Podłapałam tą grę od kogoś innego :D Mam nadzieję że tamten założyciel się nie obrazi... jak by coś to wszystko może być odwołane. Jak by co to zasady też skopiowałam xD
12postaci Charmed walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego serialu.
Kilka zasad:
* Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* Po podliczeniu wszystkich głosów, dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się zagrożona.
* Później głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* Odpada jedna postać, gra toczy się dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 bohaterów.
* Na finalistów będziemy głosować przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrać.
* Głosować można raz dziennie!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa się od nowa!
OTO POSTACIE:
Prue
Piper
Paige
Phoebe
Leo
Cole
Billie
Chris
Dan
Jayson
Paty
Andy
Pierwsza runda trwa do poniedziałku, następne już po tydzień.
Pozdrawiam wszystkich fanów CHARMED!
WYNIKI WSTĘPNE!!!
Paige 65
Prue 58
Chris 54
Piper 45
Patty 28
Andy 25
Phoebe 25
Leo 24
Cole 7
I się zdziwiłam. Ostatnio przecież Paige mało co nie odpadła a teraz ma najwięcej punktów! Nawet jeśli chodzi do głosy to zdobyła ich najwięcej z czarodziejek. Najwięcej razy typowany był Chris, chyba o 8 więcej od Paige. Miał on dużo 2 dlatego nie prowadzi. W najgorszej sytuacji: Leo i Cole, ale Phobebe i Andy też nie w lepszej! Mają po 25 pkt i któreś z nich może być zagrożony zamiast Leo.
GŁOSUJECIE JESZCZE DO JUTRA GODZINA 10:00.
Zgodzę się z poprzedniczką, Leo nie może odpaść, więc
3 - Leo
2 - Piper!
1 - Phoebe
Okay, przyszedł czas na wyniki ostateczne.
Nadal prowadzi Paige zdobyła 76 pkt, na drugim Prue 69 pkt, trzecie miejsce należy do Chrisa zdobył on aż 63 pkt! Poza podium znalazła się Piper z 50 pkt. Następny był Andy a na miejscu szóstym Patty i Leo. Zagrożona jest para z serialu: Cole&Phoebe.
1. Paige 76
2. Prue 69
3. Chris 62
4. Piper 50
5. Andy 41
6. Patty 40
6. Leo 40
ZAGROŻENI:
Phoebe 30
Cole 7
NA ZAGROŻONYCH GŁOSUJECIE DO NIEDZIELI.
Cole
Jejaa ;P Moze mi ktos powiedziec jak robicie to ze uda wam sie wysłać taki krótki post? Ja do cholery nie potrafie i musze pisac takie badziewia .
Znów się wyróżnię i zagłosuję na Phoebe. Za czarodziejek tylko jej nie lubię. Paige jest mi obojętna, a Prue i Piper uwielbiam.
a ja dziś na Phoebe xD jakoś tak mnie ochota naszła żeby ją zatopić xD i tak wiem że przejdzie więc? :D