ułożymy taką naszą historię Charmed, każdy będzie dodawał tylko po jednym słowie (mam nadzieję że wypali)
zacznę niżej ;p
ja się gubię w tym co piszę? zastanowiłeś się chociaż troszkę co ty za głupoty wypisujesz? mi nie dasz okazji do dalszego pogrążania się? cały twój powyższy post opisuje dokładnie w 100 % samego ciebie, to ty się pogrążyłeś nie dokładnie czytając i wyzywaniem innych od gejów, niestety ty jesteś na poziomie gdzie niżej nie da się upaść, zastanów się jeszcze raz co za głupoty wypisałeś, nie masz żadnych argumentów, obracasz również wszystko przeciwko mnie, piszesz, że ja się pogrążam i że mój poziom jest niski, myślę, że każdy rozsądny i myślący człowiek po przeczytaniu twoich głupot przyzna mi rację, niestety, takie są fakty, atakujesz bez powodu, może czas pomyśleć o zmianie wizerunku ? oczywiście wewnętrznego, przykro mi, że twoje argumenty sprawiają, że opisujesz samego siebie, dziękuję za konwersację, próbowałeś się dowartościować, niestety jednak wyszło inaczej, utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że chamy i prostaki, niewychowane, argumentujące obrażaniem wciąż istnieją, czyli takie jak ty, dziękuję, doceniam, wzruszyłam się, cieszę się, że zamilkniesz, ponieważ twoje dalsze bezsensowne polemizowanie sprawia, że upadasz jeszcze bardziej
Paige
(aha mam pewne zastrzeżenie do zabawy, każdy user daje po jednym słowie, a potem czeka aż ktoś da następne.... nie dawajcie kilku słów pod rząd, wtedy zabawa będzie ciekawsza)
nie mogła uwierzyć w to co ujrzała.
Zelmar jesli masz cos do mnie to sie wal bo takich dupkow ja mam gdzies.
a potem
................................................................................ ..................................................................
zniknła z Siostramii...................................................................... ..............................................................