PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=664652}

Czarownice z East Endu

Witches of East End
2013 - 2014
7,1 7,0 tys. ocen
7,1 10 1 7015
Czarownice z East Endu
powrót do forum serialu Czarownice z East Endu

trzy czarownice, matka rzuciła na swoje córki czar by te nie dowiedziały się kim są.. i nagle wszystko wychodzi na jaw. Podobna fabuła do Czarodziejek, ale na pewno nie ten sam poziom

ocenił(a) serial na 7
piotrek7794

Czarodziejki są bezkonkurencyjne;)! Pomimo takiej technologii, wszystkie efekty są zbyt sztuczne.

ocenił(a) serial na 5
anetapaw1

dokładnie czarodziejki są bezkonkurencyjne, myślałem że tylko mi przeszkadzają te sztuczne efekty....

ocenił(a) serial na 6
piotrek7794

Kopia ? Równie dobrze można by napisać o innych serialach kryminalnych/medycznych że są kopiami czegoś. Np. taki dr House może być w pewnym stopniu kopią dr Coxa ze Scubs. Zresztą Witches of East End jest robiony na podstawie powieści de la Cruz, natomiast Czarodziejki były zwykłym serialem fantasy - nie były na podstawie czegoś, przynajmniej tak pamiętam.

ocenił(a) serial na 7
Kovalem

Tak, to prawda. Pomimo podobnej tematyki seriale są całkowicie inne. Chodziło raczej o porównanie efektów specjalnych ;)

ocenił(a) serial na 9
anetapaw1

Wiadomo, że to serial z dość niskim budżetem i nie ma co liczyć na efekty pokroju gry o tron.

ocenił(a) serial na 9
piotrek7794

zaedna tam kopia. czarownice sa bardziej mroczne i na pewno o wiele mniej cukierkowe niz czarodziejki. to serial dla starszego widza. i nie ma tu wampirow.... :PP

piotrek7794

Jak na moje Charmed nie da się oglądać, próbowałam.