PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506885}

Czerwony orzeł

Águila roja
2009 - 2016
8,0 2,5 tys. ocen
8,0 10 1 2479
Czerwony orzeł
powrót do forum serialu Czerwony orzeł

Ciekawostki

ocenił(a) serial na 9

Trafiając na jeden z postów wpadło mi do głowy żeby założyć taki temat. JAk wiecie coś fajnego o serialu i aktorach to piszczcie.
Ja to nie wiem za wiele, ale chętnie się dowiem. Wiem np, ale to pewnie większość wie że siostra Alonsa też jest aktorką.

ocenił(a) serial na 9
lolita5

Nie wiem zo on tam mówi, ale w sobote widziałam tą scenę i się wkurzyłam.

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

nie wiem gdzie to zapisać, ale jakby ktoś chciał zobaczyć Javier'a Gutierreza (Satur) w innej roli dziś na TVE o 22:15 film z jego udziałem : Las manos del pianista :)

użytkownik usunięty
monica veronica

" Las manos del pianista " śmiesznie tam wypadł :)
Również polecam :)

A ja z nim oglądałam "Pokój Dziecięcy", co prawda nie do końca, ale zawsze coś.
Właśnie zauważyłam, że jest w obsadzie do filmu "Życie to jest to", który niedługo wejdzie do kin. *-*

użytkownik usunięty
Czerwona96Orlica

Ja też nie byłem zadowolony ;/

ocenił(a) serial na 10

http://www.ebay.com/itm/Colombian-coffee-Aguila-Roja-Imported-from-Colombia-500g -NIP-/220973660830?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33730e7a9e
hehe :)

ocenił(a) serial na 10
monica veronica

No nie...... hahahahaahah dobre :D

użytkownik usunięty
monica veronica

O Kurdę....... hihihihihih :)

ocenił(a) serial na 9
lolita5

Znalazłam stronkę z jakimś darmowym kursem hiszpańskiego. Jeszcze nie wiem czy dobry i przydatny ale będę próbowała się uczyć :D Oto ona dla zainteresowanych :http://www.ebrio.pl/

użytkownik usunięty
lolita5

Fajny ten kurs, może się zastanowię czy z niego skorzystać, co by to przetłumaczyć jest w sam raz :)

ocenił(a) serial na 10

Ludziska, Wy to założyliście? ;p http://www.facebook.com/groups/291146767624320/

Jak tak to kto z Was jest administratorami (tam 3 jest)?

ocenił(a) serial na 9
doman221

Dzięki doman. Nie umiałam go znaleźć :)

użytkownik usunięty
doman221

Ja go założyłem, niestety jeszcze się rozkręca.....zapraszam do przyłączenia się, i urozmaicania forum !

ocenił(a) serial na 10

Czyli Ty to Krzysztof Krzesiński? :P

A reszta stąd?

użytkownik usunięty
doman221

Chłopie nie publikuj moich danych na FW !!!
wszyscy są z FW :)

ocenił(a) serial na 10

Przecież nic Ci się nie stanie. Większość na FW mają w profilu dane. A można wiedzieć kim jest reszta? Co prawda, można się domyślić niektórych, ale...

ocenił(a) serial na 8
doman221

Takich rzeczy się nie robi w internecie...Zdajesz sobie sprawę jakie konsekwencje może ponieść osoba,której dane personalne zostały opublikowane??A to,że większość na FW mają swoje dane w profilu to jest ich indywidualna sprawa,a ty musisz uszanować prywatność tych osób i nie publikować ich danych!

ocenił(a) serial na 10
mandaryn111

Spokojnie. Przecież żadnych danych kontaktowych nie podałem. A jeśli chodzi o jakieś władze czy coś to i tak po IP by doszli.

ocenił(a) serial na 10
mandaryn111

Ale skoro Wam to przeszkadza, nie będę już nic podawał ;]

użytkownik usunięty
doman221

Spoko, nic się przecież nie stało, prawie każdy ma swoje dane w profilu na FW, nic strasznego się nie dzieje, ale co by się stało jakbym to nie był ja ?
katastrofa i kłótnia :)
Nie rób tak, i miej to na uwadze :)

użytkownik usunięty
doman221

Wpadaj na forum, to się przekonasz, zapraszam każdego :)
Ale wymagana jest oczywiście praca :)

ocenił(a) serial na 9

Pewną ciekawostkę którą zauważyłam oglądając hiszpańskie odcinki: wtedy jak Gonzalo oglądał ciało Agustina, to był prawdziwy aktor nie żadna kukiełka... Widać nawet jak oddycha...

użytkownik usunięty
Czerwona96Orlica

Łał....Suuuper, dzięki nie wiedziałem :)

Moja Ciekawostka jest taka że Oryginalnych strojów Orła jest na planie ponad 4.......i są identycznie uszyte.
Tylko po co aż tyle. Nie wystarczą dobre nicie :)