ułożymy taką naszą historię Charmed, każdy będzie dodawał tylko po jednym słowie (mam nadzieję że wypali)
zacznę niżej ;p
nie mial mózgu(jak wy to robicie ze tylko jendo slowo dajecie i nie pojawia sie info''za krotki''?)
Prue Halliwell <--- hahahahahah mocna jest. Sama dodaj pare słów w odzielnych postach mimo iz na początku napisała, że każdy daje tylko po jednym słowie. W ogóle to pyta się jak napisać jeden wyraz, żeby nie bylo "za krótki", a już wcześniej jakoś jej się to udawało. Hahahaha smiac mi sie chce z takich smiesznych ludzi. :DDDDD
zelmer <<---- "hahahahahaha" psychiczny jesteś, każdy dodaje po jednym słowie w każdym poście, i napisz mi gdzie ja się pytałam jak pisać jeden wyraz żeby nie było za krótki? proponuję kurs powtórkowy z uważnego czytania, tak to fakt śmiać mi się chce z takich ludzi jak ty hehe ;] weź dzieciaku najpierw czytaj uważniej później osądzaj
No dobra dziecino rzeczywiście to nie ty sie pytałaś tylko jakas inna 13-latka, ktorej miłością życia jest serialowa Prue(hahaha). Co do tej drugiej sprawy nadal obstaje przy swoim. Proponuję kurs powtórkowy z czytania i może wtedy dojdziesz o co chodzi.
ja go proponuję "dziecino" tobie, wiem o co ci chodzi, ale źle to zrozumiałeś, chodziło mi, że każdy miał dodawać w jednym poście po jednym wyrazie, zresztą musiałam "dziecino" jakoś wspomóc tę zabawę, a może jakieś przepraszam wypada żebyś napisał? przyłazisz tu, nie dość, że doczytać nie potrafisz dobrze to jeszcze mnie obrażasz, trochę kultury "dziecino" się naucz ;/
zresztą co cię obchodzi jeżeli ona lubi Prue? na jakiej podstawie to wnioskujesZ? bo tak ci się wydaje? niesamowity argument, pomyśl chociaż trochę nad sobą, równie dobrze ja mogę wywnioskować, że miłością twojego życia jest rocky bo masz go na avatarze i co w związku z powyższym? ten film jakoby jest przeznaczony dla starszej widowni, po czym można wnioskować, że jesteś starszy, za to jednak strasznie niedojrzały, zachowujesz się jak rozkapryszony bachor, zakompleksiony i niedowartościowany, myślisz, że uda ci się tutaj dowartościować? typowy pustak z ciebie i dzieciak neostrady, wnioskuję dokładnie jak ty, a wiesz jaka jest między naszymi wyowiedziami różnica? ja mam rację, ty, nie. naucz się mówić i pisać przepraszam, zresztą, człowieku, pomyśl trochę, logika chłopcze, logika! jak wyglądałaby zabawa gdzie jedna osoba mogłaby dodać tylko jeden post? wzięło by udział w niej może 20 osób i na tym koniec zabawy?? aha i jeszcze coś przytoczę jedną z twoich jakże bezmyślnych wypowiedzi: 'Fajny serial' to jeszcze do zaakceptowania, ale żeby wstawiać sobie fotke aktora w nim grającego i wziąć za nick jego serialowe imię to już ostro wskazuje na geja :p <-- czy ty w ogóle zastanowiłeś się co napisałeś ? można tu zacząć mówić o rasizmie, aha, dla ciebie bystrzaku inaczej, rasizm to nie są tylko poglądy na kolor skóry, są to również poglądy na różne sprawy, dla ciebie ten chłopak jest gejem bo lubi aktora grającego w czarodziejkach i na avatarze go ma, nie akceptujesz tego, to tak samo jak i uważasz, że faceci nie powinni być mięczakami, no tak tak! bo uważasz go za geja, chłopcze, dystansu troszkę, współczuję ci niezmiernie głupoty, aa właśnie, no tak! zapomniałabym, co do głupoty to jak to jest?
być głupim i pustym czyli takim jak ty? wyśmienicie? no tak, dziękuję ci, że utwierdziłeś mnie w tym przekonaniu, dziękuję, to są moje argumenty, jest ich dużo więcej ale szkoda czasu na ciebie, ty za to teraz oczywiście zaczniesz mi tu rzucać wyzwiskami, wnioskuję, jak ty, tylko że u ciebie pojęcie "argument" ma dosyć dwuznaczne znaczenie, twoim argumentem będzie atak i wyzwiska, które polecą na mnie, no tak agresywne zwierze zawsze atakuje, dziękuję, napisałam co chciałam, aha odnosząc się jeszcze do twojej powyższej wypowiedzi przytoczonej przeze mnie, pragnę nauczyć cię, drogi chłopcze, że w takim znaczeniu wyraz 'fotkę' piszemy przez ę, nie przez e :)) ciekawe czy to przeczytasz... wątpliwe... nie należysz do inteligentnych i bystrych dzieciaku neostrady ;]
Na wstępie zaznaczam, że teraz będę pisał wszystko poprawnie i z polskimi znakami, żebyś nie mogła się znowu przyczepić do czegoś w stylu "fotke".
Naprawdę umiesz ocenić czy ktoś jest inteligentny i bystry, czy też nie po dwóch krótkich [mało poważnych] postach na anonimowycm forum?
Widzę, że się nie przyznasz, że w pierwszym poście napisałaś jak gra ma wyglądać, a potem robiłaś zupełnie co innego, ale nie mam zamiaru tego na Tobie wymuszać, bo tak naprawdę nie jest mi to do szczęścia potrzebne.
Co do tekstu "o geju": jakim cudem wyczytałaś z niego, że jestem rasistą i nie toleruję homoseksualistów?[Przewiduję Twój tok myślenia, jednak przyjmij do wiadomości, że nie każdy myśli tak jak Ty].
Przykro mi, ale jeśli naprawdę uważasz, że te Twoje wypowiedzi powyżej zawierają sensowne argumenty, to muszę Cię rozczarować - nie zawierają.
Na wstępie zaznaczam, że teraz będę pisał wszystko poprawnie i z polskimi znakami, żebyś nie mogła się znowu przyczepić do czegoś w stylu "fotke". <--- to jest akurat wrodzone u ciebie, przykre, niestety
Naprawdę umiesz ocenić czy ktoś jest inteligentny i bystry, czy też nie po dwóch krótkich [mało poważnych] postach na anonimowycm forum? <--- jeżeli ty potrafisz ocenić, że ktoś jest gejem czy nie, że ma 13 lat czy ile to dlaczego ja miałabym nie ocenić ciebie? lubisz to przecież, może troszkę rozsądku?
Widzę, że się nie przyznasz, że w pierwszym poście napisałaś jak gra ma wyglądać, a potem robiłaś zupełnie co innego, ale nie mam zamiaru tego na Tobie wymuszać, bo tak naprawdę nie jest mi to do szczęścia potrzebne <-- ty naprawdę nie umiesz czytać, człowieku, patrz wyżej, napisałam! a po za tym czy ty potrafisz się przyznać do błędu? wątpliwe, tak więc najpierw sam się tego naucz później ucz innych
Co do tekstu "o geju": jakim cudem wyczytałaś z niego, że jestem rasistą i nie toleruję homoseksualistów?[Przewiduję Twój tok myślenia, jednak przyjmij do wiadomości, że nie każdy myśli tak jak Ty].<--- stwierdziłeś, że jest gejem a po za tym czy ja gdziekolwiek napisałam, że nie tolerujesz homoseksualistów? ojej, naprawdę masz niesamowicie ogromne problemy ze zrozumieniem czytanego tekst, bądź (czyt. pustak z ciebie) z jego przeczytaniem
Przykro mi, ale jeśli naprawdę uważasz, że te Twoje wypowiedzi powyżej zawierają sensowne argumenty, to muszę Cię rozczarować - nie zawierają.<-- uwierz, zawierają, zapytaj kogokolwiek :) ty za to nie masz żadnych argumentów, przykre nie? niestety kwintesencją tego co tu piszesz jest brak jakiegokolwiek porozumienia się z drugą osobą, masz problemy sam ze sobą, pokazujesz to na każdym kroku, no niestety, może tak już zamilkniesz? dużo łatwiej w ten jakże oto prosty sposób możesz zakończyć swoje równie bezmyślne wypowiedzi
Do prue halliwel
Nie będę już dłużej z tobą polemizował, bo nie ma to już sensu gdyż ty i tak nic nie rozumiesz i sama sie już gubisz w tym co piszesz, więc nie dam ci już okzaji do dalszego pogrążania się, a poza tym widzę, że konwersacja z tobą jest poniżej mojego poziomu.