Absolutnie najlepsi są Phoebe i Cole. Całe życie czekalam żeby ktoś zrobił w serialu czy filmie taki wątek:zakazana miłośc,kocham cie ale musze cie zabic;) i na dodatak są tacy piękni oboje;D
Ja również ich lubie, ale według mnie najlepszą parą w serialu jest Leo i Piper. Pozdrawiam ;)
Według mnie także Leo i Piper. Ich miłość jest prawdziwa i piękna. To jest najlepsza para!!!!!!!
zgadzam się LEO I PIPER forever!!!! Dla mnie to jeden z najlepszych wątków w serialu. No i Leo jest taki boski ;D
też tak uważam. Piper i Leo to najlepsza para z Charmed. Phoebe i Cole też są super...ale nic nie pobije jakże romantycznej historii Piper i Leo. Uwielbiam każdy odcinek w którym on są szczęśliwi...
Piper i Leo to według mnie jedna z najlepszych par filmowych i serialowych jakie widziałam!!!!!!!!!!!!! bardzo wzruszyła mnie ich historia...i zawsze bedzie wzruszać...;)))
bardzo lubie cole i Phoebe mysle ze to fantastyczna para!!!!
Ale Leo i Piper tez sa oki:)
pozdrawiam serdecznie:D
Phoebe i Cole to ładna para, ale mi się bardziej podoba związek Piper i Leo :-) Tymbardziej, że w końcu Phoebe będzie z Coopem. I naprawdę podoba mi się Phoebe + Cole. Ten związek sprawia, że serial jest ciekawszy =) Po prostu związek Piper + Leo jest... spokojniejszy. To prawdziwa miłość, której nawet taki przystojniak jak Dean nie przerwie ;-) A u Phoebe i Cola: ,,za ile miesięcy wrócisz", ,,czy demony cię nie zgładzą", ,,kocham cię ale muszę cię zabić" itp. - to utrzymuje w napięciu, podnosi poziom adrenaliny, ale IMHO prawdziwy związek powinien być spokojniejszy. To naprawdę piękna para, ale jeśli chodzi o stały związek - to po prostu wybieram Piper i Leo! Są cool parą! Żałuję tylko, że nie będą mieli córeczki, a dwóch synów.
Najlepszą parą są zdecydowanie Piper i Leo. Lubiłam też Prue i Andy'ego, ale Cole i Phoebe też są całkiem fajni =))
Najlepszy związek to był pomiędzy Piper i Leo... Wiadomo wzieli ślub mają dzieci etc. Phoebe i Cole to trudny związek pełen nieszczęść i tragedi, ale jeszcze nieszczęśliwszy był związek Prue i Andy'ego :( Obydwoje zgineli i nigdy wprost nie powiedzieli sobie, że naprawde to siebie nawzajem najbardziej kochali... Chyba, że po śmierci Andy'ego w finale 1 sezonu... Dlatego też myśle, że najlepszą parą byli Piper i Leo... :)
Dla mnie Phoebe i Cole są naj,naj i jeszcze raz naj.Taka seksowna namiętna para,zakazana miłość itd.Tylko potem to mi się już nie podoba,że Phoebe zabije Cola i w ogóle zakończenie tej historii,jak bym była scenarzystą,to bym to zakończyła w stylu"żyli długo i szczęśliwie".
zgadzam się z tobą 'izabelaxxx', mi tez sie nie podoba jak to skonczyli. w koncu to nie byla wina Cole'a że the source nim zawładnął. Phoebe powinna mu wybaczyć tym bardziej że nigdy nie przestała go kochać;/
A tak na marginesie to powinni(scenarzyści) ocalić chociaż dziecko
pzdr
kur...a ten serial jest tak poj...any ze aż mi szkoda gadać a najbardziej to szkoda mi was że tak sie nim podniecacie
Prosze noe obrazaj ludzi , korzy maja wlasne zdanie aha i ten serial nie jest taki jaki myslisz .
Aha Piper i Leo beda mieli coreczk Melinde czytalam :) .
to czemu sie nim interesujecie i siedzicie na tym forum, skoro was nie interesuje? :/
dla mnie Pheobe i Cole to najlepsza para.
a co to Alyssy i tym podobnych to radze ich ignorowac, to najlepsza metoda:)
Dla mnie Piper i Leo to najlepsza para :) Dużo przeszli żeby byc razem i im się udało. Na drugim miejscu Phoebe i Cole :)
A co do anty fanów wszelkiego rodzaju : Jeżeli uważacie ,że ten serial to idiotyzm to po co zawracacie sobie głowę wchodzenie na forum tego serialu?
Rozumiem ,że możecie wyrazic tu swoje zdanie ,ale wystarczy raz powiedziec ,że ten serial Ci się nie podoba z jakiś powodów i zakończyc.
Po co się udzielacie w co drugim temacie ,jeżeli ten serial to dla was dno?
Alyssa jak sama nazwa widać , że lubi tą aktorkę . To czemu obraża jej film . ? to pewnie jakaś idiotka .
Moją parą ulubioną też są PIPER I LEO . Oni są boscy . !
A czemu nikt nic niemówi o Paige i Henrym . ? Oni też będą bombowi .