Podłapałam tą grę od kogoś innego :D Mam nadzieję że tamten założyciel się nie obrazi... jak by coś to wszystko może być odwołane. Jak by co to zasady też skopiowałam xD
12postaci Charmed walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego serialu.
Kilka zasad:
* Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* Po podliczeniu wszystkich głosów, dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się zagrożona.
* Później głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* Odpada jedna postać, gra toczy się dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 bohaterów.
* Na finalistów będziemy głosować przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrać.
* Głosować można raz dziennie!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa się od nowa!
OTO POSTACIE:
Prue
Piper
Paige
Phoebe
Leo
Cole
Billie
Chris
Dan
Jayson
Paty
Andy
Pierwsza runda trwa do poniedziałku, następne już po tydzień.
Pozdrawiam wszystkich fanów CHARMED!
3pkt - Chris
2pkt - Prue
1pkt - Andy
fajnie, że zamieściłaś tę grę, bo na forum 90210 bardzo mi się spodobała :)
ok to można dodawać i uzasadnienia :D
Prue 3 (często nie wiem którą wybrać Paige-Prue, obydwie moim zdaniem zasłużyły na 3 pkt.)
Paige 2 (do serialu wniosła bardzo dużo śmiechu)
Leo 1 ( i ostatni punkt dla najlepszego ducha światłości )
i coś jeszcze do gry!
jutro ogłoszę kto jest zagrożony, żeby to wszystko się wyrównało to głosować na zagrożonych będziemy tylko do wtorku, później od wtorku do piątku znów będziemy wybierać kto jest zagrożony, w piątek, gdzieś tak ok 14 dam już wyniki ponieważ wyjeżdżam na ferie, i może mi się uda wejść na kompa w niedziele to wtedy powiem kto odpadł, ale gwarancji nie daję, jeszcze dokładniej to napiszę jutro :D
3 - Piper (Najbardziej podoba mi się jej osobowość)
2 - Leo (Bo uwielbiam Piper, a Leo jest z nią, haha : D Nie, no. Jest fajny!)
1 - Chris (Te jego 'mamo' mnie urzekło)
:))
3-Prue bo to moja ulubiona czarodziejka
2-Piper bo poprostu jest extra
1-Andy bo zawsze miałam do niego słabość ;)
Przyszedł czas na podliczenie pierwszej rundy:
Najlepsi:
1. Prue 35 punktów
2. Paige 21 punktów
3. Piper 20 punktów
Na kolejnych dwóch miejscach znaleźli się:
4. Phoebe 14 punktów
5. Chris 11 punktów
Oni zamykają pierwszą piątkę.
6. Leo 8 punktów
7. Andy 4 punkty
8. Cole 3 punkty
9. Billie 2 punkty
NA i tak mały problem się zrobił... w tym tygodniu będziemy mieli trzech zagrożonych, ponieważ Jayson i Paty zdobyli po jednym punkcie a Dan nie zdobył żadnego.
ZAGROŻENI:
Dan
Jayson
Paty
Na zagrożonych głosujecie do jutra, gdzieś do godziny 20.
Pozdrawiam.
A ja nie standardowo, według mnie powinien odpaść Jason, chociaż pewnie i tak odpadnie Dan :)
Głosuję, aby odpadł Dan. Jak wcześniej było wspomniane jest irytujący i bez niego drugi sezon na pewno lepiej by się oglądało.
Ok to wyniki:
Osiem osób zagłosowało aby odpadł Dan... 6 głosów dostał Jayson i zero Patty, jeszcze trochę i z dalszą grą pożegnał by się Jayson, ale jednak to Dana mniej lubicie.
OSOBY KTÓRE NADAL BIORĄ UDZIAŁ:
Prue
Piper
Paige
Phoebe
Leo
Cole
Billie
Chris
Jayson
Paty
Andy
GŁOSUJECIE DO PIĄTKU!
3pkt- Chris (bo to jego mam w nicku i na zdjęciu :)
2pkt- Prue (jest po prostu najlepsza)
1pkt- Patty (bo była zagrożona)
3pkt - Piper ( za świetną mimikę )
2pkt - Prue ( była świetną liderką )
1pkt - Andy ( za to że spotykał się z Prue )
3pkt - Piper, bo jest świetna pod każdym względem
2pkt - Phoebe, bo jest otwarta
1pkt - Cole, bo lubię czarne charakterki, a w dodatku przystojne ;)
GRA
3pkt. - Prue ( Według mnie najlepsza z całego serialu postać. Najsilniejsza magią i umysłem.)
2pkt. - Pheobe (Ponieważ zawsze ma otwarty umysł - np.empatia oraz potrafi o siebie zadbać - potrafi walczyć. )
Paige 3 pkt ( za wprowadzenie do serialu śmiechu )
Piper 2 pkt ( kiedyś moja ulubiona)
Chris 1 pkt (jest ogólnie fajny xd)
3pkt- Chris (jest świetny)
2pkt- Prue (zawsze znajduje na wszystko odpowiedź)
1pkt- Andy (był przyjacielem sióstr od zawsze)