Założyłam temat byśmy mogli napisac czy w wakacje będziemy oglądac serial? gdzie wyjeżdzamy? I czm się aktualnie zajmujemy np.pracujemy? uczymy się? studiujemy? i gdzie? Co lubimy Poprostu żebyśmy się trochę zapoznali...
a więc ja:
W wakację będe oglądac czarodziejki te co lecą w soboty i co polecą w tygodniu żeby się lepiej zaponac z serialem gdyż oglądam od niedawna...
A wyjeżdzam na wieś tam mają TV więc będe patrzec opza pracą na polu :-/
Ale dobrze że to tylko 2 tygodnie...
Teraz skończyłam gimnazjum i idę do liceum.moja średnia to 4,5 śpiewam również nie zawodowo w domu kultury ale w pszyszłości chce byc weterynarzem...
Każdy ma taką, na jaką sobie wypracował. Ja też miałam kiedyś 5,8 i jak na III gim. to bardzo dobra średnia:)
A co do tematu, to ja przysięgłam sobie, że w te wakacje nie opuszczę ani jednego odcinka:) I tak nie ruszam się z domu:)
Skończyłam dziś podstawówkę ze średnią 5,5:) A kiedyś mam zamiar być chemikiem:)
W podstawówce i gimnazjum miałam podobne średnie, ale w szkole średniej trzeba być nieco nienormalnym by mieć średnią 5,8, ale nie o tym mowa, prawda?
Ja w wakacje żyję tylko Czarodziejkami, godzina emisji jest dla mnie święta, więc od kilku lat nigdzie nie wyjeżdżam na wakacje, bo zazwyczaj są powtórki. Teraz mam trochę trudniejszą sytuację, bo mam remont w pokoju, więc od czego jest pokój Starszych?
A jeżeli mam napisać kilka słów o sobie to tak:
- We wrześniu idę do 3 klasy technikum ekonomicznego.
- Tworzą kolejne sezony Czarodziejek
- Prowadzę bloga o Czarodziejkach (Wszystkie sezony i nie tylko)
- Mam czarnego kota...
Pozdrawiam serdecznie,
a dzisiejszy odcinek z Cole`m był fenomenalny ;)
Ja uczę się na studium zaocznym chce byc makijażystką i stylistką aktualnie jestem modelką ale nie mam zamiaru robic tego całe życie moja średnia to 4.5...Teraz mam wakacje od połowy czerwca do połowy września więc jeśli nie będe musiała wyjechac na jakąs kampanie czy zdjęcia to będe oglądac ale z tego co wiem to nic jeszcze nie wiadomo że będę gdzies potrzebana... A mam pieska Yorka
Pozdrawiam wszystkich :-*
Phoebe123 miała średnią 5.82, dobry joke xD Aż mi się przypomniały twoje komentarze, które zostawiałaś u mnie od września do początku listopada (o ile dobrze pamiętam), haha ;D No ale nie będę wyciągać tych twoich 'brudów' z przeszłości, mnie to nie interere :P
No a jeśli mam napisać coś o sobie to tak:
Uwielbiam Charmed ;D Ulubionymi aktorkami moimi są Shannen Doherty, Kate Winslet i Natalia Oreiro, z aktorów najberdziej lubię Leo DiCaprio, Hugh Granta, Billy'ego Zane (w Czarodziejkach też się super spisał :)), Adama Sandlera i Jima Carrey'a. Mój ulubiony film to niewątpliwie "Titanic" - mogę go oglądać i oglądać, nigdy mi się nie znudzi.
Kocham Linkin Park :D
i Goo Goo Dolls też uwielbiam.
Dotychczasową moją ulubioną stroną był filmweb, ale ostatnio mi się nuuuudziii ;/ Trudno.
Wakacje zamierzam spędzić w Irlandii, a po wakacjach idę do LO :D
Obecnie stresuję się rekrutacją i oglądam filmy (bo to moje hobby w końcu :)), mam w nich ostatnio niezłe braki, bo ta 3 gim dała mi z deczka popalić ;P
Chyba jeszcze nigdy się tak o sobie nie rozpisałam :D
Pozdrawiam
No to miło mi Cię poznać ;)) "12 stones" nie kojarzę, posłucham sobie na yt :P Pozdr.
Moimi ulubionymi aktorkami są:Sarah Michelle Gellar,Shiri Appleby,Kristin Kreuk, Alyssa Milano, Michelle Rodriguez, Rose McGowan.(w kolejności w jakiej je polubiła)
natomiast aktorów jest trochę więcej i nie będę ich wszystkich wymieniać ale są to min. :Julian McMahon, Jared Padalecki, Hugh Jackman (reszta znajduję się u mnie)
Ja też Kocham Linkin Park, Poza nimi słucham jeszcze Dido, 3Doors Down,Seether,P.O.D i Hoobastank
Moje ulubione filmy to: Cukiereczek,Człowiek pies, Jestem legendą,Szkoła uwodzenia, Wszystkie części X-Men i Resident Evil.
Moim 1szym ulubionym serialem był : Roswell, następnie Buffy, a teraz jest to CHARMED, Smallville i Supernatural.
Wakacje spędzę w domu jak zresztą co roku, jedyny tego plus że będę oglądać Charmed codziennie...
To Chyba wszystko?