Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 52 tys. ocen
6,9 10 1 51503
5,8 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

moim zdaniem czarodziejki powinny puszczać w sobote i niedziele, bo kiedy z tym tempem zobaczymy 8 sezon

boy1000

ojoj , chcemy ósmego sezonu ? a ja wiem co zobaczymy zamiast ósmego sezonu... figę z makiem !

ocenił(a) serial na 10
Jelly

Mozna przeciez sciągnąć. Ja już polsatu zazwyczaj nie oglądam, chyba ze mam czas. Toco jest w polsacie na kompie ogladałam z 3 miesiące temu:P moze anwet wiecej z 3,5 ;pp

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

Jesli mozna wiedziec.. mozna skads sciagnac sezony czarodziejek z polskimi napisami? Ewentualnie bez napisów.
Po za tym który sezon u nas leci?
Dzis niby Cole został zabity.. a w sobote chyba jeszcze cos innego leci o ile sie nie myle? Tzn jakies inne odcinki?

Mnie się przypomina ze moze z rok temu czy jakos tak ogladnelam jakis odcinek gdzie Cole został zabity ale na cmentarzu chyba..

ocenił(a) serial na 10
irenn_p

Przejrzałam Youtuba.. mamy 4 sezon teraz? Bo w 5 Rose ma rude wlosy, swoja drogą świetnie jej w rudych :)

irenn_p

Google nie boli!
poszukaj na www.mininova.org , a odcinki napisów (prawie wszystkich) na www.opensubtitles.com
Czy ten serial jest taki trudny do zrozumienia bez napisów? (Żal)

ocenił(a) serial na 10
latios

nie wszyscy znają widocznie angielski tak swietnie jak ty

Lovely_Paige

no masz rację:) powinni puszczać w soboty i niedziele... no ale i to tak nie możliwe..