Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć o co chodzi z tym Crisem? Oglądałam dzisiejszy odcinek i ten sprzed tygodnia, ale coś mi sie w nim nie podoba. Jak ten wątek się rozwinie?
Z góry dziękuję za odpowiedź!
Ja tez jestesm bardzo ciekawa, jest wedlug mnie jakis podejrzany i dziwny.
I chyba nie do konca dobrze zyczy czarodziejkom.
Fajnie by bylo jak by ktos opisal jak rozwinie sie jego postac. .
Chris jest 2 synem Piper i Leo. Przybył z przyszłości aby uchronić Wayatta przed przejściem na złą stronę. W świecie Chrisa Wayatt jest panem zła. On narazie nie chce ujawniać kim jest i udaje że nic niepamięta, ale w końcu ujawnia że ucieka przed demonem i chroni Wayatta. Po pewnym czasie Leo, nie jest już duchem światłości czarodziejek. Zostaje nim Chris.
ja też bardzo chciałabym to wiedzieć :) właśnie miałam napisać ten sam temat! i jeszcze ciekawi mnie co z Leo? chyba nie zniknie? czy ktoś wie co będzie dalej?
Chris jest z przyszlosci po to aby Wyatt nie stał sie zły, Chris ma dobre intencje
a co to było na końcu odcinka jak Leo z nim rozmawiał i jak już znikał to Chris nagle "coś ręką mu zrobił" że Leo jakby "wybuchł" ??
właśnie czy Leo zginął???? przecież tych starszych zabili więc i jego też on zabił czy co? on jest nadal nieśmiertelny? bo kiedy był opiekunem czarodziejek to był i nie można było go zabić a jak jest ze starszymi? a poza tym który to odcinek i sezon bo już się pogubiłam:)
to ostatni odcinek 5 sezonu,111 - druga część odcinka Oh My Goddess
kolejny odcinek, czyli 112 (początke 6 sezonu) 6 wrzesnia
Leo zostaje uwięziony w krainie 'Valhalla', gdzie trafiają dusze zmarłych wojowników. Jest tam przetrzymywany wbrew własnej woli i zmuszany do walki na ringu jako gladiator, przeciwko innym wojownikom... Wygląda na to iż nie zdaje sobie sprawy że uwięził go tam Chris
On jest dobry, tylko zna przyszłość i tak kieruje rzeczywistością, aby do pewnych sytuacji doprowadzić lub nie doprowadzić choć myślę że robi tylko to pierwsze a przynajmniej z początku.
Hej, dla zainteresowanych, Chris jest synem Piper z przyszłości. Przybył aby uratować przyszłość. W którymś odcinku się to wyjaśni, jednak zostanie zabity, jak Czarodziejki bedą walczyły z nowym złem, Avatarami. Leo wróci do Piper i stanie się śmiertelnikiem. Będą mieć dwóch synów. Jak ktoś chciałby coś jeszcze wiedzieć to można pisać, oglądałem wszystkie 8 sezonów. Pozdrawiam:)
czy aj dobrze rozumiem?
Chris jest z przyszlosci i chce dobrze, tylko troszke dziwnie to okazuje- mozecie mi to wyjasnic?
Leo wroci, tylko nie weim czemu byl wieziony przez Chrisa;/
troszke to zagmatwane
po co wiedzieć wcześniej;) Polsat puści (chyba) 6 sezon, więc wtedy się okaże;)
---> czytacie na wlasna odpowiedzialnosc <---
no to fakt ze chris ma dziwne metody, ale ostatecznie ma dobre intencje. a to jego machniecie reka na koncu odcinka to bylo wlasnie uwiezienie leo w tej krainie. ale siostry go znajda w nastepnym albo jeszcze w nastepnym odcinku, i leo bedzie podejrzewal crisa ale nie uda mu sie tego dowiezc. i mimo ze leo zostanie uwolniony to nie wroci do piper. na poczatku chyba bedzie nawet mial jakis tam kontakt z siostrami ale nie bedzie z piper. potem calkiem pojdzie na "gore", a potem jak piper bedzie w tarapatach to wroci znof, a smiertelnikiem to sie stanie z tego co pamietam dopiero w 7 sezonie. jak macie jakies pytania to walcie bo ja tez juz ogladalam cale 8 sezonow
Jak widzę dorotka 61 też już się we wszystkim dobrze orientuje, ale według mnie 7 sezon był trochę nudny:)
nom zgadzam sie, 7 sezon nie byl juz taki fajny. 6 jest lepszy. a co do kota to przegapiles caly wielki odcinek o kocie. zdaje sie ze to odcinek 5x18 albo 5x17 "cat house". opisalabym ale tak dawno to ogladalam ze juz dobrze nie pamietam i nie chce namieszac. ale znalazlam krotki opis na jakiejs stronie:
OPIS: Piper i Leo mają problemy małżeńskie, więc Phoebe poleca im psychoanalityka, który by miał pomóc im w oczyszczeniu atmosfery ich związku. Aby uniknąć niezręczności szczerych wyznań, Piper wypowiada zaklęcie ożywienia ich wspomnień, nieświadomie wysyłając Phoebe, Paige i niebezpiecznego czarownika w przeszłość, aby przeżyli oni najważniejsze zwrotne punkty w ich związku, które wydarzyły się w ciągu czterech minionych lat...
Będąc w przeszłości demon planuje zabicie kota czarodziejek (Kit) z którym łączy je tajemnicza więź... Ponadto każde złe posunięcie zagraża związku Leo i Piper w przyszłości...
Kicia uciekła. Było w jednym odcinku, dość niedawno, o tym, że Kicia była dobrym duszkiem pomagającym początkującym czarownicom, więc potem, gdy siostry zdobyły doświadczenie, poszła pomagać innym czarownicom. A za swoje dobre uczynki przybrała postać człowieka, ale nie pamiętam imienia.
Leo,
to będzie miało miejsce na koniec 6 sezonu lub na początku 7 sezonu. będzie o tym cały odcinek, gdzie Leo straci pamięć i będzie musiał wybrać między dwoma drogami, albo wybierze drogę Starszego, albo drogę męża Piper. Wiadomo którą drogę wybierze. Zostanie śmiertelnikiem.
tak już do końca serialu będzie śmiertelnikiem.Wykorzysta swoją wiedzę do prowadzenia szkoły magii.W 8 sezonie zabierze go anioł przeznaczenia,a Piper żeby go odzyskać będzie musiała stoczyć walkę razem z siostrami.Oczywiście nie wiedzą z kim lub czym będą walczyć ale żeby odzyskać Leo będą musiały wygrać
leo wybierze bycie smiertelnikiem i zycie z piper w odcinku 7x16 "The Seven Year Witch". w nastepnym odcinku zostanie dyrektorem szkoly magii.
natomiast w odcinku 8x10 "Vaya Con Leos" zostanie "zamrozony" i zabrany przez aniola przeznaczenia. i powroci dopiero w ostatnim odcinku(tak dokladniej to w koncowce przedostatniego ale to tlyko na chwile, tak na stale to w koncowce ostatniego odcinka)
Piper i Leo wroca do siebie oficjalnie w 7 sezonie ale juz widac bedzie poprawe miedzy nimi w 6 sezonie
Skoro Leo będzie śmiertelnikiem, to kto będzie duchem światłości czarodziejek?
tego nie wiem ejszcze nie doszlam ejstem dopiero na odcinku gdzie Leo stracil moc :Pa charmed w ogole juz z miesiac nie ogladalam nie lcizac kilku odicnkow w polsacie jak natrafilam
po odejsciu leo i chrisa to w zasadzie nie beda mialy ducha swiatlosci. tyle tylko co page jest po czesci a w 8 sezonie nauczy sie juz sama uzdrawiac wiec w sumie to az tak bardzo nie potrzebuja.