PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=664652}

Czarownice z East Endu

Witches of East End
2013 - 2014
7,1 7,0 tys. ocen
7,1 10 1 7015
Czarownice z East Endu
powrót do forum serialu Czarownice z East Endu

Ogółem serial jako tako nawet fajny, zapowiada się dobrze, ale jednak "magiczne efekty" czasami
są tragiczne i aż rażą w oczy. Też Wam to przeszkadza czy zbytnio nie zwróciliście na to uwagi? ;p

ocenił(a) serial na 8
Vesale

Nie jest tak źle, widziałam tysiące gorszych efektów w naprawdę fajnych serialach, np. "Przygodach Merlina". Ogólnie efekty nie przeszkadzają, nie rażą. Kilka nawet całkiem mi się podobało. Trzeba przyznać, że pierwsze sezony zazwyczaj mają mały budżet, dopóki oglądalność nie zadowoli ludzi z góry. Reasumując, naprawdę nie jest źle.

ocenił(a) serial na 1
Vesale

Przeszkadza :/ przez to serial wydaje sie słaby, a nawet dziecinny

ocenił(a) serial na 8
Vesale

Też to zauważyłem po paru odcinkach. Czasami naprawdę są bardzo słabe, choć zdarzają się i lepsze. Może w 2 sezonie to się poprawi. Tak jak pisze Nike 126, pierwsze sezony mają zazwyczaj mały budżet.

Vesale

Przy 1 sezonie nowego serialu zawze budżet jest ograniczony,
Na szczęście oglądalność 1 seri zadowoliła producentów, wiec pewnie popracują nad wyokością budżetu na 2 sezon i bedzie lepiej :)

Rated_R_

Jestem po 3 odcinkach i jest spoko, czytalem ksiazke i zauwazylem wielk podobienstw, co jest oczywiscie na +
jedyna rzecz ktora mnie martwi to sciezka dzwiekowa, muzyka wgl. mi nie pasuje, mam wrazenie , ze wszystkie sceny np walki czy niektore momenty w ktorych konczy sie dany odcinek powinny dostac lepszy podklad muzyczny, Once upon a time tez nie mial zbyt wysokiego budzetu a muzyka tam swietnie pasuje i da sie poczuc ten klimat magii itp a w czarownicach tego nie ma, czy jest ktos kto podziela moje zdanie?

ocenił(a) serial na 7
Vesale

Ja również mam nadzieję, że w drugim sezonie efekty będą lepsze. Zdecydowanie sama fabuła całkiem ciekawa ale te niektóre magiczne sztuczki momentami są żenujące. Drugi sezon zapowiada się obiecująco więc miejmy nadzieję, że zostaniemy mile zaskoczeni efektami jaki muzyką.