PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Petycja

ocenił(a) serial na 10

UWAGA! w tym temacie wpisują się tylko Ci którzy chcą wiecej odcinków Charmed w polsacie! Nie chodzi nam o np codzienne odcinki (choc to by bylo piekne) xD ale o chociaż dwa w tygodniu!

ocenił(a) serial na 10
palafka

Ja pierwsza sie wpisuje : Ja chcę więcej odcinków!

ocenił(a) serial na 10
palafka

Ja też proszę was abyście dali więcej odcinków czarodziejek!!!!!!!!!

Chidori_Kaname

Również podpisuję się pod prośbą,o wyemitowanie więcej niż jednego odcinka na tydzień.

ocenił(a) serial na 10
Lady_From_Burton_World

Ja tez podpisuje sie pod prosba aby wyemitowano wiecej niz jeden odcinek serialu w weekendy.

Anusia16

Ja także dołączam do prośby.

Pozdrawiam

palafka

Jak najbardziej jestem za,ale o wyemitowanie odcinkow w weekend bo w ciagu tygodnia pracuje!!!Bylo by pieknie...:)

ocenił(a) serial na 10
palafka

Przynajmniej o 1 odcinek wiecej! :) pozdro

grzesiek134

ja też się wpisuje bo naprawdę chociaż dwa w tygodniu

jupiter_5

ja też się wpisuję :) chce aby charmed leciały w sobote i w niedzielę xd

ocenił(a) serial na 10
palafka

Oo wspanialy pomysl a jeszcze dobrze by bylo jakby w sobote byly 2 pod rzad:D;) pozdro:*

ocenił(a) serial na 10
palafka

Ja tez wpisuje sie....., jak najbardziej :):):)

Pozd.:*

ocenił(a) serial na 10
Aguss

Jestem ZA :)
Chcę więcej odcinków w tygodniu (minimum dwa :))

ocenił(a) serial na 10
Mara_2

Ja też jestem za, ale te odcinki mają być puszczane w godzinach popołudniowych, a nie w czasie szkoły ;/ Bo jeśli puszczą w godzinach szkolnych to i tak to nic nam nie da, i będzie jeszcze gorzej, bo nie będziemy mogli oglądać Charmed. I dobrze by było, żeby puścili jakieś powtórki, bo wielu ludzi czasami z róznych powodów przegapia Charmed. A nawet jeśli tych powtórek nie będzie, to chociaż niech będzie kilka odcinków w tygodniu, chociaż 2, tyle nam wystarzcy ;)

palafka

ja tez chce dwa odcinki w tygodniu pozdrawiam wszystkich fanów charmed

sunrises_16

Ja tez go uwielbiam ;**

sunrises_16

Ja sie wpisuje ;D Uwielbiam ten serial ;**

ocenił(a) serial na 10
palafka

Ja również chciałabym aby polsat puszczał więcej odcinków Charmed. Jeden to znacznie za mało!! Więc się podpisuje. ;]

ocenił(a) serial na 10
palafka

JA tez jestem za dwoma odcinkami wiecej np.w sobote i niedziele :)

pen123

Ja też! Tylko wiecie, popołudniu... i powtórki też by się przydały co? Np. w niedzielę?

ocenił(a) serial na 10
palafka

osobiscie mam troche inne poglady na ten tema! jestem wielka fanka tego serialu ale wole czekac na kazda sobote i ogladac go z jeszcze wiekszym zaciekawiniem a nie wkur.... sie ze puszczaja go w tygodniu w takich godzinach w jakich jestem w szkole!! no chyba ze puscili by dwa odcinki w soboty- to by mi pasowalo!! pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
natalia_dziembowska

ja też chce więcej odcinków!! Proszę dajcie wiecej!! Uwielbiam czarodziejki!:-)

ocenił(a) serial na 10
palafka

jestem za ale jalepiej gdyby byly dwa odcinki np w sobote dwa lub przynajmniej 1 w sobote i 2 w niedziele w tygodniu nie wiadomo jak sie ulozy... mam nadzieje ze to cos da JESTEM ZA

palafka

ja też się wpisuje. Super by było żeby np. w sobote leciał dwa pod rząd i żeby były powturki. I nie w godzinach lekcyjnych.

ocenił(a) serial na 10
palafka

Ja rowniez jastem za tym aby na polsacie bylo wiecej odcinkow charmed!!!!!!!!!!!!!!!!nie kazdy jest tak cirpliwy zeby czekac tydzien:/

BlackCoffee

Oczywiście , że się pod tym podpisuje.Dwa odcinki tygodniowo.Napewno jest to lepsze rozwiązanie niż jeden.Fajnie by było tak więc prosze o więcej wpisów !!!

ocenił(a) serial na 10
palafka

Jestem za tym :D wiecej odc :P:P:P supcio :)))

palafka

ja równierz sie pod tym podpisuje a 2 razy w tygodniu????Ja myśle, że 2 odcinki w sobote mogli by dac co wy na ten pomysł jak za lub przeciw piszcie mi na gg nr.5323984

izabela2455

No Tylko pamietajcie:Ta petycja z tym linkiem nie moze byc wysłana ze zwykłego e-maila bo polsat nie zwróci na to uwagi. Musi to byc mail z jakiejś znanej strony, moze byc też z tej i trzeba miec nadzieję, że go przeczytają. Pozatym powinno się tu podpisać z tysiąc osób, no może najmniej z 600, bo kilkadziesiąt wpisów nic nie da.

palafka

Ja bym bardzo chciała żeby było więcej odcinków! Najlepiej w weeked. Np. dwa odcinki w sobotę. Ale mogłyby być też w tygodniu, tylko że po południu np. ok. 18.00 - 21.00. Myślę, że to najlepsze godziny. Albo jeden odcinek w sobotę, drugi w niedzielę. Żeby chociaż dwa odcinki w tygodniu! Bardzo bym tego chciała. No i jeszcze bardziej chciałabym, żeby Polsat wykupił wszystkie 8 sezonów!

czarodziejka94

Aha no i zapomniałam napisać o jednym: przydałyby się powtórki! A tak wogóle, to Polsat powinien zwiększyć ilość odcinków nie tylko dla nas. Bo jest wiele osób, które nie mają internetu, a lubią charmed! To np. moja koleżanki: Ania i Patrycja. Poza tym charmed nie jest tylko dla dzieci. Mama mojego kolegi (taka pani Iza) też to ogląda! I taka Iwona - w maju zdawała maturę - a ogląda czarodziejki! I nie tylko ja mam takich znajomych! Gdyby ktoś zrobił ankietę w swoim otoczeniu na pewno by się o tym przekonał! Także zwiększenie ilości odcinków charmed to naprawdę wspaniały pomysł!

palafka

A ja bym chciała, żeby chociaż puszczali po kolei...

aniela917

jestem jak najbardziej za!!! a jak nie dwa odcinki w tygodniu to chociaż mogliby powtórzyc jakos w tygodniu ten z soboty

ocenił(a) serial na 9
palafka

okey ja również wpisuje sie.
niech to będzie najwieksza petycja w polsce o serial wiec do dzieła fanii Czarodziejek.

Aeon_F

to moj poprzzzedni post, radze go przseczytać-No Tylko pamietajcie:Ta petycja z tym linkiem nie moze byc wysłana ze zwykłego e-maila bo polsat nie zwróci na to uwagi. Musi to byc mail z jakiejś znanej strony, moze byc też z tej i trzeba miec nadzieję, że go przeczytają. Pozatym powinno się tu podpisać z tysiąc osób, no może najmniej z 600, bo kilkadziesiąt wpisów nic nie da.

ocenił(a) serial na 9
palafka

Ja również jestem fanką czarodziejek i chciałabym żeby było więcej odcinków w tygodniu pozatym przydałyby się powtórki. A czy ktoś wie gdzie i jak za pomocą internetu można obejrzeć stare odcinki (można je sobie sciągnąć?) bo niestety od niedawna zaczełam oglądać ten serial i stałam się jego fanką

nika_los

http://charmed.phorum.pl/ tutaj amsz link do fajnego forum tam jest napewno bo sam stamtąd sciągam tylko sobie poszukaj, ale wiecej nie pisac nienatemat-to petycja Macie pisać czy chcecie czy nie abybyly 2 odc. w tygodniu, lub zeby byly powtórki!

ocenił(a) serial na 9
kovu93

Dziękuje ślicznie :) jasne że chce więcej niż 1 odcinek w tygodniu a jak by puscili powtórki od 1 sezonu też bym była wniebowzięta. Bardzo się zdolowałam jak zobaczyłam że we wrzesniu tylko raz w tygodniu będę mogła oglądać ten serial i bardzo mi się podoba wasz pomysł, żeby coś z tym zrobić

nika_los

Odświeżam temat-prosimy o więcej niż jeden odcinek tygodniowo, najlepiej w godzinach popołudniowych w tygodniu lub jeden odcinek w sobotę i jeden w niedzielę(myślę, że tak też może być)!!!

Lady_From_Burton_World

Nie od pon-piatku tylo w sobotę 2 odcinki a w niedziele powtórki tych 2 odcinków z soboty

ocenił(a) serial na 10
kovu93

też o to bardzo proszę:)

_________
to ja Leo z charmed.phorum.pl:)

palafka

Serial Charmed jest popularny w Polsce ...a przynajmniej mi się tak zdaje z relacji znajomych.... Serial powinien być puszczany co najmniej 3 razy w tygodniu... ale tylko CO NAJMNIEJ!!

palafka

niedziela i sobota jestem za CHARMED ROREVER

ocenił(a) serial na 10
palafka

Popieram! Charmed powinno być w soboty i niedziele - obowiązkowo! Przecież to świetny serial, który ma rzesze fanów w Polsce. I jeszcze powinny być powtórki.. Albo wogóle powinien być nadawany codziennie o 17, 18 albo 19.

ocenił(a) serial na 8
palafka

Ja sie zgadzam, ale zeby czarodziejki były codziennie o 19to będzie ok, albo w sobote i w niedziele 2 albo 3 odcinki:D:D:D:D
Popieram Was!!!!!!!!!

BigMovieFan

a nie muslecie ze niektorzy wracają np. ze szkolu o 17:30 i jeszce nauka?! Ta petycja dotyczy soboty i niedzieli! I nie macie wpisywac kiedy tylko czy chcecie.

ocenił(a) serial na 10
palafka

oczywiscie ze sie przylaczam do petycji!

RobertaRBD

ja sie tez przylaczam! aby byly codzienie o 18 albo przynajmniej w soboty i niedziele

ocenił(a) serial na 10
palafka

Oczywiście się podpisuję! Jestem wielkim fanem i czasem nie moge się doczekać tej soboty!

ocenił(a) serial na 10
love_charmed

To ja też się wpiszę, zawsze 2 odcinki w sobotę to lepiej niż 1, ale i tak jest dobrze... chwała polsatowi, że nadal emituje charmed. A tak na marginesie fani Charmed mnożą się jak króliki... na tym forum można się pogubić...ale oczywiście to dobra wiadomość, bo skoro jest tyle fanów to tego serialu prędko nie zdejmą, a może nawet wyemituja do końca...Pozdro.

ocenił(a) serial na 10
ttoommeekk_92

niech będą 2 odcinki w sobotę jeden po drugim!