Stacja kablowa Lifetime zamówiła drugi sezon serialu, który powróci z 13 nowymi odcinkami w 2014 roku.
Źródło:
http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/lifetime-renews-witches-east-end-6593 65
niech szybko kręcą, coby nasze ukochane "staruszki" się nie posypały...
i nie mam nic złego na myśli - jako nieśmiertelna - Julia/Joanna- nie powinna się zmieniać....
spoiler
I fajnie gdyby Madchen/Wendy została, ale to oznacza, że pomimo, że umierała co krok, jej ostatnie życie będzie 'forever', albo znajdą jakiś kruczek...
ja tak samo... Wendy jest najlepsza.... ;/ mam nadzieję, ze 'znajdą jakiś kruczek' ... :)
Ooo bardzo sie ciesze, gdyz serial wciagnął mnie niesamowicie..:) I tak Wendy jest bardzo ciekawa i klimatyczna postacia, ale rowniez i nasze siostry odgrywaja kluczowa role :) I przystojniacy ^^
Cały czas zastanawiam się co z Wendy, uśmiercenie jej byłoby błędem.
Co do drugiego sezonu, to ciekawe czy będzie kontynuacją pierwszego czy tez może będzie o nowym życiu dziewczyn...
mam nadzieje, że bedzie jednak kontunuacją :)
co do Wendy... jak zobaczyłem jak ją wyrzuciła jej siostra za to, ze niby zabiła Ingrid... jak zobaczyłem wtedy jej mine, to po prostu tak mi sie smuto zrobiło, że masakra ... :) i ten czerwony medalion... po prostu gwóźdź do trumny :<
I dobrze! Pierwsze odcinki były tragiczne ale z tygodnia na tydzień seria robi się świetna, a szczególnie Ciocia Wendy!