Zasady wszystkim znane ;D
Aktualna lista:
Andy i Naomi
Liam i Paige
Chris i Silver
Navid i Prue
Leo i Ade
Teddy i Piper
Harry i Penny
Przyszedł czas na ogłoszenie wyników.
Najpierw jednak zobaczmy, co działo się w grze.
Etap 0 – Do gry dołączyli Harry & Penny, którzy później naprawdę znajdą się wysoko.
Etap 1 – Leo & Ade na miejscu pierwszym. Zagrożeni, to: Dixon & Patty, którzy przegrali z Ryan’em & Billie.
Etap 2 – Miejsce pierwsze się nie zmienia. Z konkursu odpada Darryl & Kelly. Przegrali z Cole’m & Annie.
Etap 3 – Znów miejsce pierwsze nie zmienia się. Żegnamy Henry’ego & Debbie. Pokonali ich Etan & Phoebe.
Etap 4 – Zmienia się prowadząca gry. Pałeczkę przejmuje Evelyn1000. W odmiennej rundzie (typowaliście trzy znienawidzone pary) znów wygrali Leo & Ade, a odpadli Cole & Annie. Jednym punktem przegrali z Billie i jej partnerem.
Etap 5 – Znów wygrywają Leo & Adrianna. A odpadają Ryan & Billie. Wyrzucili ich Ethan & Phoebe.
Etap 6 – Tym razem miejsce pierwsze otrzymali Navid & Prue. Zagrożenie przegrali Ethan & Phoebe. Przegrali oni z Andy’m & Naomi.
Etap 7 – Ponownie szczyt objęli Navid & Prue. Odpadli Andy & Naomi, a przeszli Teddy & Piper.
Etap 8 – Na szczyt powracają Le & Adrianna. Tym razem grę opuścili Teddy & Piper. Przegrali z Harrym & Penny.
Etap 9 – Do finału bezpiecznie weszli Leo & Ade, jak również Liam & Paige. Zagrożone były trzy pary: Navid & Prue, Chris & Silver, a także Harry & Penny. Mieliście pięć dni. Zdecydowaliście, że do finału nie wejdą Harry & Penny.
ETAP 9 >FINAŁ< Każdy głos oddany na parę, to 10 pkt. dla niej.
Miejsce trzecie zajmują… Liam & Paige i Chris & Silver! Po 40pkt.!
MIEJSCE PIERWSZE OTRZYMUJĄ.. NAVID & PRUE!!!!!!!
CZY SPODZIEWALIŚCIE SIĘ TEGO? JA MYŚLAŁAM, ŻE WYGRAJA LEO & ADE. SZKODA..
Ranking:
1. Navid i Prue 260pkt.
2. Leo i Ade 220pkt.
3. Liam i Paige 40pkt.
3. Chris I Silver 40pkt.
Dziękuję wszystkim za głosy. Udanych wakacji!
Brawo! Moja Prue i mój Navid na szczycie :) A za nimi Ade i Leo :D
Mnie wyniki zadowalają :):)