PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=664652}

Czarownice z East Endu

Witches of East End
2013 - 2014
7,1 7,0 tys. ocen
7,1 10 1 7015
Czarownice z East Endu
powrót do forum serialu Czarownice z East Endu

Hej wie ktoś gdzie można obejrzeć dzisiejszy odcinek ?

ocenił(a) serial na 8
Kamila9191

nie ma jeszcze online :/

ocenił(a) serial na 5
Kamila9191

5 odcinek chyba w następnym tygodniu dopiero

ocenił(a) serial na 5
Kamila9191

Kamila poklikaj trochę zanim zadasz takie żenujące pytanie - trailer na YouTube pokazuje ze kolejny odcinek będzie09.08

ocenił(a) serial na 5
fajnyborys

dlaczego żenujące? według Filmweb'u odcinek 5 był wyemitowany 03.08, dlatego żenująca i po części chamska jest tylko i wyłącznie twoja odpowiedź

piotrek7794

Dokładnie, ja tak samo najpierw sprawdzam Filmweb a później zwiastun. Osobie powyżej radzę się zastanowić 10 razy nim zrobi znów z siebie błazna !!!

fajnyborys

Nie wszyscy oglądaja zwiastuny kolejnych odcinków, a według filmweb odcinek był wyemitowany..

ocenił(a) serial na 8
Kamila9191

wgl to jest nawet dziwne że nagle tak zmienili, zna może ktoś przyczynę tego ????

fajnyborys

Praktycznie nikt nie ogląda jakichś tam zapowiedzi odcinka, chyba że bardzo nie może się doczekać co dalej, a skoro według filmwebu odcinek został już wyemitowany, to mogła nie wiedzieć, że go jeszcze nie ma. Nie rób z nikogo idioty na siłę.

ocenił(a) serial na 10
DagnaMara

Fakt faktem.. nie orientuje się w emitowaniu odcinków, ponieważ nie oglądam nigdy promo. Co dziwniejsze, odcinek miał być 03.08, jest 10.08 i nadal nic. Wydaje mi się, że jest jakaś dłuższa przerwa. Nie mniej jednak postanowiłam obejrzeć promo, dwie rzeczy mnie zainteresowały. Po pierwsze "in two weeks" - mam tłumaczyć to, że za dwa tygodnie? wtedy byłoby to logiczne, że jest owa przerwa i dlatego cisza z piątym odcinkiem.
CYTAT: "Kamila poklikaj trochę zanim zadasz takie żenujące pytanie - trailer na YouTube pokazuje ze kolejny odcinek będzie09.08"
Po drugie to na końcu 9/8c to nie jest data z tego co wiem, więc tak jak napisałeś, że odcinek będzie 09.08.. mamy 10.08 i odcinka nie ma. To są jakieś oznaczenia czasowe związane ze strefami czasowymi. W Ameryce ludzie mieszkający w strefie wschodniej będą oglądać o 9:00 wieczorem, natomiast Ci "środkowi", będą oglądać o 8:00 wieczorem. Ale ogólnie rzecz biorąc wszyscy będą oglądać w tym samym czasie. ;) Więc to jest pewnie tylko taka informacja rozjaśniająca, aby nie było wątpliwości.

Horny

To chyba było do fajnyborys ;)

ocenił(a) serial na 10
DagnaMara

Tak, tak. :) na szybko, z przyzwyczajenia kliknęłam "odpowiedz" pod Twoim postem, bo był ostatni. :) ale wszystkie informacje, które chciałam przekazać były do fajnyborys.

ocenił(a) serial na 10
fajnyborys

I tak jeszcze od siebie dodam, że radzę najpierw nauczyć się interpretować promo, a potem robić z siebie wszechwiedzącego. Dziewczyna się normalnie spytała, więc należy jej się normalna odpowiedź. Pomijając, że tego Twojego 09 sierpnia musiałam się w promo doszukiwać, po czym zobaczyłam 9/8c, które uznałeś za dzień i miesiąc, nie wiedząc nawet co to za oznaczenie. Jak widać to z datą nie ma nic wspólnego, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.

ocenił(a) serial na 8
Kamila9191

2x05 odcinek już jest na ekino tylko po angielsku

ocenił(a) serial na 10
kuba8342

Na i i t v. i n f o też już jest, dodany 10 godzin temu. :) lada moment zapewne pojawią się napisy. :)

ocenił(a) serial na 7
kuba8342

a czy jest gdzieś już z napisami ?

ocenił(a) serial na 9
storczyk1234567

http://www.kinosik.pl/witches-of-east-end/czarownice-z-east-endu-witches-of-east -end-sezon-2-odcinek-5/