PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Petycja

ocenił(a) serial na 10

UWAGA! w tym temacie wpisują się tylko Ci którzy chcą wiecej odcinków Charmed w polsacie! Nie chodzi nam o np codzienne odcinki (choc to by bylo piekne) xD ale o chociaż dwa w tygodniu!

palafka

ja też jestem za:) powinno być 2 razy w tygodniu ;) zwlaszcza że jutro nie bedzie:/

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

o matko.. tylko ze to nie filmweb puszcza serial wiec petycje dawajcie do polsatu

palafka

Wpisuję się, jak najwięcej odcinków Charmed.

ocenił(a) serial na 10
Kaz_Halliwell

nie rozumiesz ze to nic nie da bo to nie filmweb puszcza charmed jak chcecie robic petycje to do polsatu a nie tutaj. pozatym lepiej jest jak jest bo jak beda opuszczac wiecej odcinkow w tygodniu serial szybko sie skonczy i nie bedziecie mieli co ogladac a serial ma 8 sezonow. teraz polast bedzie niedlugo konczyl 6 wiec lepiej czekac tydzien na upragniony odcinek niz codziennie ogladac po 1 odcinku do wyrzygania

DevaKONTOZAWIESZONE

no nie wiem... dla mnie sie na wakacjach podobalo, ze copdziennie ogladalam Charmed...

ocenił(a) serial na 10
Daggulka_Preity

ale w wakaje byly powtorki. jakby na biezaco psuzczali tak duzo to serial by sie skonczyl pewnie gdzies w lutym i byscie nie mieli co ogladac

ocenił(a) serial na 10
palafka

baaaa jestem za:D:D:D:D i dobrze by było gdyby np w sobote po sobie odcinki lub w sobote i w niedziele xD

ocenił(a) serial na 9
Phoebe13

ja też się wpisuję :P

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

nierozumeicie ze to nic nie da? piszcie do polsatu chcoaiz to i tak bezsens (;

ocenił(a) serial na 10
palafka

......Ja też się podpisuję pod petycją......................

ocenił(a) serial na 10
palafka

Chciałbym aby serial Czarodziejki był w Polsacie dwa razy w sobotę i w niedziele raz.:)

ocenił(a) serial na 10
waterman95

Droga Devo!
Z racji tego że to ja jestem twórczynią tej petycji postaram się odpowiedź Ci na Twoje posty.
Po pierwsze: Petycja powstała tutaj gdyż jest to strona którą odwiedza mnóstwo fanów charmed (przy okazji udzielają sie i czytają to forum). a na polsacie - wątpie by aż taką liczbę fanów można spotkać.
po drugie: ludzie których fascynuje ten serial chcą oglądać go częściej. dlaczego? może nie mogą oglądać w weekendy albo poprostu za bardzo chcą obejrzeć kolejny odcinek? Czy tak trudno zrozumieć że jeśli ktoś coś lubi/kocha to chce to mieć na codzień nie od święta?
Masz racje mówiąc że im wiecej bedzie odcinków tym szybciej się serial skończy. Ale patrząc na takie tempo - jeden tydzien jeden odcinek z czego jak tylko znów rozpocznie się siatka lub formuła 1 to odcinki będą przepadać-to końca serialu możemy się spodziewać najwczesniej pewnie za rok.
Piszesz też że niedługo koniec 6 sezonu - a mi coś się wydaje że w tą sobotę bedzie dopiero 10 odcinek 6 sezonu a sezon ma 22 odcinki (ten 23). więc wykonując proste równanie 23 - 10 = 13 -> tyle tygodni jest jeszcze 6 sezonu czyli ponad 3 miesiące. Naprawdę szybko ;/
To tyle co chciałam powiedziec