PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88752
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

Nie wiem jak Was, ale już mnie wnerwia ten dzieciak. Obejrzałem przed chwilą 5 odcinek i znów ani jednego słowa nie powiedział. Ten wątek mnie najbardziej irytuje.

ocenił(a) serial na 6
bandofbrothers

To chyba dziewczynka jest.

cold_dog

To chłopiec jest :D hehe co nie zmienia faktu, że najgłupszy wątek jak na razie w tym serialu.

bandofbrothers

Podejrzewam ze to moze byc jakis podstawiony dzieciak do obserwacji. Mysle ze ta kulawa za "kromke chleba" kaze mu obserwowac i podsluchiwac matke Wandy. Ale moze za duzo kombinuje? poczekamy - zobaczymy

ocenił(a) serial na 4
hajtaler

Zgadzam się to strasznie wkurzający wątek z tym dzieciakiem jest......

ocenił(a) serial na 7
WOLVERINE55

Popieram. Ogólnie matka Wandy to zawsze ma pomysł od czapy, Czasami wydaję się że wszystko co złe to przez nią :)

bandofbrothers

No w koncu przemowil ten dzieciak (14listopada2010 po godz. 21.00), ale teraz gdzies "wsiąkł"..

rafalkowalski5453

Musieli dać dzieciaka takich dzieci dużo było w tamtych czasach sierot itp. Zazwyczaj żydowskie dzieci bały się odzywać bo nie znały dobrze polskiego. Na siłę się uczyły ,,Ojcze nasz''. Dziwie się ,że to jednak polskie dziecko.

ocenił(a) serial na 10
F_A_N_T_A_Z_J_A

Wsiąkł, bo przepadł w łapance . Ciekawe czy się odnajdzie .. Wkurzający to fakt, ale z bratem się choć uśmiałam jak lądował z tej szafy ;P

F_A_N_T_A_Z_J_A

musieli, nie musieli... oni zamiast skupić się na cichociemnych to by chcieli wszystkie możliwe wątki z drugiej wojny światowej poruszyć
a wątek z dzieciakiem dodali chyba tylko dlatego, że ewa wencel jest współscenarzystką i chciała jakoś swoją rolę rozbudować...