UWAGA! w tym temacie wpisują się tylko Ci którzy chcą wiecej odcinków Charmed w polsacie! Nie chodzi nam o np codzienne odcinki (choc to by bylo piekne) xD ale o chociaż dwa w tygodniu!
o matko.. tylko ze to nie filmweb puszcza serial wiec petycje dawajcie do polsatu
nie rozumiesz ze to nic nie da bo to nie filmweb puszcza charmed jak chcecie robic petycje to do polsatu a nie tutaj. pozatym lepiej jest jak jest bo jak beda opuszczac wiecej odcinkow w tygodniu serial szybko sie skonczy i nie bedziecie mieli co ogladac a serial ma 8 sezonow. teraz polast bedzie niedlugo konczyl 6 wiec lepiej czekac tydzien na upragniony odcinek niz codziennie ogladac po 1 odcinku do wyrzygania
ale w wakaje byly powtorki. jakby na biezaco psuzczali tak duzo to serial by sie skonczyl pewnie gdzies w lutym i byscie nie mieli co ogladac
baaaa jestem za:D:D:D:D i dobrze by było gdyby np w sobote po sobie odcinki lub w sobote i w niedziele xD
nierozumeicie ze to nic nie da? piszcie do polsatu chcoaiz to i tak bezsens (;
Chciałbym aby serial Czarodziejki był w Polsacie dwa razy w sobotę i w niedziele raz.:)
Droga Devo!
Z racji tego że to ja jestem twórczynią tej petycji postaram się odpowiedź Ci na Twoje posty.
Po pierwsze: Petycja powstała tutaj gdyż jest to strona którą odwiedza mnóstwo fanów charmed (przy okazji udzielają sie i czytają to forum). a na polsacie - wątpie by aż taką liczbę fanów można spotkać.
po drugie: ludzie których fascynuje ten serial chcą oglądać go częściej. dlaczego? może nie mogą oglądać w weekendy albo poprostu za bardzo chcą obejrzeć kolejny odcinek? Czy tak trudno zrozumieć że jeśli ktoś coś lubi/kocha to chce to mieć na codzień nie od święta?
Masz racje mówiąc że im wiecej bedzie odcinków tym szybciej się serial skończy. Ale patrząc na takie tempo - jeden tydzien jeden odcinek z czego jak tylko znów rozpocznie się siatka lub formuła 1 to odcinki będą przepadać-to końca serialu możemy się spodziewać najwczesniej pewnie za rok.
Piszesz też że niedługo koniec 6 sezonu - a mi coś się wydaje że w tą sobotę bedzie dopiero 10 odcinek 6 sezonu a sezon ma 22 odcinki (ten 23). więc wykonując proste równanie 23 - 10 = 13 -> tyle tygodni jest jeszcze 6 sezonu czyli ponad 3 miesiące. Naprawdę szybko ;/
To tyle co chciałam powiedziec