PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=664652}

Czarownice z East Endu

Witches of East End
2013 - 2014
7,1 7,0 tys. ocen
7,1 10 1 7015
Czarownice z East Endu
powrót do forum serialu Czarownice z East Endu

Czy ktoś się orientuje co za aktorka gra postać Evy? Wiem, że widziałam ją w jakimś filmie, ale nie mogę sobie
przypomnieć w jakim :/
A tak poza tym czy tylko mnie ona tak denerwuje w tym filmie? :(

ocenił(a) serial na 5
agusia_kott88

Chyba mozna to sprawdzic w "obsada" ?Ale pewnie sie myle.

agusia_kott88

Mam dokładnie to samo! Też ją gdzieś widziałam, ale nie wiem gdzie. Ciągle mnie to dręczy jak na nią patrzę ;)

A w obsadzie niestety się nie pojawia...

ocenił(a) serial na 4
agusia_kott88

Bianca Lawson -> http://www.filmweb.pl/person/Bianca+Lawson-40060. Nic dziwnego, że ją kojarzysz. Grała we wszystkich tych serialach dla młodzieży - "Pamiętniki Wampirów", "Słodkie kłamstewka", "Teen Wolf". Wszędzie się wciśnie z tym swoim głosem na haju. Irytująca postać.

Goszka_

Dzięki wielkie :) oglądałam tylko PLL więc pewnie stamtąd ją skojarzyłam :)

agusia_kott88

Źle napisałam :) oglądam na bieżąco wampiry, ale jej tam w ogóle nie kojarzę. Ponoć grała Bennetówne, ale nawet jej nie zapamiętałam z TVD. Pamiętam ją tylko z PLL . Ale i tak czuję niedosyt ponieważ jakoś czuję, że widziałam ją w jakimś innym filmie, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć w jakim :/

ocenił(a) serial na 6
agusia_kott88

W Wampirach grała w 1 sezonie w retrospekcjach, czarownicę, która pomagała Katherine, kiedy tam przebywała u Salavatorów ;)

ocenił(a) serial na 4
pattricia

też wydawało mi się, że ją stamtąd kojarzę.. Ta czarownica to Emily Bennett (praprapra-babcia Bonnie), ta sama, która opętała Bonnie w odc. "History repeating itself" i pojawiała się potem jeszcze w odcinkach o Katherine..

agusia_kott88

ona grała już chyba wszędzie. XDDDDDDDDDDD

abra_kadabra_

może kojarzysz ją z W rytmie hip-hopu...

witold66

nie, mówię o serialach dla młodzieży. w PLL, TVD, TW, The Lying Game chyba, teraz WoEE.