PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Petycja

ocenił(a) serial na 10

UWAGA! w tym temacie wpisują się tylko Ci którzy chcą wiecej odcinków Charmed w polsacie! Nie chodzi nam o np codzienne odcinki (choc to by bylo piekne) xD ale o chociaż dwa w tygodniu!

xan35

dwa odcienki pod rzad w poniedzialek, dwa w sobote... szczyt marxzen:P pozdro:P

xan35

Jestem za. sobota 2 odcinki to jakis pomysł i tak puszczaja jakies głupie filmy.. w tygodniu pewnie i tak nie puszcza bo maja za dłuzo nowych programów do emisji. a jak by puscili to pewnie dopołudnia kiedy wiekszosc ludzi nie ma.. Wiec sobota 2 odcinki pod żąd.

ocenił(a) serial na 8
xan35

Tak dajcie 2 odcinek charmed na antene polsatu bedzie lepiej:D:D:D
Pozdrowienia dla fanek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
xan35

Żeby chociaz dwa razy w tygoniu byla dwa odcinki, ale po południu.

ocenił(a) serial na 8
xan35

Ja też chce co najmniej dwa odcinki Czarodziejek. Moga by dwa w sobote..

xan35

Zgadzam się z powyższym - 2 odcinki w sobotę jeden po drugim!

ocenił(a) serial na 10
palafka

Dodaję też mój głos........ ..............:D:D

palafka

2 odcinki najlepiej 1 odcinek w sobotę a drugi w niedzielę.Jak to nie wypali to przynajminiej powtórki w niedzielę o 7:00-8:00. Phoebe Halliwell RULEZ!!!!!

ocenił(a) serial na 10
palafka

Pewnie że sie dopisuje do petycji!!!!! najlepiej gdyby odcinki byly wieczorem albo poznym popoludniem:):)

ocenił(a) serial na 10
palafka

Jestem za tym zeby byly dwa odcinki :)!!!$$$$!!!

palafka

Czy ta petycja została wysłana do tego polsatu ???

ocenił(a) serial na 10
palafka

Jestem za większą ilością odcinków,ale niech je dadzą o odpowiedniej porze bo niektórzy ta jak np.ja chodzą do szkoły lub pracują!

palafka

tak tak...stanowczo powinno być tego trochę więcej. To jest dopiero 4-ty sezon,a jest jeszcze kolejne 4! Przynajmniej po dwa w sobotę

agusiek303

nie rozumiecie? nie macie pisac kiedy i w jaki dzien , to polsat ustali jesli sie zgodza, macie napsiac tylko czychcecie aby bylo wiecej odc. charmed czy nie i nic wiecej. a jesli chodzi o polsat to nikt z nas nie powinien wysylac do polsatu bo zyklego emaila nie rpzeczytaja musi to byc wyslane z emaila jakiejs strony np. filmweb..

ocenił(a) serial na 10
kovu93

wielki powrót ;p długo nie pisałam bo hasło zgubiłam na filweba ;D no ale ju.ż jestem to trzeba do pracy gogo ! a wiec jak wg ciebie sie wysyła z e-maila filmweba bo ja nie wiem o_O

palafka

TEŻ CHCĘ WIĘCEJ ODCINKÓW!!!!!i to napewno...

palafka

no Moderator, lub Admin tej strony musialby to wyslać.

kovu93

siem dopisuje do petycji.........................

Sissybelle

Ja rownierz dopisuje sie do petycji, jednak nie sadze by 50 osob wywarlo wrazenie na kierowniku programowym owej telewizji. Btw Shannen Doherty dostala miliony listow i maili z prozbami aby wrocila do serialu, jak wszyscy wiemy nie wplynelo to na jej decyzje...

palafka

Ja tez chce wiecej odcinkow i powtorki,przynajmniej te powtorki z soboty

gabi7787

Tylko narazie tyle postów ile jest napisane to za mało.Na pewno nie wezmą na poważnie siedemdziesięciu postów które jak do tej pory zostały napisane.Przydało by się dojść chociaż do trzystu ostów żeby taką petycje można było traktowac poważnie.
Ja już się pod tym podpisałem ale zrobie to jeszcze raz : )
Bardzo bym chciał żeby w ciągu tygodnia były chociaż dwa odcinki Charmed nadawane o odpowiedniej porze dla nas ( czyli najlepiej w weekendy ).

Sebastian_17

moze odnowie temat, wpisujcie sie!! ja tez sie wpisuje :D::D

użytkownik usunięty
kovu93

Jestem jak najbardziej ZA! byłoby świetnie gdyby leciały chociaż 2 odcinki w tygodniu. :D

palafka

2 odcinki jeden po drugim może być. ;))

*Podpisuję się.

Audrey__2

Ludzie, co tak mało wpisów? Wpisywac sie :P!!

ocenił(a) serial na 10
palafka

ja chce wiecej odcinków, ten serial jest super

Audra

W weekend odcinki np. w sobotę jeden po drugim,albo w niedzielę o jakiejś tam porze. Wszyscy by oglądali!!!

phoebe_4

ja, jesli wolno sie udzielic, najchetniej widzialabym w sobote dwa odicenki moze nie, bo ja ledwo docieram o jednwgo, ale... moze byc jeden w sobote, drugi w niedzielke... albo ew. codziennie np. o osiemnastej zamiast tej durnowatej pierwszej milosc...zgodzicie sie ze mn??

Daggulka_Preity

nie psizcie keidy chcecie bo o tym polstat zadecyduje!!! pop prostu czy chcecie czy nie, ale jesli zrobią to na pewno w sobote odicnek a w niedziele powtórke...

ocenił(a) serial na 6
palafka

zapraszam do mnie na sonde :)))) ktory serial lepszy zycie na fali czy czarodziejki wstap i zaglosuj na swojego faworyta :) pozdrawiam

JustFurious

fajnie gdyby czarodziejki leciały od poniedziałku do piątku o18 albo 19 ale jestem za dwoma odcinkami w sobotę

palafka

Ja też chcę wiecej niz jeden odcinek Czarodziejek .. napewno sie ze mna zgodzicie ze w tygodniu wiekszasc osob albo chodzi do szkoly albo pracuje i nikt by ich nie ogladal wiec najlepiej bedzie jak beda dwa podrzad.. Charmed Forever

ocenił(a) serial na 10
Gancza

piszcie tu dalej. mowcie o tej petycji znajomym. narazie nie ma po co ja wyslac bo jest za malo wpisow. I PROSZE NIE ZAMIESZCZAĆ TU JAKIŚ DURNYCH SWOICH REKLAM JAK TO KTOŚ JUŻ ZROBIŁ : KTORY SERIAL LEPSZY .... :/

ocenił(a) serial na 10
palafka

tak tak chcemy więcej odcinków;) zdecydownanie... to co teraz robi Polsat to kpiny ostatnio jakieś puste modelki zamist "Czarodziejek" sory to jakaś kompletna żenada i pomyłka ;( kogo obchodzą durne wybory miss??? JA CHCĘ WIĘCEJ CHARMED

pzdr dla wszystkich fanów Charmed;)

ocenił(a) serial na 10
Lovely_Paige

Zdecydowanie tak,dobrze tez zeby byly powtorki tych odc. z soboty bo czasem sie przegapi;)

ocenił(a) serial na 10
palafka

Zgadzam się z karincia94 niektórzy chodzą do szkoły inni pracują.Najlepiej popołudniu i żeby były powtórki!!
pzdr

ocenił(a) serial na 10
Volf12

prosze wpisujcie sie tu, zeby bylo was mnostwo!

palafka

ja nie podpisuje się !!!!! jeden odcinek mi wystarczy !!!!!!

ocenił(a) serial na 10
palafka

Też się pod tym podpisuję. Pewnie, że chcę więcej odciników:)

palafka

Ja również jestem za częstszym emitowaniem odcinków tego serialu.

palafka

Ja rowniez sie podpisuje pod tematem za czestszym emitowaniem ,,czarmed'',bo w takim tempie emitowania to polsat nawet do 2020 nie zdarzy wyemitowac wszystkich sezonow.Tylko zeby ktos z polsatu docenil ta petycje.Jednak Polska jest strasznie do tylu

gabi7787

Paige, było powiedziane: w tym temacie wpisuja sie ci ktorzy CHCĄ wiekszej ilosci odcinków!! to skoro nie chcesz to po co sie wpisujesz??

A, dodaje mój głos!! 2 odc. w sobote, jeden po drugim by było spoko!!

Piper25

Ale np, powtorki jakos po poludniu lub wieczorem.. nie kazdy ma czas.. :D

Piper25

a wogole to pisałam do polsatu na emaila, i jak pogrzebiecie w starych tematach to znajdziecie taki, gdzie ktos opisuje ze zrobil to samo i napisal jaka dostal odpowiedz, porownałam.. slowo w slowo to samo!!

Piper25

a dokladnie odpowiedz brzmiala tak:

Witam,
Dziękujemy za przesłany list.

Niestety nie mogę udzielić Pani jednoznacznej odpowiedzi czy będziemy emitować 5 sezon serialu "Czarodziejki" ponieważ emisje filmów i seriali są uzależnione od licencji na te produkcje, które pozostają tajemnicą handlową firmy. Proszę jednak nie tracić nadziei i śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe. Serial "Czarodziejki" emitujemy raz w tygodniu ponieważ tak właśnie została obrana strategia emisji tego serialu.

Pozdrawiam
Ewelina Smolińska

Te re fe re.. chciała bym zeby bylo wiecej odcinkow, ale watpie ze tak sie stanie.. i nie mam zamiaru tracic czasu na sledzenie ramowki programowej..

ocenił(a) serial na 10
palafka

Dołanczam się do prośby
pozdrawiam fanów charmed

ocenił(a) serial na 10
Phoebe_Piper

Też bym chciała xD
Ale wolałabym żeby nie było 2 w sobotę tylko kiedy indziej :P No i chciałabym zobaczyć powtórki ;)Uwielbiam te odcinki kiedy jest jeszcze Andy =]

palafka

Uwielbiam ten serial! Zgadzam się z tobą, powinno być więcej odcinków Charmed w polsacie. Dwa razy w tygodniu - git! Pozdro

palafka

TAK ALE JAK BĘDZIE CZĘŚCIEJ TO SZYBKIEJ SIĘ SKOŃCZY

natali95

TAK ALE JAK BĘDZIE CZĘŚCIEJ TO SZYBKIEJ SIĘ SKOŃCZY---->
i o to właśnie chodzi !!!