PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

najlepsza para;)

ocenił(a) serial na 10

Absolutnie najlepsi są Phoebe i Cole. Całe życie czekalam żeby ktoś zrobił w serialu czy filmie taki wątek:zakazana miłośc,kocham cie ale musze cie zabic;) i na dodatak są tacy piękni oboje;D

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

ale niedługo ich juz niestety nie bedzie...

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

Ja również ich lubie, ale według mnie najlepszą parą w serialu jest Leo i Piper. Pozdrawiam ;)

agija

Właśnie. Leo i Piper rządzą! Są najlepsi :)))

ocenił(a) serial na 10
Lady_From_Burton_World

Według mnie także Leo i Piper. Ich miłość jest prawdziwa i piękna. To jest najlepsza para!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Chidori_Kaname

zgadzam się LEO I PIPER forever!!!! Dla mnie to jeden z najlepszych wątków w serialu. No i Leo jest taki boski ;D

ocenił(a) serial na 10
palafka

JA uwazam ze Phoebe i Cole sa swietna para tak samo jak Piper i Leo.

agija

też tak uważam. Piper i Leo to najlepsza para z Charmed. Phoebe i Cole też są super...ale nic nie pobije jakże romantycznej historii Piper i Leo. Uwielbiam każdy odcinek w którym on są szczęśliwi...

Piper i Leo to według mnie jedna z najlepszych par filmowych i serialowych jakie widziałam!!!!!!!!!!!!! bardzo wzruszyła mnie ich historia...i zawsze bedzie wzruszać...;)))

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

bardzo lubie cole i Phoebe mysle ze to fantastyczna para!!!!
Ale Leo i Piper tez sa oki:)
pozdrawiam serdecznie:D

Bellamy

Phoebe i Cole to ładna para, ale mi się bardziej podoba związek Piper i Leo :-) Tymbardziej, że w końcu Phoebe będzie z Coopem. I naprawdę podoba mi się Phoebe + Cole. Ten związek sprawia, że serial jest ciekawszy =) Po prostu związek Piper + Leo jest... spokojniejszy. To prawdziwa miłość, której nawet taki przystojniak jak Dean nie przerwie ;-) A u Phoebe i Cola: ,,za ile miesięcy wrócisz", ,,czy demony cię nie zgładzą", ,,kocham cię ale muszę cię zabić" itp. - to utrzymuje w napięciu, podnosi poziom adrenaliny, ale IMHO prawdziwy związek powinien być spokojniejszy. To naprawdę piękna para, ale jeśli chodzi o stały związek - to po prostu wybieram Piper i Leo! Są cool parą! Żałuję tylko, że nie będą mieli córeczki, a dwóch synów.

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

zdecydowanie piper i leo to super para

Phoebe_Piper

Najlepszą parą są zdecydowanie Piper i Leo. Lubiłam też Prue i Andy'ego, ale Cole i Phoebe też są całkiem fajni =))

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

Najlepszy związek to był pomiędzy Piper i Leo... Wiadomo wzieli ślub mają dzieci etc. Phoebe i Cole to trudny związek pełen nieszczęść i tragedi, ale jeszcze nieszczęśliwszy był związek Prue i Andy'ego :( Obydwoje zgineli i nigdy wprost nie powiedzieli sobie, że naprawde to siebie nawzajem najbardziej kochali... Chyba, że po śmierci Andy'ego w finale 1 sezonu... Dlatego też myśle, że najlepszą parą byli Piper i Leo... :)

ocenił(a) serial na 8
waszka_3

Dla mnie Phoebe i Cole są naj,naj i jeszcze raz naj.Taka seksowna namiętna para,zakazana miłość itd.Tylko potem to mi się już nie podoba,że Phoebe zabije Cola i w ogóle zakończenie tej historii,jak bym była scenarzystą,to bym to zakończyła w stylu"żyli długo i szczęśliwie".

ocenił(a) serial na 10
izabelaxxx

zgadzam się z tobą 'izabelaxxx', mi tez sie nie podoba jak to skonczyli. w koncu to nie byla wina Cole'a że the source nim zawładnął. Phoebe powinna mu wybaczyć tym bardziej że nigdy nie przestała go kochać;/
A tak na marginesie to powinni(scenarzyści) ocalić chociaż dziecko
pzdr

Bellamy

kur...a ten serial jest tak poj...any ze aż mi szkoda gadać a najbardziej to szkoda mi was że tak sie nim podniecacie

MilesQuaritch

Prosze noe obrazaj ludzi , korzy maja wlasne zdanie aha i ten serial nie jest taki jaki myslisz .
Aha Piper i Leo beda mieli coreczk Melinde czytalam :) .

Piper16

BigKahunaBurger--- zgadzam się w stu procentach!

Phoebe123

Do Alyssy - Czy ty uwazasz ,ze tn serial jest poje**** ??????????????????????????????

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

to czemu sie nim interesujecie i siedzicie na tym forum, skoro was nie interesuje? :/

grzesiek134

Do grzeska - Brawo za dobra odpowiedz !!!! :)
Przeciez to forum dla FANOW Czarodziejek .

ocenił(a) serial na 10
Piper16

dla mnie Pheobe i Cole to najlepsza para.
a co to Alyssy i tym podobnych to radze ich ignorowac, to najlepsza metoda:)

natalkaff

Natalkoff masz racje najlepiej ignorowac i tyle :) .
A co do ulubonej pary to Leo i Piper :) .

natalkaff

Dla mnie Piper i Leo to najlepsza para :) Dużo przeszli żeby byc razem i im się udało. Na drugim miejscu Phoebe i Cole :)
A co do anty fanów wszelkiego rodzaju : Jeżeli uważacie ,że ten serial to idiotyzm to po co zawracacie sobie głowę wchodzenie na forum tego serialu?
Rozumiem ,że możecie wyrazic tu swoje zdanie ,ale wystarczy raz powiedziec ,że ten serial Ci się nie podoba z jakiś powodów i zakończyc.
Po co się udzielacie w co drugim temacie ,jeżeli ten serial to dla was dno?

ocenił(a) serial na 10
Fabulous_Paige

Alyssa jak sama nazwa widać , że lubi tą aktorkę . To czemu obraża jej film . ? to pewnie jakaś idiotka .

Moją parą ulubioną też są PIPER I LEO . Oni są boscy . !

A czemu nikt nic niemówi o Paige i Henrym . ? Oni też będą bombowi .

Lucrecia

Ulubiona para, zdecydowanie Piper i Leo. Musieli wiele przejść i wytrzymać, żeby być razem, co ku zadowoleniu wszystkich się udało. Było również wiele śmiesznych sytuacji, dlatego jest to boska para z swoim równie boskim poczuciem humoru.