W sobotę nie mogłem zobaczyć odcinka Czarodziejek - mógłby ktoś mi podać który to odcinek 6 sezonu i jego tytuł? Byłbym wdzięczny ;)
Tak szukałem po necie i stawiałem na ten odcinek.
Przez te wolne dni straciłem rachubę :P
Dzięki Leo ;)
odcinek był bardzo fajny ;) możesz na youtube oglądnąć zapewne jest w kawałkach ale po angielsku
no to mamy na forum paru panów i dobrze ;>
Odcinek już obejrzałem kilka dni temu. Megaupload + NapiProject zawsze mi coś znajdą ;P Fajny był - bez dwóch zdań ;)
A co do Twojej wypowiedzi palafka to Panów na moje oko jest tu dość sporo.
Tylko nie wszyscy się tym chwalą, że oglądają Charmed. Ja sam raczej nie wykrzykuję tego, ale serial jest wart uwagi - ma w sobie to 'coś' ;]
Ja osobiście mam 17 lat (już ukończone) i serial oglądam od 1 sezonu i co sobotę niecierpliwie go wyczekuję. A jak z innymi (chłopakami przede wszystkim :P)? Mój pierwszy temat więc piszcie! ;)
ja mam 16,5 lat;P i też oglądam od 1 sezonu i będe ogladał dalej;) również uważam że ma w sobie to "coś" i jest wart uwagi dlatego czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek:P nie wiem jak inni ale ja się tego wcale nie wstydze wręcz przeciwnie...;)))) fajnie że nie jestem sam:D i że jest nas więcej:)))) chociaż uwielbiam powracać do sezonów 1-3 z wiadomych względów :D:D:D
Ja z kolei skończyłem niedawno lat 15, Charmed oglądam od sezonu 2 i będę oczywiście oglądał dalej, lubię go na tyle, że ostatnio ktoś proponował mi założyć fanklub w szkole, ale się na to nie zdecydowałem, a po za tym jeśli natrafi się odpowiednia okazja na nawiązanie do niego (np. wypracowanie z polskiego) to robię to bez dłuższego zastanowienia, tak więc ogólnie rzecz ujmując nie wstydzę się, a wręcz przeciwnie (można powiedzieć, że się tym nawet chwalę). Miło poznać obydwóch panów.
co do wypracowań na j. polski to też często piszę o charmed xD ^^
a co do tego ilu panów ogląda charmed to powiem szczerze że z mojego miasta (Mieszkam we Wrocławiu) znam jedynie dwóch chłopaków co to oglądają. A wy skąd jesteście? ;D
z okolic. Krakowa:P ogladal ktoś dzis charmed? mam proźbe:p niech ktoś mi napisze o co chodziło w dzisiejszym odcinku:/ bo nie miałem okazji posluchać.. tylko widziałem 5 przez 10... tylko nie chce opisu z stopklatki tylko krótkie streszcznie:D z góry dzieki!
Z przyszłości przybyła typka (z jakiegoś zakonu - tak czy siak wytrawna zabójczyni). Chciała sprowadzić Chrisa do jej czasów. Jak sie potem okazało to była Bianca narzeczona Chrisa.(jednak Wyatt przekabacił ją i była powiedzmy zła) Podstępem udało jej się zabrać Chrisa do przyszłości gdzie chciał go zabić Wyatt. Czarodziejki dowiedziały się że Chris kłamał i że nie jest białym promieniem ale czarodziejem. Siostrą udało się sprowadzić Chrisa do ich czasów jednak Bianca zginęła z ręki Wyatta. No i siostry postanowiły że każda z nich zamieszka osobno (Phoebe pojedzie do swojego chłopaka a Paige zamieszka u swojego). --> Jakiś super opis to nie jest ale nie umiem tak streszczać xD
Jakby co to opisy wszystkich odcinkow sa na charmed.pl
Widze ze tez sie moge udzielic na tym forum ;] No to ja mam 18 lat i czarodziejki ogladalem na tych wakacjach na polsacie, lecialy codziennie rano. Pozniej ogladalem wszystko od poczatku na youtube ale teraz serialu juz nie ogladam, kiedys byl lepszy :/
sezony 1-3 wymiatają;] chociaż 4 też był ok:P ale te z Prue były super! szkoda że nie wystapila chociaż w żadnym odcinku(gościnnie) :(
No to może ja powiem coś o sobie ;) Mam 17 lat i przygodę z serialu zacząłem już kilka lat temu kiedy Polsat emitował odcinki z serii 1-3.
A o Charmed Ones powiedział mi mój brat :P Więc trochę mu jestem wdzięczny, bo oglądam dużo seriali, ale na ten jakoś z większym utęsknieniem czekam ;]
Sezony 1-3 były bezapelacyjnie najlepsze (ten klimacik), choć Paige dużo do serialu wniosła. No i wątek Cole'a w 4,5 sezonie znacznie się rozwinął co nadało też serialowi tajemniczości i sprawiło, że serial wciągał.
Kolejne sezony się są już tak dobre jak pierwsze, ale to dalej Charmed! Więc nie narzekajmy ;)
Pozdrowienia dla wszystkich fanów ;]
A ja mam 12,5 lat (w styczniu 13) i powiem szczerze, że Charmed zaczęłam oglądać w połowie lipca dopiero powtórki na polsacie. Ale na YouTube nadrobiłam pozostałości i jestem wierną fanką Czarodziejek.
Mi o Charmed powiedział mój kolega Bartosz. Już w piątej klasie (jestem teraz w szóstej) mi pobrzdąkiwał, ale ja myślałam, że to kolejny badziew. We wakacje nudziło mi się i włączyłam na polsat, bo kiedy w programie zobaczyłam "Czarodziejki" to mi się przypomniało, co Bartosz mówił. Wciągnął mnie serial, nie powiem. No łał. Dzięki Bartek!!!
ja też po raz pierwszy zobaczyłem Charmed w wakacje:D i tak mnie wciągnoł że oglądam do dziś:)) chociaż wcześniej był bardziej wciągający i tajemniczy niż dziś:)) ale i tak jest świetny!
Ja po raz pierwszy widziałem Charmed 2, prawie 3 lata temu na Polsacie, ale ich fanem nie zostałem (widać nie wiedziałem co dobre), serial mnie tylko zaciekawił, a że to były wakacje to z przyjściem roku szkolnego nie puszczali tego już tak często i przestałem oglądać, ponownie zacząłem oglądać Charmed dopiero w zeszłym roku jak rodzice zdecydowali się kupić dekoder (na szczęście), póki nie puścili sezonu szóstego na Sci-Fi nie był to mój ulubiony serial, a jedynie jeden z ulubionych, do tej pory pamiętam jak powiedziałem: Zaryzykuję stwierdzenie, że Czarodziejki są lepsze od zagubionych, nie źle. Zaryzykuję stwierdzenie, że są równie dobre jak zagubieni., kilka miesięcy później zaczął się sezon szósty, a Charmed stało się moim ulubionym serialem.
Pozdrawiam.
Dla mnie ulubionym serialem jest i zawsze (chyba) bedzie Alias - Agentka o stu twarzach. Zastanawiam sie tylko co za czlowiek wpadl na ten pomysl z tytulem... Kurde drugi Dirty Dancing - Wirujacy sex -.- E tam, jest z czego polac. A serial zaj... no dobra swietny, super, wymiata itp. Dla mnie duzo duzo lepszy od Charmed. Tylko na mnie fanatycy nie naskakujcie ze to napisalem, to jest tylko moje zdanie a Czarodziejki tez lubie ;]