JAK TO MOŻLIE ŻE WNDY NIE ŻYJE :"( TEN SERIAL STRACIŁ DLA MNIE
ZNACZENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tzn może nie w tytule ale na pierwszej stronie.... do tego służy oznaczenie "Uwaga spoiler"
Myśle że Wendy wróci , za to że oddałą życie Toniemu , nie sądze aby na stałe uśmiercili tak ważna postać . Ja jestem wściekła za zamiane Dasha i Killiana :<
Przecież ewidentne jest, że ta aktorka jeszcze się pojawi. Trafiła do podziemia, gdzie spotkała swoją drugą siostrę. Zapewne w kolejnym sezonie w jakiś sposób przywrócą ją do życia, ale przez jakiś czas będziemy oglądać konfrontację z tajemniczą złą (?) siostrą.
Serial skończył się sporą niewiadomą na wielu wątkach. Wiadomo coś na temat 3 sezonu, kiedy zaczną się do niego zdjęcia ? Bo nigdzie nie znalazłam wzmianki
Losy serialu niestety nie są jeszcze przesądzone. Był spore spadki oglądalności, ale serial nadal ma szansę. Fani nie zamierzają jednak czekać i już podpisują petycję: http://www.ipetitions.com/petition/renew-witches-of-east-end
Mam nadzieję, że jednak kolejny sezon będzie, bo drugi był sto razy lepszy niż pierwszy, wciągnął mnie i zakończył się na wielu niewiadomych, które mogą być podłożem pod ciekawe wątki :)
W pełni się z tobą zgadzam. Za dużo nadpoczęli wątków w finale drugiego sezonu, żeby to tak teraz zostawić bez odpowiedzi. Przynajmniej ja sobie to tak tłumaczę ;) ale rozumiem jeśli przez kiepskie wyniki oglądalności nie reaktywują serialu :( chociaż będzie mi przykro i na pewno pozostanie niedosyt.
Co za głupi dzieciak. Jak nie masz nic ciekawego do napisania, to nie wal takiego spoilera ;/
Odezwała się "dorosła" jak nie chcesz spoilerów to się nie wchodzi na takie strony.
Yhym. Powtarzam: Jak nie masz nic ciekawego do napisania, to nie pisz.
To jest portal służący do dyskutowania na różne tematy, to jest portal służący do oceniania filmów i seriali, a także aktorów i aktorek. To jest multizadaniowy portal, dlatego przy tworzeniu wątków dodano opcję ,,spoiler", żeby ten kto tworzy wątek mógł z niego korzystać. Nie myl tego z jakimś forum o serialach, gdzie faktycznie wchodzi się tylko po to, żeby sobie pospojlerować. Tutaj każdy ma prawo wejść i nie tylko w celu dowiadywania się, co było w odcinku. Bo może niektórzy chcą poznać obsadę, muzykę odcinka albo spytać o fragment odcinka. A znajdzie się taki ktoś, jak Ty i walnie spoiler wielkimi literami. Po prostu mogłabyś przeprosić a nie kozaczyć. Niektórym osobom zepsułaś cały finał.
Przeprosić???? Sorry, ale to ty mnie obraźiłąś więc nie mów mi że to ja mam kogoś przepraszać.
Bo rzuciłaś takiego spojlera publicznie! Tak się nie robi. Nawet nie wiadomo po co taki temat tworzyć skoro nie zawiera żadnej konstruktywnej opinii. A to że tobie się coś nie podoba, to kogo to obchodzi? Tylko forum zaśmiecasz i w dodatku psujesz oglądanie. Wendy jest tam najlepszą bohaterką a taki spojler psuje wszystko.
Powinnaś przeprosić wszystkich tych, którzy to przeczytali niechcący, ponieważ rzuca się w oczy nawet nie wchodząc w ten wątek. Nie mówiłam, żebyś przepraszała mnie.
Ile śmierci w tym finale.. śmierć dziadka oczywiście na plus, co do Fredericka to mam mieszane uczucia, natomiast śmierć Wendy najbardziej mnie poruszyła, miałam świeczki w oczach na tej scenie. Chociaż wydaje mi się, że w kolejnym sezonie powróci do życia, to jednak nie wiadomo jak to się potoczy, ale wierzę.. jest to postać, którą darzę największą sympatią. Trochę bez sensu jakby jej miało już nie być.
Dash to jest jednak dupek. Niby pomaga, potrafi zrobić coś dobrego, ale jak już coś mu nie pasuje to kombinuje. Ta zamiana Dasha z Killianem nie jest dla mnie czymś wow, bardziej czuje się poirytowana i wkurzona, że będę musiała teraz oglądać to na ekranie w następnym sezonie. -.-