PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Nie rozumiem niektórych na tym forum. Trafiłam tu przypadkiem (żeby nie było, ze specjalne się czaiłam na forum serialu, którego od jakiegoś czasu nie lubię), bo dawno mnie tu nie było i tak sobie zaczęłam czytać temat założony przez Mrs.M. Ludzie- czemu wy tak najeżdżacie na każdego komu się Charmed nie podoba??? Przecież to TYLKO serial. Autorka napisała to co uważała za słuszne, a wy jej wypominacie jakiś brak argumentów, wulgarność, czy nie wiadomo co jeszcze... Opamiętajcie się troszkę. A już argument, ze o gustach się nie dyskutuje a forum jest TYLKO dla fanów rozśmieszył mnie do końca. Forum to forum- każdy może na nim pisać i nie jest żadnym warunkiem, ze musi podawać argumenty. A o gustach SIĘ DYSKUTUJE, gdyby tak nie było, to nie istniałyby właśnie fora...
Chyba niektórym tu się wydaje, ze tylko tematy chwalące Charmed przejdą gładko, ale to błąd. Przyzwyczajcie się do tego, ze ktoś zwyczajnie Charmed nie lubi i ma prawo tu wejść i o tym napisać.
I nie bierzcie tak wszystkiego na serio, jakby od Charmed zależało czyjeś życie ;p

Lady_From_Burton_World

ale zrozum.. że nudne jest pisanie cały czas tego same przez jedną osobe że serial się jej nie podoba.. można napisac coś raz i już a nie powtarzać się:) ty jestes tu pierszy drugi raz a ja jestem tu codziennie i widze co się dzieje... wiec moge wiecej powiedzieć na ten temat niż ty.

Leo_Wyatt

Skąd wiesz ile razy już tu byłam? Może wchodzę tu codziennie? A może cały dzień nie robię nic tylko śledzę co się dzieje na forum Charmed? ;p Może wcześniej kłamałam? Ale mniejsza z tym...Dla Ciebie jest nudne, ze ktoś pisze, że mu się serial nie podoba, a dla mnie np.: jest nudne to, jak fani się usprawiedliwiają. Argumenty typu "to forum dla fanów", "o gustach się nie dyskutuje' etc... niestety do najmądrzejszych nie należą. A wyzywanie innych od taboretów, krzeseł, dup, przedszkolaków też nie jest fair, tym bardziej, że sami potem nalegacie, żeby nie używać wulgarnych słów. Obrażacie się, ze dziewczyna nazwała was desperatami, a sami jedziecie po niej gdy jej nie ma. No niestety, ale kultura u niektórych leży...ale to już indywidualna sprawa każdego. Piszecie coś o tym, jakby się autorka tematu czuła, jakby to na jej ulubiony serial naskoczyli inni. Myślę, że nie ma na Fw drugiego tak bronionego przez fanów serialu jak Charmed. I w sumie to nie wiem co wy w nim widzicie, ale to już co innego.

Lady_From_Burton_World

ja się zgadzam z założycielem tematu ! czasem wydaje mi się, że fani żyją w jakichś izolatkach, gdzie są tylko fani... pojęcia "anty fan" w ogóle nie rozumieją ! w dodatku wymyślają jakieś słowa "wpół istniejące", typu właśnie "taboret"...

Phoebe123

Założycielką jak już, ale dzięki ;)

Lady_From_Burton_World

oj sorry pomyliłam się :// mam nadzieje, że to cię nie uraziło za bardzo ?

Phoebe123

daj sobie na wstyrzmanie i już. Uwagi zachowaj dla siebie;) bay

Leo_Wyatt

Cathy- coś ty, pewnie, ze nie ;).

"daj sobie na wstyrzmanie i już. Uwagi zachowaj dla siebie;) bay "

To do mnie? Ale ja się nie zamierzam żegnać, więc to "bay" zachowaj do siebie, to po pierwsze. Po drugie zaś nie- nie zachowam moich uwag dla siebie. Bo chce je napisać na tym forum, a forum jest od tego, żeby pisać, więc pisze ;p. Teraz już rozumiesz? Czy może Ci przeliterować?

Nie odbierajcie tego jako pretekstu do kłótni. Po prostu czasami...czasami trochę mi humor poprawia to forum, a czasami wręcz zadziwia. Ale jest parę osób trzeźwo myślących z czego się cieszę ;)

ocenił(a) serial na 10
Lady_From_Burton_World

Cathy ale ty to robisz agresywnie bardziej chcoaiz nie az tak jak kiedys, bo historii tego forum isnbtiejesz od ponad roku i dopeiro od jakichs2 meisiecy przestalas wyzywac wszytskich od kretynow pokemonow iz e powinni isc do spychaitryka itd..

DevaKONTOZAWIESZONE

Również zgadzam się z założycielką tematu.Charmed bardzo lubię , jest jednym z moich ulubionych serialów ,ale mimo to nie najeżdzam jak niektórzy , na anty-fanów tego serialu. Wręcz przeciwnie. Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opini. Pozytywnej , jak i negatywnej.Od tego jest przecież forum.

Blair

"Cathy ale ty to robisz agresywnie bardziej chcoaiz nie az tak jak kiedys, bo historii tego forum isnbtiejesz od ponad roku i dopeiro od jakichs2 meisiecy przestalas wyzywac wszytskich od kretynow pokemonow iz e powinni isc do spychaitryka itd.."

ok, wskaż mi gdzie robiłam takie błędy ? cały tekst prawie jest podkreślony na czerwono...
a poza tym, droga nakolorowo, już od kilku "meisiecy" udowadniasz, że na internet jesteś jeszcze za mała... no, może na np. jakieś ubieranki, albo gry dla dzieci, to tak, ale na pewno nie na takie forum...

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Boze! teraz Ty mnie bedzesz wyganiała? Hiee :d

DevaKONTOZAWIESZONE

ja cię wyganiam ? po prostu mówię, że do forum jeszcze nie dorosłaś... to co innego !

Phoebe123

i nie wzywaj Pana Boga swego nadaremno!!!

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

nie wzywam :D

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

nie ;D

ocenił(a) serial na 7
DevaKONTOZAWIESZONE

Ja powiem tylko tyle, że CHARMED bardzo lubię, ale nie zamierzam wyzywać i 'nawracać' ludzi do tego serialu :P

Forum jest po to, aby wyrażać swoje opinie na dany temat, zarówno te pozytywne, jak i negatywne... :D
Zatem zgadzam się z założycielką tematu:) niektórzy fani Czarodziejek za bardzo się wszystkim przejmują i biorą do siebie... A przecież każdy ma prawo do wyrażenia własnego zdania i opini na dany temat! :D

ocenił(a) serial na 10
Phonetique

zauwazylam ze ostatnio Dorsznyt i Leo sie nie pojawiaja