Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o charmed ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na które druga osoba musi napisać odpowiedź a potem zadać nowe :) a więc :
Jak się nazywał ojciec - Penny "Grams" Halliwell ?
Żeby Dan, jej sąsiad, ułożył sobie życie, ruszył dalej, poszedł do przodu, czy coś takiego ;p
Jak nazywał się inspektor, który odkrył dekret sióstr na początku 4 sezonu?
Piper ma moc przyspieszania molekuł co w efekcie powoduje ze demony "eksplodują" , ale jako takiej mocy przyspieszania czasu nie ma :P
Pytanie:
Czy z Colem żegnamy sie definitywnie w odcinku "Centennial Charmed" czy wystąpi w którymś z odcinków nowszych serii? Jeśli tak to podaj jego tytuł.
Postać Cole'a pojawia się ponownie w odcinku 16x07 The Seven Year Witch.
Jak nazywa się choroba, której nabawiła się Piper przy okazji ciąży z Wyattem?
Chyba toximia czy jakoś tak (nie jestem pewna pisowni bo oglądałam ten odcinek w wersji oryginalnej)
Czego życzyła sobie Piper w odcinku "Be Careful What You Witch For"?
Chciała żeby Dan ułożył sobie życie i ruszył dalej
Dlaczego Paige przeżyła wypadek samochodowy w którym zginęli jej rodzice?
Z tego co sobie przypominam 2(Cole,Coop),ale nie oglądałam wszystkich odcinków.
W którym odcinku Phoebe odkrywa kim naprawdę jest Chris?
w pierwszym odcinku 3 sezonu "Honeymoon's over"
Jakie zaklęcie przeniosło duszę Phoebe do piekła do Cole'a w finale czwartego sezonu? :)
Nie znam tekstu ale to było coś o odnalezieniu zagubionej miłości. :)
Jakie członkinie rodu wezwały czarodiejki by unicestwić źródło (proszę wymienić conajmniej 4 )
mam, prośbę czy ktoś może mi powiedzieć w którym odcinku którego sezonu leo został avatarem?
Nie mam pojęcia. Zastopowałeś tylko zabawe takim trudnym pytaniem.
Która z sióstr dowiedziała się że Chris to syn Paiper??
bianca
jak sie nazywal demon ktory doprowadzil do wybuchu w piwnicy domu a siostry zostaly uznane za martwe?
Nie wiem, ale żal kończyc zabawę.
Jakie moce miała Paige w poprzednim wcieleniu? (Chodzi mi o odc. związany z królestwem, zła czarownicą i zaczarowanym księciem)
bogini wojny - mogła zabijać za pomocą magicznego trójzęba.
pytanie: co zrobił Chris w ostaniej scenie ostatniego odcinka 5 sezonu?
A co się stało z 8 str?
Była przecież 8 str z naszymi odpowiedziami :(
Więc...
To był odcinek 11 sezonu 2?
Właśnie gdzie jest 8 strona??????????
A pytanko: co musiał zrobić Cole by poślubić Phoebe w mrocznym ślubie??(Chodzi mi o odcinek z larusem)
Musiał wypić jej krew ceremonia musiała być o północy na terenie cmentarza oraz musiał być czarny kapłan :)
O ile dobrze pamiętam to Prue miała grzech pychy ;D
Ok, pytanie podobne:
Grzech Piper z odcinka "Sin Francisko"? ;D
Hej! Moje ogłoszenie zostało zablokowane..
Więc powiem tak jeśli ktoś chce info, gdzie mozna znaleźć Charmed 5 sezonów z lektorem proszę się do mnie zgłosić gg 7904334 :)