PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=664652}

Czarownice z East Endu

Witches of East End
2013 - 2014
7,1 7,0 tys. ocen
7,1 10 1 7015
Czarownice z East Endu
powrót do forum serialu Czarownice z East Endu

Jak dla mnie najlepszy odcinek całej serii.Wszystko się pogmatwało.W dużym skrócie
Killian i Freya nie mieli swojego happy endu,choć ta porzuciła narzeczonego w dniu ślubu.Dash imponujący rzut braciszkiem.:) Penelope zginęła,cieszę się,że nie będzie kontynuacji jej bohaterki,bo szczerze działała mi na nerwy.Ingrid otworzyła portal i w następnej serii może zrobić się niefajnie.A Wy co sądzicie?

Wazzzka

Myślicie, że Dash zabił Killiana?

xkathy

Mi się wydaje, że Killian musi żyć, ponieważ przez cały sezon oglądaliśmy zmagania Freyi przy wyborze tego jedynego. A skoro Killian jest jej prawdziwą miłością to przynajmniej mam nadzieję, że on przeżyje. :) Ma za duże znaczenie w jej życiu. :D

Fairy_tales

Wiecie może już coś na temat 2 sezonu ? :)

kasia989816

nie rozumiem... to 1 sezon miał tylko 10 odc ?? nie 22 albo 13 jak inne seriale ?? to kiedy w ogóle będzie 2 sezon jakos w styczniu czy w ogole na jesień??

ocenił(a) serial na 8
kasia989816

http://tvline.com/2013/11/22/witches-of-east-end-season-2-renewed-lifetime/ Wiadomo, że przedłużyli, ale nie wiadomo kiedy będzie drugi sezon. Ale mam nadzieję, że niedługo, bo jestem bardzo ciekawy co to za postać wychodziła z portalu. A tak wgl, to dlaczego Dash ciągle żyje? Przecież dotknął tej roślinki śmierci...

michaello114

Pewnie tą postacią będzie ich brat ;)

spyro0

Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym "ich bratem" pls?? Czyj brat? Jestem trochę w tyle z oglądaniem :) thx.

ocenił(a) serial na 6
zgadnij_kto

Brat Ingrid i Frei, ich mama - Joanna zostawiła go w innym świecie lub on nie chciał iść z nią :) Nie wiadomo dlaczego tak się stało :) Przeszłość Joanny i Wendy jest trochę za mało wyjaśniona i znamy szczegółów :)

ocenił(a) serial na 6
sylwiawozniak45

nie znamy *

sylwiawozniak45

dzięki :)

ocenił(a) serial na 6
spyro0

Albo ojciec może być tą postacią :)

ocenił(a) serial na 8
michaello114

Dash żyje bo Freya przygotowała wtedy lekarstwo na tą zabójczą roślinkę i podała sobie, jemu i tej lekarce jako drinka :)

użytkownik usunięty
love_books

Ale w którymś z kolejnych odcinków ponownie dotknął tą roślinkę i chyba ją nawet zabrał ;)
Z pewnością postacią wychodzącą z portalu będzie brat i wydaje mi się że będzie na nie wściekły, że go tam trzymała i tym oto sposobem mam czarny charakter 2 sezonu :D i pewnie Dash również zrobi swoje z mocami które dostał,bo śmierci mamusi :P

ocenił(a) serial na 8

możliwe, że ją dotknął ale Wendy mówiła, że ta mikstura działa tak jak szczepionka - czyli raz przyjmujesz i działa przez parę lat.

ocenił(a) serial na 8

No, 99% że to ich brat. Ale jestem ciekawy o co chodziło z tym, że Joanna powiedziała, że nie zostało jej dużo czasu(to było wtedy jak zabiły już Athenę i Wendy zapytała Joannę, czy Athena otruła ją argentum)

michaello114

ponieważ jest podtruta argentium, które ciągle krąży w jej żyłach

ocenił(a) serial na 8
anchema___

no ale to znaczy, że ona umiera?

michaello114

prawdopodobnie, Wendy mówi "to jedna z niewielu trucizn które mogą cię zabić", na pewno czasowo "odbiera" nieśmiertelność i bardzo osłabia - dlatego Penelope podtruła nim Joannę, żeby ją potem porostu powiesić

ocenił(a) serial na 8
anchema___

No tak... to ona już nie będzie nieśmiertelna??? Smutne...

michaello114

pojęcia nie mam, to jedna z głównych bohaterek więc na pewno jej nie uśmiercą, może to z niej jakoś "wypompują"

ocenił(a) serial na 8

Zwłaszcza że w książce to on był złym charakterem. Bardzo prawdopodobne, że będzie chciał zemścić się za śmierć matki. Porzucenie go przez Freyę byłoby tylko kolejnym bodźcem.

ocenił(a) serial na 7
michaello114

Tak jak juz ktoś pisał, mozliwe że to barciszek

ocenił(a) serial na 7
michaello114

mnie sie wydaje ze z portalu wyjdzie ojciec Penelope/Atheny- Archibald (wbrew wszystkiemu) :)

michaello114

Jeśli ten portal prowadził do Asgardu tak jak było to caly czas mówione to osoba która z niego wyjdzie to na pewno:
Thor - God of Thunder :P może ewentualnie Loki :P

ocenił(a) serial na 6
kasia989816

Stacja Lifetime zamówiła 22 listopada 2013 roku 2 sezon Witches of East End, który będzie się składał z 13 odcinków.
Nie wiadomo kiedy premiera :/

ocenił(a) serial na 9
kasia989816

Wiadomo na razie, że 2 sezon swoją premierę będzie miał w 2014 roku i będzie zawierał 13 odcinków :)

ocenił(a) serial na 7
xkathy

Myślę,że nie.Zbyt przystojny jest, żeby usunęli go z serialu.:)

Wazzzka

pewnie straci pamięć znając kreatywność scenarzystów :/

ocenił(a) serial na 7
kasia989816

Też tak myślę.:)

kasia989816

Pomyślałam dokładnie o tym samym. :) Że może ktoś go znajdzie, jakaś ekipa ratownicza i okaże się, że Killian ma amnezję. :P No i pewnie przez kolejny sezon będzie on do Freyi wracał....

Fairy_tales

i na końcu się spotkają (wezmą slub na łódce) zabiją Dasha ,który pewnie będzie chcial dokończyć dzieło mamusi i wszyscy bedą szczęsliwi

ocenił(a) serial na 7
xkathy

Zabić to może nie zabił, ale uderzenie było z impetem co może odbić się czkawką w formie amnezji..

xkathy

pewnie go nie zabił, ale nie był zbytnio zdziwiony że ma moce:)

kaziulla17

jak nie był zdziwiony jak patrzył się nie raz na swoje łapy

ocenił(a) serial na 10
Marko81

Gdy Penelope zostaje wrzucona do ognia zaczyna się piosenka. Czy ktoś mógłby podać jej tytuł i wykonawcę? Z góry bardzo dziękuję :)

pleasure3

Chelsea Wolfe - We Hit a Wall :)

ocenił(a) serial na 9
xkathy

Nieeee, na pewno nie :D Zbyt przystojny i zbyt główna postać moim zdaniem :)

Wazzzka

idąc najprostszą drogą oporu to pewnie z portalu wyjdzie braciszek Frei i IIngrid, a przy bardziej skomplikowanej akcji to będzie zapewne wróg nr 1en 2go sezonu