PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć o co chodzi z tym Crisem? Oglądałam dzisiejszy odcinek i ten sprzed tygodnia, ale coś mi sie w nim nie podoba. Jak ten wątek się rozwinie?

Z góry dziękuję za odpowiedź!

ocenił(a) serial na 7
Lolka_6

Ja tez jestesm bardzo ciekawa, jest wedlug mnie jakis podejrzany i dziwny.
I chyba nie do konca dobrze zyczy czarodziejkom.
Fajnie by bylo jak by ktos opisal jak rozwinie sie jego postac. .

onebadsoul

Chris jest 2 synem Piper i Leo. Przybył z przyszłości aby uchronić Wayatta przed przejściem na złą stronę. W świecie Chrisa Wayatt jest panem zła. On narazie nie chce ujawniać kim jest i udaje że nic niepamięta, ale w końcu ujawnia że ucieka przed demonem i chroni Wayatta. Po pewnym czasie Leo, nie jest już duchem światłości czarodziejek. Zostaje nim Chris.

Lolka_6

ja też bardzo chciałabym to wiedzieć :) właśnie miałam napisać ten sam temat! i jeszcze ciekawi mnie co z Leo? chyba nie zniknie? czy ktoś wie co będzie dalej?

ocenił(a) serial na 10
aieczka

Chris jest z przyszlosci po to aby Wyatt nie stał sie zły, Chris ma dobre intencje

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

z nim się duzo wyjasni w bodajze 10 odcinku 6 sezonu :)

DevaKONTOZAWIESZONE

MK a kiedy Leo wróci do Piper?:> napisz bo widze że dużo wiesz!

Lolka_6

a co to było na końcu odcinka jak Leo z nim rozmawiał i jak już znikał to Chris nagle "coś ręką mu zrobił" że Leo jakby "wybuchł" ??

myszsz___

właśnie czy Leo zginął???? przecież tych starszych zabili więc i jego też on zabił czy co? on jest nadal nieśmiertelny? bo kiedy był opiekunem czarodziejek to był i nie można było go zabić a jak jest ze starszymi? a poza tym który to odcinek i sezon bo już się pogubiłam:)

___iga___

to ostatni odcinek 5 sezonu,111 - druga część odcinka Oh My Goddess

kolejny odcinek, czyli 112 (początke 6 sezonu) 6 wrzesnia

Hibbies

Leo zostaje uwięziony w krainie 'Valhalla', gdzie trafiają dusze zmarłych wojowników. Jest tam przetrzymywany wbrew własnej woli i zmuszany do walki na ringu jako gladiator, przeciwko innym wojownikom... Wygląda na to iż nie zdaje sobie sprawy że uwięził go tam Chris

Hibbies

A czy Chris nie miał być dobry ?

ocenił(a) serial na 10
myszsz___

On jest dobry, tylko zna przyszłość i tak kieruje rzeczywistością, aby do pewnych sytuacji doprowadzić lub nie doprowadzić choć myślę że robi tylko to pierwsze a przynajmniej z początku.

Lolka_6

Ja też mam pytanko ... Leo zyje ?? bo wyglądało to jak by go na końcu zabił ... Wiec jak ?

cukier61

Hej, dla zainteresowanych, Chris jest synem Piper z przyszłości. Przybył aby uratować przyszłość. W którymś odcinku się to wyjaśni, jednak zostanie zabity, jak Czarodziejki bedą walczyły z nowym złem, Avatarami. Leo wróci do Piper i stanie się śmiertelnikiem. Będą mieć dwóch synów. Jak ktoś chciałby coś jeszcze wiedzieć to można pisać, oglądałem wszystkie 8 sezonów. Pozdrawiam:)

Mateusz_9

czy aj dobrze rozumiem?
Chris jest z przyszlosci i chce dobrze, tylko troszke dziwnie to okazuje- mozecie mi to wyjasnic?
Leo wroci, tylko nie weim czemu byl wieziony przez Chrisa;/
troszke to zagmatwane

agnes989

zawsze można przeczytać następne odcinki
http://www.charmed.stopklatka.pl/odcinki/odcinki.htm

ocenił(a) serial na 10
Lolka_6

po co wiedzieć wcześniej;) Polsat puści (chyba) 6 sezon, więc wtedy się okaże;)

ocenił(a) serial na 9
Lolka_6

---> czytacie na wlasna odpowiedzialnosc <---

no to fakt ze chris ma dziwne metody, ale ostatecznie ma dobre intencje. a to jego machniecie reka na koncu odcinka to bylo wlasnie uwiezienie leo w tej krainie. ale siostry go znajda w nastepnym albo jeszcze w nastepnym odcinku, i leo bedzie podejrzewal crisa ale nie uda mu sie tego dowiezc. i mimo ze leo zostanie uwolniony to nie wroci do piper. na poczatku chyba bedzie nawet mial jakis tam kontakt z siostrami ale nie bedzie z piper. potem calkiem pojdzie na "gore", a potem jak piper bedzie w tarapatach to wroci znof, a smiertelnikiem to sie stanie z tego co pamietam dopiero w 7 sezonie. jak macie jakies pytania to walcie bo ja tez juz ogladalam cale 8 sezonow

dorota_61

Jak widzę dorotka 61 też już się we wszystkim dobrze orientuje, ale według mnie 7 sezon był trochę nudny:)

Mateusz_9

A nie wiecie co się stało z kotem czarodziejek, Kicią? =P Zdechła? uciekła?

ocenił(a) serial na 9
Wyatt

nom zgadzam sie, 7 sezon nie byl juz taki fajny. 6 jest lepszy. a co do kota to przegapiles caly wielki odcinek o kocie. zdaje sie ze to odcinek 5x18 albo 5x17 "cat house". opisalabym ale tak dawno to ogladalam ze juz dobrze nie pamietam i nie chce namieszac. ale znalazlam krotki opis na jakiejs stronie:

OPIS: Piper i Leo mają problemy małżeńskie, więc Phoebe poleca im psychoanalityka, który by miał pomóc im w oczyszczeniu atmosfery ich związku. Aby uniknąć niezręczności szczerych wyznań, Piper wypowiada zaklęcie ożywienia ich wspomnień, nieświadomie wysyłając Phoebe, Paige i niebezpiecznego czarownika w przeszłość, aby przeżyli oni najważniejsze zwrotne punkty w ich związku, które wydarzyły się w ciągu czterech minionych lat...

Będąc w przeszłości demon planuje zabicie kota czarodziejek (Kit) z którym łączy je tajemnicza więź... Ponadto każde złe posunięcie zagraża związku Leo i Piper w przyszłości...

Wyatt

Kicia uciekła. Było w jednym odcinku, dość niedawno, o tym, że Kicia była dobrym duszkiem pomagającym początkującym czarownicom, więc potem, gdy siostry zdobyły doświadczenie, poszła pomagać innym czarownicom. A za swoje dobre uczynki przybrała postać człowieka, ale nie pamiętam imienia.

czarodziejka94

dorota a kiedy Leo wróci do Piper? tak na dlużej? :))))

Leo_Wyatt

Leo,
to będzie miało miejsce na koniec 6 sezonu lub na początku 7 sezonu. będzie o tym cały odcinek, gdzie Leo straci pamięć i będzie musiał wybrać między dwoma drogami, albo wybierze drogę Starszego, albo drogę męża Piper. Wiadomo którą drogę wybierze. Zostanie śmiertelnikiem.

Mateusz_9

uuu.... i co już do końca serialu będzie śmiertelnikiem??????????

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

tak już do końca serialu będzie śmiertelnikiem.Wykorzysta swoją wiedzę do prowadzenia szkoły magii.W 8 sezonie zabierze go anioł przeznaczenia,a Piper żeby go odzyskać będzie musiała stoczyć walkę razem z siostrami.Oczywiście nie wiedzą z kim lub czym będą walczyć ale żeby odzyskać Leo będą musiały wygrać

ocenił(a) serial na 9
LEJLA05

leo wybierze bycie smiertelnikiem i zycie z piper w odcinku 7x16 "The Seven Year Witch". w nastepnym odcinku zostanie dyrektorem szkoly magii.
natomiast w odcinku 8x10 "Vaya Con Leos" zostanie "zamrozony" i zabrany przez aniola przeznaczenia. i powroci dopiero w ostatnim odcinku(tak dokladniej to w koncowce przedostatniego ale to tlyko na chwile, tak na stale to w koncowce ostatniego odcinka)

ocenił(a) serial na 10
dorota_61

Piper i Leo wroca do siebie oficjalnie w 7 sezonie ale juz widac bedzie poprawe miedzy nimi w 6 sezonie

ocenił(a) serial na 8
Lolka_6

Skoro Leo będzie śmiertelnikiem, to kto będzie duchem światłości czarodziejek?

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

tego nie wiem ejszcze nie doszlam ejstem dopiero na odcinku gdzie Leo stracil moc :Pa charmed w ogole juz z miesiac nie ogladalam nie lcizac kilku odicnkow w polsacie jak natrafilam

ocenił(a) serial na 9
DevaKONTOZAWIESZONE

po odejsciu leo i chrisa to w zasadzie nie beda mialy ducha swiatlosci. tyle tylko co page jest po czesci a w 8 sezonie nauczy sie juz sama uzdrawiac wiec w sumie to az tak bardzo nie potrzebuja.

ocenił(a) serial na 8
dorota_61

Ok, dzięki za odpowiedź :)

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

nie ma za co:PP