PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88855
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

6 sezon? 

ocenił(a) serial na 7

Mimo, że serial miał się zakończyć na 5 sezonie, co jest zrozumiałe, są szanse na powstanie sezonu 6. Jak stwierdził Kapuściński 'Sprawdzamy, czy jest możliwość nakręcenia kolejnej serii'.

Jak dla mnie to zły pomysł. Gdyby w 5 sezonie było Powstanie, a 6 sezon traktował o czasach powojennych to byłby to dobry pomysł, ale dwa sezony wojennego serialu dziejące się po wojnie to przesada. Zresztą scenarzyści mogą pisać scenariusze na siłę, bez pomysłów i może być nudno, bo już w tej chwili widać powielanie schematów.

czarny88

Nie wykluczam, że sezon 6. powstanie jednak ten tekst o kobietach to zwykła prowokatorska informacja.
Dobrze byłoby zobaczyć sezon cofający do Powstania Warszawskiego. 6. sezon będący kontynuacją 5. z podobnymi wątkami raczej by nie wyszedł.

PiotrekGit

dzieki za cytowanie mnie ;)

moim zdaniem - jak juz kiedys napisałam ostatni odcinek tego serialu powinien nas przenieśc we współczesne czasy i pokazać że nadal pamietamy...

jak powiedział w jednym z ostatnich odcinków michał - Polska się jeszcze o mnie upomni - o was;)

a tak jeszcze jedno - bulwersujace jest to co działo się po wojnie z naszymi bohaterami!!! długo by pisać! mysle że 6 seria wcale nie byłaby naciagana - mowie to po obejrzeniu 5 serii!

pa;0

ocenił(a) serial na 10
domino

Serial się kończy i to widać. Niezależnie od tego, czy wszyscy zginą, czy jednak przeżyją CH dobiega końca i widać to po każdym odcinku, więc nie uwierzę, że w ogóle jest pomysł na szósty sezon...

Seba_stian

Też myślę, że wszystko zmierza do zamknięcia wszystkich wątków - wszystkich co trzeba nasi cichociemni odbiją/ zabiją. Chyba że scenarzyści zostawią przy życiu Zwonariewa, co by akurat było zgodne z życiorysem jego historycznego pierwowzoru ( którego notabene Zwonariew miał pozdrowić od Ady)...

ocenił(a) serial na 10
____agata____

Ja mam jedno przeczucie - bilet w jedną stronę

ocenił(a) serial na 8
domino

Wiadomo już coś więcej na temat ewentualnego powstania 6 serii?

domino

http://film.interia.pl/telewizja/news/czas-honoru-to-jeszcze-nie-koniec,1861111, 3604

będzie 6 sezon

ocenił(a) serial na 10
urga

No i dobrze potem7,8,9 ciągnąć to do oporu jak klan,dopóki oglądalność bedzie chociaż 1 milion to ok.

ocenił(a) serial na 7
bucak

serial jest świetny jak na polskie warunki, ale powiedzmy sobie szczerze co za dużo to nie zdrowo, najlepiej zęby zamiast 6 serii nakręcili pełnometrażowy film, taki sposób był by najlepszy jeśli chodzi o zakończenie nazwijmy to sagi.

ocenił(a) serial na 8
domino

Nawet jeszcze w połowie lat pięćdziesiątych , a więc 10 lat po wojnie, w lasach walczyli jeszcze partyzanci z sowietami. Spokojnie można by było nakręcić jeszcze ze 4 sezony, pytanie tylko czy warto ? Jeśli nie zabrakłoby pomysłów to czemu nie ? Tamte czasy były równie okrutne dla "żołnierzy wyklętych" jak czasy II WŚ, a powiedziałbym nawet, że jeszcze gorsze - bo polowali na nich inni Polacy.