PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

ja nie miałem okazji... szkoda że serial jest o 12 a nie w innych godzinach... albo w niedziele;P

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

ja juz zapomnialam ze charmed w polsacie leci, w ogole charmd nie widzialam juz z pol roku,, nie mam checi na ogladanie, ale na pewno nieldugo znow zaczne :)

DevaKONTOZAWIESZONE

a więc chęci są:) ty masz Sci-fi Channel?:P

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

Leo nie załamuj mnie ://lepszej godziny na emitowanie Charmed dać nie mogli ://
ale przynajmniej w sobote mogę obejrzeć ;)

Versatile_Nat

sobota to jedyny + szkoda że Polsat tak nawalił:(((

Leo_Wyatt

Oglądałam, ale tylko trochę.
Na szczęście już kiedyś go widziałam zarówno w Internecie, jak i Telewizji.

P_Halliwell

ja w telwizji nie miałem niestety okazji ogladać:( ale mam na DVD :P i ogladałem na youtube:)

Leo_Wyatt

dziś bedzie świetny odcinek.... szkoda że nie moge go zobaczyć:( nie ma mnie wtedy w domku.. bardzo prosze jeśli ktoś ogladal:) niech napisze co się działo:) ogladalem trochu na youtube ale rozumiem 5 przez 10 bardzo prosze o recenzję:)))))) z góry dziękuje!:*

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

wiec na poczatku Phoebe,Piper i Paige ujawnily sie przed Jasonem jako czarodziejki i potem ona do niego pojechala i sie poklocili,zaatakowaly demony,ktore sie okazaly bardzo potezne.Paige przeczytala,ze mieszkaja w ulach,ale to nie byly typowe ule tylko takie korytarze pod ziemia i one szukaly krola tych demonow,a Phoebe rozmawiala z Jasonem,w domu zostal Richard i napisal zaklecie ktore mialo odwrocic jego zla karme,wypowiedzial je,ale w tym momencie weszla Phoebe i skutki zaklecia przeszly na nia.Przeszla na nia zla karma podwojnej agentki,ktora mieszkala w Francji i nie lubila francuskiego(zapomnialam jak sie nazywala).Na poczatku dziewczyny myslaly,ze chce sie zemscic za swoja smierc,potem okazalo sie,ze chce zemscic sie za to,ze mezczyzni z ktorymi byla zdradzali ja.Na poczatku chciala zamscic sie na Jasonie,mial on jakis wazny bankiet i ona tam przyszla i zaczela uzywac magii i bylo po przyjeciu.Przybyla Piper zamrozila czas,wezwala Leo i zabrali Phoebe,potem Richard bez wiedzy Paige zrobil eliksir ktory uwolni Phoebe i dal go Jasonowi,zeby jak ja zobaczy to zeby w nia zucil.Dziewczyny przyprowadzily Phoebe do domu i zaatakowaly ich demony i porwaly Phoebe,ale ona chciala zniszczyc czarodziejki.Zgadala sie z szefem demonow.Jasnon mial konferencje,wsiadal do limuzyny juz po konferencji i tam byla Phoebe i go porwala do podziemi.Piper i Paige to widzialy i tez tam poszly.Ta agentka,co nawiedzila Phoebe zginela przez rozstrzelanie i chciala zabic Jasone tak,ze te demony zuca w niego kulami energii,ale jak to bywa w filmach Jason wyjal eliksir i zucil nim w Phoebe.Potem sie wydostali.Phoebe sie spotkala sie z Jasonem i postanowili od siebie odpoczac.

To by było na tyle :)
może mało składu i ładu,ale zawsze :P

Versatile_Nat

"Przeszla na nia zla karma podwojnej agentki,ktora mieszkala w Francji i nie lubila francuskiego(zapomnialam jak sie nazywala)."
Mata Hari.

ocenił(a) serial na 9
Kassandra_

dzięki za przypomnienie

Versatile_Nat

już przecież jest temat o odcinkach, więc nie zakładaj nowych!

Phoebe123

Pewnie nie chce wchodzić w drogę tym, co sie tam kłócą. I nie dziwię mu się.

Kassandra_

dzięki za straszczenieee!!:*

Leo_Wyatt

Od jutra mają emitować po dwa odcinki. W sumie dobrze, że ten tydzien mam jeszcze wolny, to sobie przypomnę. Mam sentyment do tego serialu z czasów szkolnych...

Kassandra_

po 2 odcinki? hmm.. fajnie:) szkoda że godzina emisji mi nie odpowiada;D ale co robić..

Leo_Wyatt

Zawsze pozostaje youtube ;). Ja zawsze oglądam te odcinki, które przegapiłam...

Kassandra_

fakt;p ale nie ma to jak posłuchać z lektorem;D wie się wszystko dokladnie:)) no ale co zrobić;))

Leo_Wyatt

Zawsze można ściągnąć sobie napisy i zerkać. Nie jest to może najwygodniejsze, ale są plusy - można podszkolić język.

Kassandra_

masz rację:)) ale i tak już nie moge się doczekać soboty:P lece spać;) dobranoc:***

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Leo nie łam się, masz jeszcze DVD :)

Oldzia_

a mam:P ty też.. oldzia a tak przy okazji to mam do Ciebie zloty interes:***:D

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

taaaaaaaaaaaaak :P:P:Pja też xD:************
ale to chyba dopiero po świętach :D

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

eno eno ;> a cóż to za interes?? ;>

ocenił(a) serial na 9
Oldzia_

nie tak dawno o nim gadałyśmy :P:P
już na gg Ci napisałam xD

Versatile_Nat

Oldzia:P co ty taka nie w temcie?:D he he

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Już wiem o co chodzi ;) Naty mi powiedziała. Tylko, że jest mała usterka, ale o tym już nie na forum :)

ocenił(a) serial na 8
Oldzia_

Eeeeech skleroza. Nie dopisałam - fajny masz avek Leo ;)

ocenił(a) serial na 9
Oldzia_

zgadzam się z Oldzią :)super avek :P

Versatile_Nat

ahhh nie wiem co powiedzieć:))) dzięki!:* ciesze się że sie podoba:D

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

no taki...........rodzinny :P:P:*

Versatile_Nat

lubie Piper dlatego:)))) kto ogladał w sobote charmed???? może mi powiedzieć do Phoebe widziala w wizji??? podobno dowiedziala się że Chris to syn Piper i Leo prosze napiszcie co ona tam dokładnie widziała:)))

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

Phoebe przeszła przez bariere i zobaczyla dwóch chłopców.Potem przyszła Piper i powiedziała do starszego:,,Wayatt daj bratu gre,on też sie chce pobawić",potem przyszła Paige w stroju nauczycielki i poprosila Piper,zeby zawiozła Phoebe do lekarza.Phoebe zdziwienie:do lekarza?spytała.Okazało się,że jest w ciązy i bedzie miec dziewczynke.
Potem mniejszy z chłopcó podszedł do niej i powiedział:ciociu Phoebe pomóż,a potem sie ockneła i przed nia stał dorosły Chris i powiedział to samo zdanie,tylko bez ciociu :P.Chyba sie po tym kapneła :D.

ocenił(a) serial na 6
Versatile_Nat

Powiedzcie mi prosze dlaczego ta głupia POLSKA ucina odcinki Charmed????!!!!! Ogladalam wczoraj na youtube odc. 1 i 2 bo nie mialam okazji ich obejrzec-spoko> Nom ale jak właczylam 3 i 4 to sie lekko zdziwiłam bo odcinki zawieraly wiecej tresci...to czego na polsacie o godz.12 i 13 NIE BYŁO!!!! Moje pytanie-PO CO PUSZCZAC ODCINKI SKORO ZABIERACIE Z NICH NAJWAZNIEJSZE MOMENTY KTÓRE SA POTRZEBNE W DALSZEJ CZESCI FILMU....????!!
Chyba sie przezuce na youtube..

ocenił(a) serial na 6
lisamarie19

CZY KTOŚ JESZCZE MOŻE ZAUWAZYŁ TO SAMO GDY OBEJRZAL ODCINEK NA POLSACIE A POTEM WŁACZYŁ NA YOUTUBE I ZAUWAZYL ZE TAM JEST WIECEJ TRESCI FILMU??

lisamarie19

dzięki za streszczenie!!! ;)))

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

a no proszę :)

Versatile_Nat

chce już piątek:P i sobote:) a najlepiej to święta:P:D