PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Witam!
Mam ogromną prośbę :) Lubię bardzo czarodziejki, ale od poniedziałku mam N satelitarną i nie ma tam polsatu. Jest za to kanał Sci Fi channel i tam lecą czarodziejki. Lecą codziennie, nawet w tej chwili, ale nie mogę dojść do ładu co to za seria? Jest nowa siostra Peige. Ale i Cole. Był też odcinek, gdzie Peige brała ślub. Nie było Leo ( gdzieś zniknął i Piper myślała, że jeśli zlikwidują Triadę to wróci, ale nie wrócił ) Myślałam może, że to jakieś wcześniejsze, ale byli też obaj synowie Piper i Leo. Był też ten Kupidyn co niby w nim ma zakochać się Phoeby. I teraz zastanawiam się co jest co :) W Polsacie lecą części z tym drugim synem P&L i która to jest część? A na Sci Fi channel lecą z Colem i która to też jest część? Najśmieszniejsze jest na tym kanale to, że leciał ten odcinek ze ślubem, a teraz lecą jakieś właśnie z Colem. To chyba też różne serie tak?
No nie mogę dojść z tym do ładu :)
Pozdrawiam

ninieczka

Witam!
Na polsacie leci obecnie seria szósta, na Sci Fi channel od poniedziałku do piątku o 9:00, 10:00, (powtórki odcinków, które leciały rano) 16:00 i 17:00 leci seria czwarta, natomiast w czwartek o 21:00, 22:00, sobotę (powtórki z czwartku) o 18:00, 19:00 i w niedzielę (powtórki z czwartku) o 15:00 oraz 16:00 leci seria ósma.
Również pozdrawiam.