Jak dla mnie najlepszy odcinek całej serii.Wszystko się pogmatwało.W dużym skrócie
Killian i Freya nie mieli swojego happy endu,choć ta porzuciła narzeczonego w dniu ślubu.Dash imponujący rzut braciszkiem.:) Penelope zginęła,cieszę się,że nie będzie kontynuacji jej bohaterki,bo szczerze działała mi na nerwy.Ingrid otworzyła portal i w następnej serii może zrobić się niefajnie.A Wy co sądzicie?
Mi się wydaje, że Killian musi żyć, ponieważ przez cały sezon oglądaliśmy zmagania Freyi przy wyborze tego jedynego. A skoro Killian jest jej prawdziwą miłością to przynajmniej mam nadzieję, że on przeżyje. :) Ma za duże znaczenie w jej życiu. :D
nie rozumiem... to 1 sezon miał tylko 10 odc ?? nie 22 albo 13 jak inne seriale ?? to kiedy w ogóle będzie 2 sezon jakos w styczniu czy w ogole na jesień??
http://tvline.com/2013/11/22/witches-of-east-end-season-2-renewed-lifetime/ Wiadomo, że przedłużyli, ale nie wiadomo kiedy będzie drugi sezon. Ale mam nadzieję, że niedługo, bo jestem bardzo ciekawy co to za postać wychodziła z portalu. A tak wgl, to dlaczego Dash ciągle żyje? Przecież dotknął tej roślinki śmierci...
Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym "ich bratem" pls?? Czyj brat? Jestem trochę w tyle z oglądaniem :) thx.
Brat Ingrid i Frei, ich mama - Joanna zostawiła go w innym świecie lub on nie chciał iść z nią :) Nie wiadomo dlaczego tak się stało :) Przeszłość Joanny i Wendy jest trochę za mało wyjaśniona i znamy szczegółów :)
Dash żyje bo Freya przygotowała wtedy lekarstwo na tą zabójczą roślinkę i podała sobie, jemu i tej lekarce jako drinka :)
Ale w którymś z kolejnych odcinków ponownie dotknął tą roślinkę i chyba ją nawet zabrał ;)
Z pewnością postacią wychodzącą z portalu będzie brat i wydaje mi się że będzie na nie wściekły, że go tam trzymała i tym oto sposobem mam czarny charakter 2 sezonu :D i pewnie Dash również zrobi swoje z mocami które dostał,bo śmierci mamusi :P
możliwe, że ją dotknął ale Wendy mówiła, że ta mikstura działa tak jak szczepionka - czyli raz przyjmujesz i działa przez parę lat.
No, 99% że to ich brat. Ale jestem ciekawy o co chodziło z tym, że Joanna powiedziała, że nie zostało jej dużo czasu(to było wtedy jak zabiły już Athenę i Wendy zapytała Joannę, czy Athena otruła ją argentum)
prawdopodobnie, Wendy mówi "to jedna z niewielu trucizn które mogą cię zabić", na pewno czasowo "odbiera" nieśmiertelność i bardzo osłabia - dlatego Penelope podtruła nim Joannę, żeby ją potem porostu powiesić
pojęcia nie mam, to jedna z głównych bohaterek więc na pewno jej nie uśmiercą, może to z niej jakoś "wypompują"
Zwłaszcza że w książce to on był złym charakterem. Bardzo prawdopodobne, że będzie chciał zemścić się za śmierć matki. Porzucenie go przez Freyę byłoby tylko kolejnym bodźcem.
mnie sie wydaje ze z portalu wyjdzie ojciec Penelope/Atheny- Archibald (wbrew wszystkiemu) :)
Jeśli ten portal prowadził do Asgardu tak jak było to caly czas mówione to osoba która z niego wyjdzie to na pewno:
Thor - God of Thunder :P może ewentualnie Loki :P
Stacja Lifetime zamówiła 22 listopada 2013 roku 2 sezon Witches of East End, który będzie się składał z 13 odcinków.
Nie wiadomo kiedy premiera :/
Wiadomo na razie, że 2 sezon swoją premierę będzie miał w 2014 roku i będzie zawierał 13 odcinków :)
Pomyślałam dokładnie o tym samym. :) Że może ktoś go znajdzie, jakaś ekipa ratownicza i okaże się, że Killian ma amnezję. :P No i pewnie przez kolejny sezon będzie on do Freyi wracał....
i na końcu się spotkają (wezmą slub na łódce) zabiją Dasha ,który pewnie będzie chcial dokończyć dzieło mamusi i wszyscy bedą szczęsliwi
Zabić to może nie zabił, ale uderzenie było z impetem co może odbić się czkawką w formie amnezji..
Gdy Penelope zostaje wrzucona do ognia zaczyna się piosenka. Czy ktoś mógłby podać jej tytuł i wykonawcę? Z góry bardzo dziękuję :)