dan
Jayson
Paty
Andy
Pierwsza runda trwa do poniedziałku, następne już po tydzień.
Pozdrawiam wszystkich fanów CHARMED!
Kate ? ze nie chcemy .. Jeja do dodaj te 2 glosy do chrisa .. nei chce go :D.
Ostatnie minuty, jak ktoś chce jeszcze coś dorzucić to właśnie przyszedł ostatni moment!
Hm... Jak myślicie kto przeszedł? xD
Tak, już mówię xD
Liczyłam głosy chyba z 6 razy bo różnica wynosiła tylko jeden pkt!
Niestety za każdym razem wychodziło mi że do finału nie wejdzie... CHRIS!
C.-------------------- 20 pkt
L.------------------- 19 pkt
Gratuluję Leo! Zostajesz trzecim finalistom!
FINALIŚCI:
Prue
Paige
Leo
Głosujecie na osobę która ma wygrać.
W poniedziałek dowiemy się kto wygrał!!!
A i jakby ktoś policzył głosy i wyszłoby mu że jest inaczej to proszę pisać, ja już jestem nieprzytomna i już mi się literki mieszają. xD
Pozdr.
Dobrze, że Chris odpadł, nie zasłużył na podium ;p
Zostaly 3 najlepsze postacie serialu :)
Wyniki wstępne!
Leo 2 pkt
Paige 8 pkt
Prue 8 pkt
Były to pierwsze i ostatnie wstępne jakie podałam w tym etapie.
Tak naprawdę to wyniki tylko przy okazji podaję. Piszę teraz to ponieważ chciałam wam złożyć życzenia, radosnych Świąt i takie tam ^^ xD
PS. Zaraz rusza ta nowa gra. Jeśli ktoś z was nie ogląda 90210 to głosujcie na swoich ulubieńców z Charmed.
Pozdrawiam. :)
aha zapomniałam dodać że piszę w imieniu Kate_Elizabeth_Winslet. Niestety ona już nie może bo wyjechała.
Pozdr.