PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=664652}

Czarownice z East Endu

Witches of East End
2013 - 2014
7,1 7,0 tys. ocen
7,1 10 1 7015
Czarownice z East Endu
powrót do forum serialu Czarownice z East Endu

Opinie na temat odcinka 8.
Odcinek moim zdaniem dobry, w końcu wyjaśnia się sprawa twarzy starej kobiety u Evy.
Dash i Ingrid nie kupuję tego, dobrze że dowiedziała się że z niego niezły morderca się robi :D
Ciocia Wendy ojoj ciekawe co będzie się działa z jej facetem, niezłą miał minę jak ją zobaczył . Jak
zobaczyłam Frey która leciała do Killiana miałam chwilą myśl że może to Eva przybrała jej postać
żeby się bardziej postarała i dał jej to dziecko :D
Jestem ciekawa co dalej będzie z Frederickiem on ma czasem taki obłęd w oczach.

Kamila9191

Miałam identyczne myśli :) Co do Frey'i i Killian'a to pomyślałam, że to Eva w momencie gdy leżeli na kocu i Freya spojrzała na niego. Denerwuje mnie już ten trójkąt. Niby miał w nagraniu, że nie kocha Evy, a i tak od niej nie odszedł od razu! Ja rozumiem, że muszą
robić tak scenariusz aby nie wyszło wszystko od razu, bo byłby koniec filmu, ale dla mnie już to jest naciągane :(
Co do Ingrid i Dash'a: nie miałabym nic przeciwko jakby byli razem, ale z początku jakoś mi się to nie podobało.
Co do Frederica: on za to w ogóle mi nie pasuje do tego filmu :/ tu niby chce być dobry, a z drugiej strony wychodzi z niego to zło.... Nie wiem, może z czasem się rozkręci :)

ocenił(a) serial na 5
agusia_kott88

Powiało znowu nudą i poszło w melodramat i skąd nagle wzięła się babcia- córa której do tej pory nie było ?